EVENIMENTE

Cit de greu iti gasesti jumatatea?

Acum 10 ani am facut cunostinta cu Liliana Vitu. Eu eram Dj la Radio D’or, ea reporter si prezentator de stiri. Pe vremea aceea gasca de la D’or era foarte unita, ne povesteam toate secretele, iubirile si durerile. In acesti 10 ani, s-au intimplat atit de multe lucruri: Eu m-a maritat, am facut 3 copii, Liliana a fost a Londra, s-a intors in tara, a devenit unul dintre cei mai versati specialisti in politica locala, s-a indragostit, s-a dezamagit si tot nu-si gasea jumatatea. Ieri seara am fost la nunta. S-a maritat Vitu cu Mircea Esanu, un baiat destept, frumos, dintr-o familie foarte buna, de intelectuali.  Cind am vazut-o m-am emotionat si aproape ca eram gata sa pling de bucurie. In sfirsit mi-am vazut prietena in rochie de mireasa. Zica lumea ce o vrea, dar o rochie de mireasa schimba radical o femeie si nu doar pentru o seara. Ieri am vazut o alta Vitu. Nu grabita, agitata, acida, cum ii placea sa fie si cum imi placea si mie de ea. Vitu si-a gasit jumatatea. Am vazut doi ochi linistiti, impliniti, miscari lente si moi, voce calda si zimbet fericit. Nu e un lucru simplu sa-ti gasesti jumatatea. Dar, oricit de mult timp ti-ar lua, pentru o metamorfoza ca aceasta – merita toate cautarile. Traiasca baietii care mai cred in iubire si fetele care nu obosesc sa o caute.

Comentarii

Previous Post Next Post

5 Comments

 • Reply E.T. 15 June 2009 at 10:07

  mda, povestea veche, cu Sufletul Pereche.Marea cautare a vietii noastre…
  “Pentru a gasi, trebuie sa meritam sa fim gasiti…”
  Fiecare din noi ajunge la un moment in viata, cand doreste sa devina jumatate a unui intreg, sa apartina unei personae si acea persoana sa-i apartina cu trup si suflet.Ceea ce viata ne rezerva poate cunoaste doar Dumnezeu, dar cert este faptul ca fiecare are jumatatea sa. Si acea jumatate reprezinta marea cautare a vietii noastre, sensul fericirii si dezamagirilor noastre, sensul existentei noastre. Este flacara ce arde in torta destinului nostru, conturandu-se o cale a implinirii si cautarii unui sens in acesta lume.Ne indragostim fara sa stim de ce, dar continuam sa iubim pentru ca reflectia din privirea noastra reprezinta suma artimetica a frumosului, deosebitului, integrului, reprezinta cealalta jumatate din noi, si acea jumatate ne intregeste fara ajustari.Dar pentru a gasi, trebuie sa meritam sa fim gasiti. Pentru ca Dumnezeu a creat pentru fiecare o jumatate, dar in momentul in care persoanele incep sa denatureze originalul si felul in care a fost creat, destinul devine intr-o oarecare masura suparat si astfel marea noastra cautare devine o suma de esecuri si dezamagiri. Dragostea nu alege, dragostea nu se invata, dar dragostea iubeste frumosul in toate formele sale, dar il prefera pe cel sufletesc, pentru ca doar asa are sanse sa devina eterna…

 • Reply ada 15 June 2009 at 23:44

  Sa le fie bine si dulcisor in casa…
  si tare ma bucur ca am avut parte sa vad inceputul acestei iubiri frumoase in atelierul “meu” 🙂

 • Reply Elena 16 June 2009 at 23:28

  Ft frumos si adevarat… iubirea nu sta la tot pasu si nu oricine are parte de ea atunci cand o vrei..eu am o poveste de dragoste care s-a inceput ft demult..din cl 1 :)) si nici chiar acum cand deja sunt in anul 2 la universitate nu imi vine a crede ca imi traiesc visul…si nimic nu e usor ce vine usor…asa ca Casa de piatra si pastrati Dragostea!!!Pt ca merita..e una singura pe pamant si nu are pret..

 • Reply Cristina Vicol 19 June 2009 at 08:56

  Am cunoscut-o pe Liliana acum vreo 3 ani, la o şcoală politică, unde ea ţinea seminare, apoi chiar şi la facultate, unde ne-a ţinut un curs. E genul de om pe care-l admiri şi nu te mai saturi s-o faci… Are un şarm şi un farmec feminin rar întâlnit! Mă bucur foarte mult că s-a căsătorit şi e fericită!!!

 • Reply Irina 5 August 2009 at 10:43

  Felicitari intarziate si traditionalul “Casa de piatra” Lilianei si lui Mircea!
  PS: Pe Liliana o cunosc de la Scoala de Studii Avansate in Jurnalism, unde mi-a predat un curs de Jurnalism Radio. Cred ca e persoana de la care ai intotdeauna ceva de invatat. O admir mult pentru ceea ce face si cum face in plan profesional, social si pur si simplu ca femeie care stie exact ce vrea de la viata 😉

 • Leave a Reply