De-ale mele

Un inceput muzical de saptamina…

[media id=28]

Imi pare rau ca nu am gasit un video mai captivant pentru piesa aceasta extraordinara. Sper pentru unii dintre voi sa fie o adevarata revelatie si sa va aminteasca de ceva, ce planificati demult sa faceti, dar tot ati aminat de pe o zi pe alta. Sa va lasati de fumat, sa va apucati de sport, sa sunati o persoana pe care ati suparat-o, sa mergeti cu copilul la film, sa cititi o carte, sa raspundeti la un mesaj, sa mai apasati pe niste Ok-ri sau pe niste Delete-ri. Multa bafta va doresc. Astazi si eu sper foarte, foarte mult, sa gasesc raspunsurile, macar citeva, la intrebarile ce nu-mi dau somn.

Comentarii

Previous Post Next Post

12 Comments

  • Reply Cristina 7 September 2009 at 10:32

    Succes noua tuturor!

  • Reply Alina 7 September 2009 at 10:59

    Azi e prima zi cu dadaca, e un inceput dar nu mi gasesc loc((

    • Reply Nata Albot 7 September 2009 at 11:16

      Incearca sa te bucuri de primele clipe de libertate si mai da cite un telefon acasa….

  • Reply Victoria 7 September 2009 at 12:56

    Mmmmm, atiata armonie in fiecare sunet, superba piesa, Multumim!
    O saptamana reusita:)
    Armonie in suflet!

  • Reply rodica 7 September 2009 at 13:20

    …o piesa foarte buna! Un inceput de saptamina cit mai reusit la toata lumea! Merci draga Nata pentru tot ce faci si cit mai mult succes tie!!!

  • Reply Vio 7 September 2009 at 13:56

    Sa incepem saptamina cit mai frumos alaturi de cei dragi.

  • Reply Aliona 7 September 2009 at 14:55

    Da si la mine azi e un nou inceput,fetita de 2 ani si 5 luni a mers prima zi la gradinitsa…mai intii am stat 2 ore cu ea,apoi am plecat pe 2 ore,si inainte sa faca amiaza copii am venit sa o iau,,,la fel ca si tine Alina numi gaseam lok in aceste 2 ore dar totul e bine,miine e o noua zi!
    Multumesc Nata pentru ceea ce faci!!!!!!!!!!!!

  • Reply Ana 7 September 2009 at 22:45

    Multumesc Nata pentru placerea care ne-o aduci in fiecare inceput de zi. Imi place mult piesa. Chiar te pune pe ginduri si te face sa sper la ceva mai bun si la un inceput… O saptamina cit mai frumoasa si plina de realizari la toti.

  • Reply dana 8 September 2009 at 10:33

    Superba Piesa !!! am ascultat-o si repejor i-am trimis-o si prietenei mele,sintem la servici si chiar aveam nevoie de putina relaxare.Multumesc Nata !!!

  • Reply Jozef 8 September 2009 at 12:22

    Vreau sa recunosc si eu un lucru. De ceva timp si eu imi incep ziua de munca cu nataalbot.md. Pina acum o incepeam cu unimedia, sint intr-un fel obligat sa fiu la curent cu toate noutatile din tara si unimedia imi devenise ca un drog, insa de cind am descoperit ceea ce face Nata am inceput sa percep altfel viata, am inteles si eu odata si pentru totdeauna ca o femee poate fi mai puternica decit un barbat. recomand si eu o reteta pentru a avea o zi buna – serviti cafeaua de dimineata cu nataalbot.md si ve-ti vedea ca o sa aveti o zi plina de lucruri bune.
    P.S. Ma consider o persoana puternica si pe alocuri influenta insa mi-as dori un gram din verticalitatea si puterea Natei.

    • Reply Nata Albot 8 September 2009 at 14:22

      Jozef, iti multumesc tare mult…sunt pusa intr-o situatie jenanta de mesajele voastre pline de caldura. Pentru ca aprobind fiecare mesaj sunt nevoita sa-mi aprob lauda si nu ma simt tare ok. Iertati-ma….pentru ca n-am curajul sa le sterg, imi sunt prea dragi…dar nu le postez pentru ca sa vada toata lumea cit de maladeatza sunt eu…nu sunt maladeatza…sunt doar foarte recunoascatoare ca mi-ati oferit un cm patrat din sufletul vostru, fara ca sa-l merit prea tare.

  • Reply Jozef 8 September 2009 at 14:49

    Iarta-ne TU pe noi pentru ca nu putem sa fim ca tine…

  • Leave a Reply