EVENIMENTE

10 ani de ProFm!


pro-fmAstazi Radio ProFm face 10 ani.9 ani si jumatate din ei, am facut parte din echipa ProFm. Nu am facut scoala de jurnalism, dar am facut cea mai buna scoala practica de radio. Am avut libertatea si fericirea sa realizez multe dintre ideile mele, am avut posibilitatea sa aflu secretele meseriei de la cei cu care ma facut echipa. Asa cum mi-e dor de ceea ce nu mai poate fi intors niciodata inapoi, tot asa inteleg ca viata merge inainte si daca ti-ai descoperit pasiunea si vocatia,trebuie sa le urmezi.La multi ani ProFM-ul meu!


Comentarii

Previous Post Next Post

11 Comments

 • Reply Nina ) 4 octombrie 2009 at 13:06

  La multi ani ProFM…!10 ani de activitate inseamna mult…Succes Si Bafta Pe viitor…
  Nata..
  Am vrut sa te intreb daca stii ceva de preselectiile Fabricii de Staruri…!?
  Cind vor avea Loc..?
  Succes in tot ceea ce faci )

 • Reply Veaceslavv 4 octombrie 2009 at 15:41

  La mulţi ani!!! Şi mult succes în continuare!

 • Reply Andrei 4 octombrie 2009 at 16:47

  Intr-adevar La Multi Ani pentru Pro Fm pentru k merita…este postul meu preferat de aceea nici o data nu skimb frecventa 106.9 Fm…..multa bafta si succes in continuare!!!!!

 • Reply gloria 4 octombrie 2009 at 18:52

  Felicitàri!!!!!
  Dragà Nata!,uite de aici, de la aceastà frecventà 106.9,te-am indràgit foarte mult.treceam peste o perioadà dificilà si numai tu mà fàceai sà stau bine,auzindu-ti vocea ta superbà,imi insuflai incredere,curaj,optimizm,uite asa am devenit o fanà a ta.imi place ceia ce faci si iti doresc mari realizàri si multà baftà in toate.

 • Reply rodi 4 octombrie 2009 at 21:09

  LA MULTI ANI PRO FM !multe realizari si multa bafta.

 • Reply Ana 4 octombrie 2009 at 21:21

  LA MULŢI ANI PROFM, la mai mult şi la mai mare. Baftă şi bravo ţie Nata că ai făcut multe pentru acest post de radio. Cele bune!!!

 • Reply Maria 5 octombrie 2009 at 11:41

  La multi ani PRO FM. La multi ani si tie Nata. Sunt sigura ca ti-a ramas in suflet acei ani petrecuti acolo si clipele frumoase care au fost.

 • Reply arina 5 octombrie 2009 at 20:10

  Eu am ramas cu gura cascata,nu am stiut ca Nata nu mai este director ProFM…Ma intrebam de ce oare toate proiectele Natei sunt pe la alte posturi de televiziune,dar nu ProTV…Acum mi-am lamurit gindurile..a ramas o intrebare:De ce ai plecat de la ProFM??succes!!

  • Reply Nata Albot 5 octombrie 2009 at 22:23

   Draga Arina. Am plecat de la ProFm inca in noiembrie anul trecut. Si am sa-ti spun si de ce. Ca sa apara ceva nou, trebuie sa faci loc. Eu mi-am dorit foarte mult sa fac TV. Pentru ca exista o varietate mai mare de modalitati de exprimare. Acum sunt un „freelancer”. Am compania mea de productie ZTV Production. Si mai am citeva proiecte in cap.Pe care le voi propune tuturor tv difuzorilor de pe piata. Cu mare placere as colabora cu ProTv, cind va veni timpul.

 • Reply olya 5 octombrie 2009 at 21:54

  LA MULTI ANI PRO FM
  Sa stii Nata ca mie mie dor de vocea ta la radio. Emisiunea de la ora 13.00 era super tare.
  Sincer se simte lipsa ta acolo.
  Dar sper ca Dorin se va descurca, e baiat de treaba!!!
  🙂

 • Reply lica 6 octombrie 2009 at 09:45

  La multi ani ProFm!!!
  si eu sint de parere k se simte lipsa ta,Nata!Ai dreptate,ar trebui sa fie o echipa mai mare,pentru k mai multe minti,mai multe idei !!!
  But ,,never say never!!!” nici nu stii cum se intoarce roata vietii si mai faci alti 10 ani de radio!!!
  Succes in toate!

 • Leave a Reply