De-ale mele

Ziua lui Elvis. De la rege la rege.

[media id=60]Da azi e ziua lui, a lui Elvis. Si daca mai era baiat cuminte si minca si fuma si bea ce trebe, poate ar fi facut azi 75 de ani. Ma uit la el pe imagini si ma uimeste acel val de sexualitate care a navalit atunci peste mii de fete din intreaga lume. Dar sa ne intoarcem la oile noastre. Intii de toate am descoperit cita asemanare la fizic exista intre Pavel si Elvis. Ambii nu s-au nascut artisti. Elvis era sofer de camion, cind s-a trezit peste noapte star, iar Pavel- paznic la suprmarket.In ce de-al doilea rind, atitia curiosi rautaciosi intra pe aici cu apropouri despre ratingul meu, al blogului , al lipsei mele de inspiratie si mai ales al hazului de necaz pe care il fac pe seama noului nostru star, incit nu ma pot abtine sa mai torn niste gaz pe foc.

Comentarii

Previous Post Next Post

24 Comments

 • Reply Ion 8 January 2010 at 15:18

  Eu socot ca el e mult mai frumos decat Elvis.
  El fata de alti “cantareti” moldoveni nu se fardeaza, vopseste, el nu cerseste jurnalistilor sa scrie macar de rau despre el.
  piesa omului acesta cand o asculti razi cu lacrimi , restu cand le asculti iti vine a plange .
  Acest om a produs mai multe sentimente pozitive in 3 zile decat toate vedetele la un loc in ultimul an .

  • Reply john 11 January 2010 at 10:59

   haideti sa scriem cat mai multe idei tampite … numai asa o sa avem mai multe vizite …

 • Reply diana g. 8 January 2010 at 15:25

  Da el chiar seamana cu Elvis!
  Elvis is not dead 🙂

 • Reply Larry Livingstone 8 January 2010 at 19:03

  Good… good !

  Nishte hexogen cognitiv la curioshi shi rautacioshi !!!

 • Reply socolenco 8 January 2010 at 20:18

  “incit nu ma pot abtine sa mai torn niste gaz pe foc.”

  Eu cred că ridicolul porneşte de la poza pe acel fundal verde: are acolo o ţinută cam deocheată. Însă poate că anume asta şi a provocat campania pro/contra lui Turcu, care odată declanşată nu are nevoie nici de gazele turnate.

 • Reply Napocel 8 January 2010 at 21:24

  😀
  Manelovizion, turmă mare și tembelă
  Manelovizion, melodia cea de pastă
  Manelovizion, turmă mare și căpoasă
  Doar odat’n an ca din cur răsună
  Ce fețe! Ce efecte! Răgete și nebunie
  Europa se turcizează, Turcu în găști emo o bagă
  Azi avem gaze mari, când le scăpăm îs foarte tari
  Dar în noi e o speranță
  Turcu cât grohăiește Moldova-nflorește
  Manelovizion, dac-aici ai ajuns: Moldova s-a ajuns!
  Manelovizion, pentru blogherii moldoveni e fetiș
  Manelovizion, pe blogherii moldoveni i-a tâmpit
  De trei zile Moldova toată e emo-orgasmată
  Cine oare, cine oare este fanfaronul cel mai mare?
  Europa a deschis azi porțile pentru tâmpiți
  Și de azi va fi lansată beșina cea moldovenească
  Manelovizion, noul star beșina vocală va lansa
  Manelovizion, lumea-ntreagă de miros va crăpa
  Manelovizion, din nou incultură să primiți
  Manelovizioniști moldoveni să fiți doar fericiți

  ©Napocel

  😀

  • Reply Badea Jora 8 January 2010 at 23:04

   Bleaha muha, Napocel. Prin poezia ta (borata – printre altele) te inscrii alaturi de tanara generatie (obligatoriu – cu blog) care se crede mare shi tare. Shi care are ceva de spus impotriva lui Pavel.

   Ai scris cacatu asta de… blea! nici nu stiu cum sa il numesc. poezie?
   Te citesc ca pe o poezie -esti o besina, plin incultura etc.

   Spre deosobire de tine Pavel Turcu a scris cantecu shi a platit 200 de euro pentru ca are un vis. Are o familie. Are o speranta. Nu are pagina pe web. Shii nu are treba cu tine shi cu viatsa ta.

