EVENIMENTE

Un vis implinit pe 9 cu +

[media id=47]

Ieri am fost la lansarea albumului de debut al unei tinere interprete. Ati avut ocazia sa o auziti si sa-i vedeti superbele-i picioare dezgolite in finala locala pentru Eurovision, dar si in multe alte aparitii. Ia-ti auzit piesele la radio si probabil nici nu stiati ca sunt facute in Moldova si sunt cintate de o interpreta de pe la noi, pentru ca sunt foarte dragute. Ma duceam la eveniment fara ca sa ma astept la foarte multe suprize, dar am plecat multumita si convinsa ca nu mi-am pierdut timpul degeaba. CristyRouge este la inceput de drum, talentata si inaripata de vise. Mi-a marturisit ca si-a implinit primul vis mare: sa cinte in fata unui public, toata lumea sa-o asculte doar pe ea, sa cinte live, sa vada ochii mamei sale plini de mindrie.

A avut doua tinute. Una foarte sexy, gen Beyonce, cu care a inceput concertul. Apoi si-a pus o rochie argintie, foarte frumoasa in care a interpetat citeva piese lirice de pe albumul “9 cu +”. De ce mi-e draga mie de Cristy….Desi are parte de sustinere din partea parintilor la acest inceput de cariera, isi justifica prezenta pe scena nu doar printr-un simplu si mofturos “Eu vreau!”. Cristy chiar are voce. Si una foarte buna. O voce pe care Sandu Gorgos si Valentin Schirca, compozitorii pieselor de pe album, au valorificat-o la maxim.Imi este simpatica pentru ca munceste de multi ani si nu traieste cu impresia ca mama sau tata o sa-mi plateasca clipul, albumul, iar eu o sa fiu marea vedeta din scena.  Am rugat-o de citeva ori sa ma tutuiasca, ea tot  continua sa-mi spuna “Dvs”. Probabil de asta mi-a incredintat cel de-al doilea vis al sau foarte mare…un vis pe care il au toate fetele din lume. Sper sa-l implineasca cit mai curind.

Iata o piesa care mi-a placut foarte mult, scrisa chiar de Cristi: Cristy Rouge – Stai

Comentarii

Previous Post Next Post

5 Comments

  • Reply dumitru 5 November 2009 at 22:57

    bravo!!!!!!

  • Reply Ольга 6 November 2009 at 11:47

    Demult imi place de Cristi Rouge,este o fata talentata.Bravo Cristi!!

  • Reply margareta 6 November 2009 at 13:10

    Este foarte draguta. Mi-a placut mult. Imi plac cimtaretii care cinta live, consider ca manifesta respect fata de noi, cei care stam in sala. Ma bucur pentru generatia tinara, care fac ceva frumos si o fac bine(noi nu prea am avut atitea optiuni)

  • Reply danutza 6 November 2009 at 17:12

    ,,Stai,,-am ascultat piesa si din prima mi-a placut mult,e o piesa buna!!!cu adevarat are talent,ii doresc mult succes!!!
    numai bine la toti!!!

  • Reply diana 7 November 2009 at 23:52

    fiecare cu gusturile lui……
    oricum bine ca are curaj 🙂

  • Leave a Reply