Aventura Americana

Hampton Beach – Zatoka americanilor…

img_0713Am ajuns spre seara in Hampton Beach. Un ambuteiaj enorm ne face sa intelegem ca orasul va fi aglomerat in week-end. Am venit cu o zi mai devreme decit am planificat si nu am rezervat hotel. Dam o tura pe la citeva hoteluri. Peste tot: Sorry. We are Fully Booked.(adica “N-avem locuri” spus pe la noi).

Mda………, nu avem cazare pe noapte. Poate raminem pe plaja? Incepem sa cautam corturi prin buticurile de pe pkaja. Legea americanilor insa, nu le permite turistilor ramasi fara acoperis sa-si implineasca somnul pe plajele statale.

Intr-un  final, studentul  basarabean pe care am venit sa-l filmam in Hamilton, ne sugereaza o solutie – sa raminem la el peste noapte:

Vadim: “Eu oricum am un job de noapte, asa ca voi lipsi.

Noi:…misto…. Decit nimic.

Vadim are 3 joburi, doarme 3 ore pe zi. Vrea sa se intoarca acasa cu vreo 10000 $. De fapt, si-a pus in gind sa-si cumpere o masina.

_____________________________________________

P.S Nu prea ai ce vedea in Hampton Beach.Ocean, fast-fooduri ingrozitoare la tot pasul, o gramada de turisti. Mare plictiseala.

Ii propun lui Vadim sa vizitam orasul Boston….

Urmeaza…

Comentarii

Previous Post Next Post

8 Comments

 • Reply danny 27 July 2009 at 06:12

  Hampton nu mai este chiar Zatoca americanilor. E o greseala mare, de obicei cei mai bogati oameni au sansa de a se odihni pe acolo. Majoritatea celebritatilor detin proprietate pe acolo.

  • Reply Nata Albot 27 July 2009 at 16:31

   Sa stii ca in SUA sunt multe orase Hampton. As fi vrut si eu sa ajung in acel Hampton din statul NY cu multe case luxoase. Am auzit ca e foarte frumos acolo.. Noi insa suntem in Hampton Beach, New Hempshire:))

 • Reply Diana 27 July 2009 at 15:20

  Daca ajungeti in Boston, vizitati Prudential Plaza. Acolo au fost montate temporar niste FLORI de 5 metri, care ofera incarcarea telefoanelor si computerelor, plus internet Wi-Fi gratuit.
  Este un proiect eco demarat de Toyota, ocazie unica.

  Spor la filmare! Multe pupaturi si cuprinzaturi!

  • Reply Nata Albot 27 July 2009 at 16:32

   Multumesc pentru sugestie, poate mai ai si altele?

 • Reply METROPOLY 27 July 2009 at 17:41

  Nata va mai fi fabrica de staruri 2?

  • Reply Nata Albot 28 July 2009 at 04:25

   Sunt sigura ca va fi. Dupa 1 vine si 2, nu-i asa?Numai ca nu stiu cind.

 • Reply mixdpp 28 July 2009 at 02:09

  În Boston să mergeţi la harbor, la Faneuil Hall – leagănul revoluţiei americane, în weekend acolo se fac diferite concerte în aer liber de către actori stradali.
  Şi tot în weekend se organizează târguri de fructe şi legume.

  Pe alături .. în Brookline puteţi merge să vedeţi casa unde sa născut JF Kennedy, acum e casă-muzeu.

 • Reply danny 28 July 2009 at 04:49

  Ok. Eu de la inceput am crezut ca scrii despre Hampton din Long Island.Trebuia probabil de specificat de la bun inceput, care Hampton si din ce stat anume.
  Succese

 • Leave a Reply