De-ale mele

De 513 ori mulţumesc

În ultimele două săptămâni de 2 ori mi-am pierdut portmoneul.

Prima dată, eclipsată de o supărare, l-am rătăcit în aeroportul din Stuttgart. Alergând, nebună de cap, l-am găsit în mâinile unei nemţoaice care căuta în el vreo carte de vizită cu telefonul meu, ca să mă poată anunţa că s-a găsit portmoneul. Despre onestitatea nemţilor am mai auzit şi înainte.

A doua oară, eclipsată de bucuria revederii unor oameni dragi, l-am pierdut fără să ştiu  unde, ca a doua zi să fiu anunţată prin fb că portmoneul mă aşteaptă la Clubul 513.  Iar eu nici măcar nu descoperisem încă că îmi lipseşte. Tare plăcut e să găseşti ceea ce nici nu ştiai că ai pierdut.

Acesta este un semn, ştiu. Prima dată poate fi o întâmplare, dar unde e a doua oară, poate fi şi a treia. M-am bucurat că onestitatea nemţească s-a regăsit şi într-un club din Chişinău. Mai jos îl vedeţi pe Andrei, barmenul de la 513, care aproape că s-a supărat când la întrebarea dacă toţi banii sunt pe loc, i-am spus că nu prea cred:) Toţi banii erau pe loc. Ar fi fost extraordinar să fie chiar mai mulţi decât pierdusem:)).

20130113-012537.jpg

Mulţumesc, 513. Apropos, azi am aflat că Alexandrina Hristov va da un concert la 513 săptămâna viitoare.

 

 

Comentarii

Previous Post Next Post

7 Comments

  • Reply camelia 13 January 2013 at 20:34

    Inca o dovada ca oameni de omenie se gasesc oriunde. Cinste lui Andrei si tuturor care cred in omenie si in facerea de bine!

  • Reply Mihaela 13 January 2013 at 22:53

    semne bune anul are:) sa dea domnul sa triumfe onestitatea! La multi ani tie si celor dragi Nata!

  • Reply mango 14 January 2013 at 11:01

    bravo andrei!
    mai rar asa gesturi in md!

  • Reply Cassia 14 January 2013 at 12:26

    Frumos si laudabil gest din partea celor de la 513 ! Cand, mai exact va da concert Alexandrina ?

    • Reply nataalbot 14 January 2013 at 14:24

      trebuie dat telefon la ei si intrebat

  • Reply KM 15 January 2013 at 13:27

    Si eu anul asta am avut ghinionul sa pierd portmoneul…intr-un taxi. Ce-i drept, soferul a sunat imediat sa mi-l inapoieze, dar deoarece eu mi-am dat seama abia dimineata ca l-am uitat in masina, intilnirea cu soferul a avut loc a doua zi…Sotul s-a dus la intilnire cu taximetristul, i-am dat si un talon de benzina, drept multumire. La intrebarea daca totul ii ok, adica daca banii sunt pe loc, acesta a spus ca acolo sunt doar….si a spus suma banilor prezenti in buzunarul cel mare a portmoneului….evident restul cash-ului lipsea :((( Dezamagita, in sinea mea ma gindeam….ehh, da ce-ai vrut sa-ti inapoieze portmoneul cu actele si inca cu tot cash-ul…trezeste-te esti in Moldova!!!

  • Reply Alina 15 January 2013 at 22:34

    ahh ce norocoasa esti Nata! eu stau in Italia, iar saptamina trecuta cind ma intorceam din vacanta din Irlanda am uitat geanta in statia de tren, la fel fiind eclipsata de o suparare si probabil din cauza valizelor. A trecut deja mai mult de o saptamana si nu se aude nimic macar de pasapoarte (ca nu mai pretind la bani si restul ce era)…se vede ca italienii nu-s chiar atit de buni. Cel mai mult regret ptr aparatul foto in care erau toate pozele de la Dublin 🙁
    Aveti grija de voi si nu va lasati condusi de suparari prostesti (de care-ti dai seama prea tirziu), caci asa se pierde si capul!

  • Leave a Reply