8 Comments

 • Reply rodica 2 October 2009 at 09:52

  Buna! …uuf ce sa zic? M-am uitat de citeva ori si mi-a placut!!! Sint nerabdatoare sa vad emisiunea! Am recomandat-o chiar si unei prietene care s-a intors doar de citeva zile din America (ajunsa acolo tot prin acest proiect). Plecata de vreo patru ani a cam uitat cum e pe aici pe la noi:) si are dureri de cap:):), sper ca emisiunea ta sa-i trezeasca amintiri placute si sa-si revina! Dar hai ca am cam luat-o razna:) sper ca nu am plictisit pe nimeni! O zi buna la toata lumea!
  P.S. Draga Nata arati extraordinar de bine!

 • Reply Un Domn 2 October 2009 at 14:00

  da Nata ai facut un lucru mare şi nu mă îndoiesc că şi emisiunele vor fi super !!! Am fost personal de două ori în cu acest program şi am petrecut clipe minunate după ce am privit rezumatul cu lansarea programului am retrăit totul din nou pe pielea mea stînd în oficiu 🙂
  Bravo

 • Reply maria 2 October 2009 at 16:34

  Referitor la prima ta ideie. Daca zici ca trebuia sa arate ca un reality-show de ce nu ai apelat la mai multe companii de work&travel? Noi in activitatea noastra lucram cu asemanea companie. Eu cred ca ar fi fost un beneficiu si p/u ei.

 • Reply Kiki 2 October 2009 at 19:05

  Nata, esti pur si simplu un om super. Proiectele tale sunt fantastice.Eu am fost cu Work and Travel vara aceasta si de abia astept sa vad cum au mai dus-o si alti “compatrioti” ca si mine acolo. De abia astept….
  Mersi pentru tot ce faci, pentru tinerii nostri din Moldova.

 • Reply Natalita 3 October 2009 at 00:41

  astept si eu sa vad emisiunea… din reportaj pot sa spun ca mie mi-a creat impresia ca va fi ceva de genul pubicitatii ascunse

 • Reply dana 5 October 2009 at 00:41

  Nata,am vazut emisiunea ta acum pe site si vreau sa-ti zic ca este exact cum ma asteptam sa fie.tu arati extraordinar(BRAVO!!!!!)si esti asa de super cu toti participantii.Am fost si eu in SUA si retraiesc acum aceleasi sentimente si asa mi s-a facut dor…astept cu nerabdare urmatoarea emisiunea.
  O saptamana cat mai reusita!!!!

 • Reply oleg 5 October 2009 at 06:08

  bravo nata, mi-ai luato inainte cu idea. mult succes.

 • Reply victoria 5 October 2009 at 13:56

  Salut Nata, sa stii ca mi-a placut emisiunea, este captivanta, dar are si un mare minus- dureaza foarte putin, esti bravo.

 • Leave a Reply