De-ale mele

Fără make-up

John McKellar, scoțianul care se ocupă de fundraising la Hospice Angelus, în decembrie mi-a spus că poza mea de pe blog, cu bigudiuri din cutii de cola în cap, nu mă mai reprezintă. Eram exact în momentul în care nici eu nu mă regăseam în multe lucruri pe care le făceam înainte.

Mi se mai întâmplă să cunosc oameni care din neștiință, dar cu foarte multă sinceritate, îmi fac un compliment destul de dubios. Precum că pe ecran aș arăta mai bine decât în viață. Asta nu mă supără. Mă amuză. Complimentul e dubios totuși. Recent l-am primit de la un unghenean fără dinți.

Când port make up – lucrez. Când îl dau jos – sunt eu. Foarte sinceră, frumoasă și urâtă în același timp, dar foarte eu. Și blogul meu sunt foarte eu, fără make up. Mai urâtă decât pe ecran, dar atât de eu. De aceea schimbarea vizuală a acestui Foarte eu, arată așa cum arată: cusut cu mâna, fără prea multă culoare și cuminte. Iar bluza Valentinei Vidrașcu nu este o alegere întâmplătoare. Pentru că este femeia de la care aud că sunt foarte frumoasă făra machiaj, dacă sunt și sănătoasă și pe care o cred atunci când îmi spune că nu e bine că m-am îngrășat și care crede în ceea ce cred și eu: că orice iubire este un cadou sacru și dacă îl primești cu brațele deschise, te va umple de lumină și frumusețe pe care un make up o va ofili.

Când port make up – lucrez și cred că și un pic amăgesc. Când îl dau jos sunt sinceră, naivă și credulă. Și scriu aici. Fără make up.

Nu cred că eu trebuie neapărat să știu ce cred unii despre noua mea față virtuală. Nu e mare lucru., Acceptați-o.

Andrei Culicov – mulțumesc pt această intervenție estetică. Trăiască Hîncești.

Comentarii

Previous Post Next Post

7 Comments

  • Reply ea 12 February 2013 at 01:18

    păşesc cu bucurie în căsuţa ta virtuală si citesc cu mare drag tot ce scrii:)

  • Reply Rodika 12 February 2013 at 10:40

    Nata eu te-as accepta in toate culorile si contrastele posibile si imposibile::)))
    Ai zis mai sus:Omul face lokul!!!!!
    Te-am vazut si fara make-up si chiar esti haroshaya,parca mai fina decit cu el.

  • Reply anonim 12 February 2013 at 11:29

    place tare 🙂

  • Reply Aliona 13 February 2013 at 12:26

    IN realitate,Nata este o persoana simpla,deschisa,dar cu un suflet atit de mare,si acum sunt emotionata,din clipa cind am facut cunostinta cu tine Nata…..Da intradevar esti un exemplu,pentru noi toti cei ce te admiram!!!
    P.S. fata cu ochi albastri de la HN.

  • Reply sua_ve 13 February 2013 at 14:22

    mie imi place foarte mult cind esti nemachiata. Pe bune, esti tare nice.

  • Reply Ada 14 February 2013 at 03:17

    si mie’mi placi fara make-up
    ce bine’mi pare ca te’am vazut in fuga..
    si-mi place si mai mult ceea ce faci si cum le faci ..
    La cat mai multe desene de’ale Evei 🙂

  • Reply ana 27 February 2013 at 15:22

    Prima oară cînd te-am întîlnit, erai fără make-up, cu o ditamai “bubă” la gură și cu ochii mari deschiși, asemeni unui copil care a găsit un sac de bomboane, deloc glam, atît de gingașă … doar glasul autoritar m-a convins că am în față “tartarul ” de la Jurnal TV! Tu erai ! Modestă și nevinovată la trup, iute și sărată la cuget, directă cînd vine vorba de-o părere și dă-le-n măsa de vorbe înălțătoare cînd vine vorba de politica maldavenească!

  • Leave a Reply