Aventura Americana

vezi mai jos…

[media id=29]

:))Dupa ultimele voastre mesaje, m-am convins ca nu sunt singura care se resemneaza prin comunicare. Nu mai suntem noi moldovenii, chiar peste tot, de risul gainilor. Am stat azi la masa cu o persoana din Romania, care nu-si prea scalda compatriotii in elogii, ca sa nu zic ca ii si detesta pe alocuri. Persoana in cauza, crede ca romanii si Romania poate prinde la minte, doar  in cazul cind va fi data afara din Uniunea Europeana. Despre moldoveni insa se exprima foarte tolerant si mi-a spus ca noi suntem mai OMENOSI. Mai curati la suflet, mai infantili. Si la final de acest speech uns cu miere, celor care pricep, o noua revelatie. Am descoperit-o gratie lui Sandu. Omul cu care am montat mai bine de o luna “Aventura Americana”. El e mult mai mic, dar vine dintr-o lume de preferinte muzicale care ma fac sa ma simt nu stiu cum , batrina, cu Sting-ul meu,Queen-ul meu, INXC-ul meu…Deci…sa nu mai intidem vorba…tara de orginine: Suedia, KNIFE – PASS THIS ON…PLAY…Maine va povestesc despre filmul despre care nu pot sa nu povestesc…

Comentarii

Previous Post Next Post

9 Comments

 • Reply mysoul 10 September 2009 at 09:28

  buna Nata
  vizitatori ai blogului impartasesc cu voi o descoperire de-a mea in lumea muzicii a unei voci superbe ,sper sa va placa
  http://muzica.haipa.ro/category/alexandrina-hristov/

  • Reply Nata Albot 10 September 2009 at 10:29

   Pe Alexandrina Hristov am descoperit-o mult timp in urma. S-a afirmat in Romania. Stiu ca trebuia sa aiba si un concert la Chisinau. Mi-a parut bine sa-i descoper piesa si pe publicitatea de la Western Union. Pacat ca prea putini moldoveni au auzit de ea.

 • Reply Cristina 10 September 2009 at 10:54

  O recomandare de Knife.Eu “zavisneam” pe piasa acesta un timp. Si inca o interpretare superba in opinia mea de Jose Gonzalez.
  1. Originalul
  http://www.youtube.com/watch?v=4ow0bA4H3BQ&feature=related
  2. JG
  http://www.youtube.com/watch?v=A20rx8VQnTE

 • Reply Dina 10 September 2009 at 13:26

  E o revelatie Alexandrina Hristov. Nu am mai auzit de ea spre rusinea mea, dar se confirma inca o data faptul ca tot ce e mai bun in muzica romaneasca tot din Basarabia vine. Cine stie unde pot gasi un CD cu ea?

 • Reply mysoul 11 September 2009 at 11:00

  Dina din pacate in RM cd-ul ei nu e promovat,doar daca ai posibilitatea sa-l procuri din Romania.

 • Reply Cristina 14 September 2009 at 23:16

  Este pe torrents.

 • Reply stan 1 October 2009 at 13:03

  si de ce zici ca persoana in cauza e romanca ? de treaba cu ue ma abtin ( numa ma enervez inutil ) . da totusi ar fi un avantaj . milionul de basarabeni ce brusc au devenit etnici romani nu ar mai aplica pt. hartii de roman . ce sa faca cu ele sa catige 100 euro si …. in romania e nasol oricum .

  • Reply Nata Albot 1 October 2009 at 13:06

   Pentru ca stiu sigur ca este cetatean al Romaniei si munceste aici de vre-un an…

 • Reply stan 1 October 2009 at 21:08

  aha . mda ce sa-i faci daca nu poate suporta romanii sa -si faca un mare bine . sa plece . ei nu o sa se schimbe asta ti-o spun spun eu care desi cred ca suntem lasi , lipsiti de initiativa si in general am vinde-o si pe mama ( femeile se vand singure . e plin de prostituate romance . nu ca n-ar fi si alte natii ) da tot nu detest romanii . poate e din cauza spre deosebire de doamna ce nu-i place romanii da are hartii de roman eu sunt roaman nascut crescut in ro . zic si io asa nu dau cu paru .

 • Leave a Reply