De-ale mele

PRIETENILOR MEI NOI DIN FLORIDA

Pe Ana și pe Nicu i-am cunoscut recent. Sunt un cuplu de moldoveni – susținători foarte simpatici ai Emisiunii Lumina. Și atunci când Lumina a anunțat că face spectacol la Montreal, Ana și cu Nicu, care stau în SUA, au luat avionul și au venit la Montreal.

Au stat la noi acasă, am gătit cu Ana borș roșu, mămăliga, am stat la povești, ne-am confesat, ne-am cam îndrăgostit unii de alții.

Ana și Nicu vin din domeniul IT. Muncesc într-o companie din orașul Tampa, iar Nicu mai are și propriul proiect.

Este vorba despre o echipă care elaborează teme și pluginuri pentru WordPress, adică design și alte șmecherii pentru bloguri ca al meu.  Am impresia că le merge bine. Cel puțin Nicu pare să fie mulțumit.  Dacă vă chinuia demult ideea să vă deschideți un blog sau să vă împrospătați designul, poftiți de intrați aici și vedeți poate vă place vreo temă de la ei: http://nrgthemes.com/. La ora actuală peste 2000 de clienți se bucură deja de temele create de NRG themes.

Pagina lor de FB o puteți accesa aici: https://www.facebook.com/NRGthemes?pnref=lhc

De ce scriu toate acestea? Pentru că Nicu a zis că blogul meu are nevoie de o nouă haină și eu am zis hai!

Dacă vă place, spuneți-i lui Nicu un Bravo!, dacă nu vă place ceva, veniți cu sugestii prietenoase.

Apropo, nu v-am spus, cred că, niciodată, am o slăbiciune mai veche pentru cei din domeniul IT.

Poate pentru că la școală, la informatică, am fost extrem de slabă, mi-am creat impresia că pentru a fi bun în IT trebuie să fii tare căpos. Mai căpos decât alții. Și oamenii căpoși mă fac să mă uit la ei exact ca motanul încălțat din Shrek.

Nicu, chiar e căpos. Din cauza lui, puteți de azi cumpăra în avans prima mea carte des rețete, direct de pe blog. Dar despre asta va urma o nouă postare.

Mulțumesc destinului pentru prieteni noi. Să fii departe de Moldova nu însemană să fii departe de moldoveni Klumea.

Mulțumesc Lumina! (https://www.patreon.com/fedot)

 

 

 

 

 

Comentarii

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply