De-ale mele

Bruschetta cu brie și sos de răchițele. Izvar din cidru de mere. Combinația perfectă împotriva anxietății provocate de mâncarea din avioane. Mix de salată cu avocado, ciuperci portobello cu umplutură bestială, pastârnac și morcovi la cutor – toate crescute în câmpul celui mai eco fermier din Marea Britanie – 100 % bio. Varză de bruxelle – inevitabilă pe masa englezească de Crăciun. Cum s-ar zice Wellcome to Great Britain’s world of eco agriculture! Mulțumesc Doamne pentru prietenii împrăștiați prin toată lumea. Mai ales pentru prietene gurmande și vegetariene. Vineri încep explorarea târgurilor de Crăciun londoneze. Sper să vă aduc și vouă niște imagini.

20121213-190603.jpg

20121213-190643.jpg

20121213-190656.jpg

20121213-212659.jpg

20121213-212756.jpg

20121213-213119.jpg

20121213-213209.jpg

Comentarii

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Gusturisiculori 16 decembrie 2012 at 00:29

    Bruschetta m-a sedus, pacat ca e ora tarzie si nu are cine sa o manance, ca de nu as reproduce-o. Si ca o mare amatoare a retetelor vegetariene apreciez si admir armonia din ultima farfurie :).

  • Leave a Reply