De-ale mele

De-Akord


Cel mai mult mă încântă să-l văd pe Eugen Doga fericit. Așa cum l-am văzut azi la emisiune, dar mai ales după emisiune. Când am mai stat la taclale. Fața omului s-a umplut de lumină. În sfârșit, cineva în Moldova se interesează de el cu adevărat și vrea să-l audă. Și băieții de la Akord îs buni. Mai ales pentru că au reușit să-l convingă pe acest pretențios, exigent și principial artist să le dea șansa de a/i cânta piesa. În afară de piesa Codrii Mei  care are 40 de ani, în curând va apărea o piesă nou nouță scrisă de Eugen Doga pentru Akord, pe versurile Veronicăi Micle. Abia aștept.

El este unul dintre genii noștri. Ei sunt din noua generație. O mare prăpastie a existat între ei. Dar iată și primele semne ale unei legături, sper strânse și pe mult timp.

Comentarii

Previous Post Next Post

18 Comments

  • Reply cristina 14 August 2012 at 18:50

    Bravo!!Foarte frumos clipul si mai ales melodia!!!

  • Reply Silvia 15 August 2012 at 10:26

    Frumos! 🙂 Mult succes in continuare!

  • Reply diana 15 August 2012 at 14:44

    frumos!!!
    si clipul si cintecul, e unul din preferatele mele!!
    am reascultat si varianta Sofiei Rotaru si nu ma pot hotari care-mi place mai mult 🙂

  • Reply pechea 15 August 2012 at 20:18

    merji

  • Reply lori 16 August 2012 at 10:23

    filmarile nimic nou, nu inteleg de ce toti filmeaza in aceste locuri, mai sunt si altele, interpretarea fara nici o emotie, nu cred, ca este genul lor, probabil este la mijloc vre-un ” rascet”, si cu tot respectul fata de ce a creat pana acum Doga, dar mi se face impresie, ca tareeee ii place sa fie laudat..nu e rau sa stai la Moscova, sunt cunoscute posibilitatil;e de aface bani acolo, ca sa duci un trai decent aici, dar tare nu-mi place, cand unii de ai nostri stau acolo , vin de 4 ori pe an aici, sau pun mana pe telefon ne invata cum sa traim noi aici si periodic ne aduc aminte sa nui uitam…DRAGII NOSTRI CONCETATENI, REVENITI DEFINITIV IN PATRIA, PE CARE ZICETI, CA O IUBITI ATAT DE MULT , IMPLICATI-VA SI PUNETI UMARUL SI CREERII, CA NOI TOTI IMPREUNA SA AVEM O ALTA TARA – FRUMOASA, BOGATA CU CETATENI CIVILIZATI, EDUCATI SI BOGATI!!!!

  • Reply Galli 16 August 2012 at 11:24

    Clip OK, Melodie frumoasa! Da’ cei cu camasile si briurile alea slave purtate de tipii de la Acord??

  • Reply Olga 16 August 2012 at 19:37

    Buna Nata! Imi place nespus de mult emisiunea sare si piper, dar tare mi-as dori sa vad o emisiune in aer liber, si chiar de ploua afara sau de e soare…..prezentatorul creaza atmosfera:)

  • Reply moldoveancadincanada 18 August 2012 at 19:19

    Off cit e de frumoasa piesa aceasta…

  • Reply Eu 21 August 2012 at 00:12

    moldoveancadincanada – vad ca si Anisoara citeste acest blog 🙂

  • Reply j 21 August 2012 at 03:27

    http://beznitchi.com/?p=1214

    nu stiu de ce, dar cele mentionate mai sus imi pare ca se incadreaza cu personalitatea ta…

  • Reply Ovidiu 22 August 2012 at 16:21

    Chiar daca nu e la subiect, vreau sa-ti multmesc ca ne-ai scutit de prezenta lui Beznitchi de la jurnal.

    • Reply tania 28 August 2012 at 11:36

      vorbeste in numele tau, nu generaliza! mie personal imi lipseste Beznitchi, consider ca e o mare pierdere pt jurnal tv. sunt de acord ca nu exista oameni de neinlocuit, dar Misin la desteptarea e pur si simplu ridicol/iritant/penibil etc etc. imi pare ca si Lilu sufera din cauza asta…

      • Reply Ovidiu 29 August 2012 at 22:10

        Taniusa te roade prostia omeneasca??? pentru ca asta reprezenta Beznitchi in viziunea multor oameni cu scaun la cap, apropo de ce nu a postat pe blogul sau ,,serios” mesajele cu caracter negativ la adresa lui??? Nata nu e o perfectiune sau vreo sfinta, dar Beznitchi spune prea multe prostii pe m3, il cunosc personal altfel nici nu as vb.

  • Reply Vio 27 August 2012 at 12:10

    Nata ! astept alte postari, eu sunt obisnuita sa-ti citesc blogul macar o data in sapt. si acum de doua saptamani nimic nou.

  • Reply Kokolina 29 August 2012 at 15:13

    Ar fi bine daca ar disparea de la Desteptarea si taranul de Anatol Melnic, uneori Gurdila nu prea stie cum sa reactioneze la glumele lui de doi bani…

    • Reply TANIA 31 August 2012 at 16:21

      Ah!!!de-ar fi sa ne auda cineva!!!lOare nu se vede ca omul nu e la locul lui?glume proaste,ris cu”deasila”..,si multe altele..

      • Reply Nelly 27 September 2012 at 01:20

        hmm daca sincer, de cind a aparut respectivul Melnic ma uit la deste. mie imi place…

    Leave a Reply