De-ale mele

Pentru și mai multă inspirație

Căutam azi pe youtube ceva.Şi am găsit o frântură din acest film. Apoi am văzut că mai sunt încă 6 bucăţi. Şi până nu le-am văzut pe toate nu m-am putut linişti. Le-am înghiţit dintr-o suflare. Şi am şi bocit. Dacă măcar un pic vă este simpatică această artistă, vă recomand din tot sufletul acest film. Pentru mine Celin Dion înseamnă primele mele ture de noapte la radio Nova. Eh, oare cine-își mai amintește de Nova? Cred că numai eu. Pe acele vremuri, în 96, se lucra doar pe CD, iar Celin Dion tocmai scosese un CD nou cu piesa Falling Into You şi trebuia să am mare grijă de el să nu-l zgârii, altfel nu-l mai cânta cd playerul. Mie atât de tare îmi plăcea şi o difuzam cât puteam de des. Până l-am ros..

Dacă Celin Dion vă lasă rece, vi se pare prea bătrânească sau prea pop, îndrăznesc să cred că documentarul vă va fi o sursă de inspirație pt curaj, talent, profesionalism, autenticitate, dăruire, fidelitate, sacrificiu, iubire și sinceritate – lucruri de care au nevoie chiar și cei care nu au ascultat Celin Dion de un veac sau niciodată. Eu am privit documentarul de 2 ori și sunt gata să-l mai văd o dată în pereche cu cineva. I really need to share it. Aici aveţi doar prima parte, celelalte le găsiţi pe youtube.

Comentarii

Previous Post Next Post

 • Reply bonjour 31 iulie 2012 at 22:57

  Nobody does it better than her.She’s just gorgeous.Ive got the feeling all along that she is just some sort of a superior human being,and not because she’s rich and her life style.There’s something fascinatng about everything she does.

 • Reply miki 1 august 2012 at 07:49

  Sa te uiti si la Celine: Through the eyes of the world, …..atita generozitate ,splendit.

 • Reply jan 1 august 2012 at 16:33

  Radio Nova – tin minte si eu. avea unicul plus ca nu posta nici o melodie ruseasca. in rest mai nimic. mai era si o fata acolo – Gabi Ciumac. imi placea vocea ei. Acum mi se pare ca e jurista la Garry Potter

  • Reply Adela 16 august 2012 at 16:26

   Ehe, frate Jan ! Gabi Ciumac aia de la Radio Nova, care, drept spui, se învârte pe lângă Chirtoacă (doar că e șefă la Relații Externe) nu mai e vocea de pe vremuri. S-a alterat tipa. Și, Doamne, câte sucește ea, câte vrăjește ea ! Păcat că Chirtoacă e atât de bun, încât nu e bun de nimic…

   P. S. Mda, Radio Nova și piesele bune de care aveam parte…

 • Reply ladybird 1 august 2012 at 21:01

  Si eu tin minte radio Nova, cred ca e unul din putinele posturi de radio din MD din perioada ceea, cel putin eu nu prea imi amintesc alte posturi. Noaptea era muzica taaare super.
  O sa ma uit neaparat video cu Celine, e extraordinara.

 • Reply AndraMarin 2 august 2012 at 11:01

  Multumesc , intradevar ma inspirat , nu am intrat pe blog de vreo trei săptămîni…, dar, azi am avut intuitia ca o sa găsesc aici ceia de ce am nevoie acum … Si am găsit !!!

 • Reply Liviu 2 august 2012 at 23:05

  Nova. Celine. Emisii. Noaptea. Eu tin minte tot. 🙂 Filmul l-am vazut acum un an la HBO. M-a impresionat nespus de mult. Imediat mi l-am scos de pe net. Eu la fel needed to share it si l-am recomandat multor oameni care au nevoie sa-l vada… E o lectie de curaj, perseverenta, munca in echipa, daruire de sine, sacrificii si vise realizate prin talent, munca si atitudine pozitiva. Cool stuff, baby 🙂

  Si acum locul 1 in Slow Bluez Top la Radio Nova – Celine … Falling in 2 U… 🙂

  Merci

  • Reply nataalbot 3 august 2012 at 08:26

   Liviu, credeam ca numai pentru mine conteaza aceste amintiri. Daca ar fi sa o iau de la inceput tot asa as merge. Multumesc pentru rezerva de rabdare de atunci:)) si pentru vocea ta magnet

 • Reply Urtep 2 august 2012 at 23:43

  105.9

 • Reply Vika 3 august 2012 at 19:52

  Nova a fost si va ramane postul meu preferat de radio,kiar daca nu mai exista,am crescut cu acest post de radio din 99′ incoace.Ii multumesc lui Andrei Corbu pt tot ce a facut.La R Nova Muzica Te Iubeste!

 • Reply Ada 4 august 2012 at 22:48

  eu acolo te-am auzit si acolo te-am indragit
  era un fel de vis al meu sa cresc si sa fac radio ca si tine 🙂 ihih
  va ascultam in continuu Nata Albot, Andrei Corbu, Gabi, Stela, Liviu..

 • Reply naty 7 august 2012 at 11:00

  Eu nu o stiam asa pe Celine. M-am uitat la tot documentarul. E un om minunat si ma bucur ca am redescoperit-o ACUM si nu… PREA TARZIU, asa cum se intampla de obicei. Iti multumesc si pentru ca imparti cu noi momente bune. Privitul pe youtube e ca si lectura, e nevoie de formatori 🙂

 • Reply Adryy 8 august 2012 at 11:49

  Ehehe! Nova sigur o tin minte! Ba chiar am dus o caseta inregistrata pentru concursul de DJ, vis de copil, sa fiu DJ. Cistigase Rodica. In fine, amintiri placute si frumoase! Merci la toti ce ne faceau tineretea mai frumoasa si adolescenta mai interesanta. Pe acolo era si Polidisc hehe. Cit de Celine, am vazut filmul pe France 2, emotii si retrairi, frumoasa viata si cariera! Merci

 • Reply Gina 15 august 2012 at 09:10

  Mulţumesc Nata! am redescoperit-o pe Celine Dion mama si soţia, şi nu doar ca vocea superba care se aude din difuzoare. cu adevarat un documentar superb. l-am privit pina in zori de zi dintr-o rasuflare şi mi sa parut prea scurt, mult prea scurt pentru o persoana ca Celine.

  cele bune şi frumoase

 • Reply Lucia 18 august 2012 at 20:06

  Da, pentru o mamica care asteapta sa ‘deliver a child” in fiecare zi (cei 5 metri pina…) amintirile despre Nova si noptile nedormite, incepind cu vara anului ’95 sunt de-a dreptul coplesitoare…Mersi mult si pentru filmulet.Seara e mai colorata! Mult succes!

 • Reply Oleg 6 septembrie 2012 at 23:53

  sigur ca tinem minte de NOVA si de falling into u (tie iti placea mult piesa Be the man). apoi de d’or, cand sunam si votam pt Celine in top…. Nata, merci de sharing…. eu sunt fan Celine de vreo 17 ani. am fost in vegas sa o vad la premiera….. 5 spectacole… SHE IS THE BEST….. indeed, nobody does it better. o voi revedea in curand la Paris…. si fiti pe faza. 2 albume noi in noiembrie…. Celine forever…..

 • Leave a Reply