   Tu ai scris cacatu pentru ca asha shi esti – plin de rautate shi de cacat. Pune mana pe carte baiete. Invatsa bunele maniere…

  • Reply Larisa (Madrid) 9 January 2010 at 00:57

   -))))))))))

  • Reply E.T. 9 January 2010 at 10:42

   WAY MILKY WAY, DE BADEA JORA, faptul ca Pavel e gospodar si asezat la casa lui asta nu inseamna ca trebuie sa-l promovam la Eurovision si sa-l incurajam.De ce sa nu recunoastem ca piesa asta e de nivelul Pietei Centrale.Noi doar nu spunem ca Pavel e un retardat, noi doar vrem sa-l convingem ca e necesar sa se linisteasca si sa nu se mai bage la tv cu piesa asta de 200 euro ca nu merita si asta n-o spun numai eu da uite la reactiile oamenilor, voi ce cu totu ….?blin parca is turci in tara asta o categorie.Se supara se indigneaza si fac asa o zarva.Mai informeaza-te mai vezi criteriile concursului….Badi Jora neavoastra ati urmarit concursul in anii precedenti?asa cinta Natalia Barbu? Nelly? zdubii? ia vezi care-i chestia s-apoi reformuleaza gindurile….twe astept cu un comentariu nou.

  • Reply Napocel 9 January 2010 at 12:20

   Bade? Versurile merg după cele ale lui Pavel dacă ești mai atent. Atât c-am schimbat cuvintele. Am respectat pentru tinie brandul versitic al idolului tău pavel.
   Nu mă cred nici mare nici tare; sunt modest să știi; nu trage concluzii după ureche.
   În rest ce să-ți mai scriu? Aaaa; acest căcat de poezie e un șablon; mă repet; al rahaturilor de versuri ale lui Pavel. Fii mai atent și îți sugerez să-ți modifici nițel atitudinea. Avem și noi ardelenii dumnezeiri care sunt cu mul mai colorate ca ale voastre așa că nu mă face să te dumnezeiesc c-apoi nici echipa de medici a politicului de vârf din așa zisa R.M. nu va reuși să te resusciteze.
   Toate cele bune Bade Jora. Ai icoană cu Pavel?Nu ți-ai făcut? 🙂

  • Reply Napocel 9 January 2010 at 12:33

   Bade Jora pe de altă parte nu mai tot trâmbița cu blogul fiindcă văd c-ai și tu. Blogurile sunt niște locuri unde-ți exprimi atitudinea, părerile, etc. Așa că ai greșit total în toate. Dacă vreau scriu de Băsescu, dacă vreau scriu de tine, dacă vreau scriu de voronin, etc. Dacă vrei mă citești, dacă vrei mă critici. Ești binevenit-n ambele cazuri. Nu am o atitudine așa emoțională ca și tine. Mai interesează-te despre rolul blogurilor. Până atunci te iert. Dar dacă vei continua să știi că și eu am cuvinte colorate dar cu mult mai colorate ca tine; am un limbaj LED de ultimă generație dar să știi că nu vreau să-l uzitez pe tine că mai ai de crescut. 😀 Te aștept și-n blogul meu dacă vrei săți vedem limba ascuțită și pe acolo și bunle maniere cu care ai înceăut e-conversația de aici cu mine. 😀 hai pa; îmi destup o bere.

  • Reply Elena 9 January 2010 at 20:26

   Napocel, stim de blogul tau,dom’le….stim deja…

   Campania de promovare a blogului Dvs. s-a incheiat cu succes!

   ce nu face lumea pentru raiting…))

 • Reply vasile 8 January 2010 at 22:40

  cinismul si canibalismul institutiilor media, a “grupurilor de sustinere” si a bloggerilor, cred ca este ceia ce ar trebui sa ne puna pe ganduri. Modul in care au tratat acest “eveniment” i-mi provoaca scarba si repulsie fata de ei.

  • Reply Napocel 9 January 2010 at 12:37

   Vasile tare mi-e teamă că cea-i scris despre blogheri de exemplu o mai zicea cineva… Lasă expresia liberă, dreptul la opinii. Ai vrea să ne-ntoarcem înainte de 1989? Știi cum a fost pe atunci? lasă frate libera exprimare. Bucură-te c-ai de unde alege. Dacă ai copii mici ai responsabilitatea de a le controla locurile pe care le accesează. Mai bine așa decât un dictator ce să-ți controleze și ție ca adult locurile pe care le frecventezi. Nu e așa frate? Aștept răspuns ca de altfel și de la stimatul Bade Jora fan Pavel. 🙂

 • Reply Ion Grosu 9 January 2010 at 04:47

  Vasile, calmează-te. Imaginea de victimă a unei conspiraţii de bloggeri-canibali e frumoasă, dar nu are nimic cu realitatea.

  Pavel e foarte fericit de susţinerea pe care o primeşte. Nu îi este uşor pentru că sunt o mulţime de critici de nivelul lui Napocel. Spuneam undeva că fenomenul Pavel Turcu e ca o hîrtie de turnesol – a scos la suprafaţă din toţi oamenii esenţa.

  Într-acelaşi timp nimeni nu te obligă să te implici cumva în această istorie. Tu alegi să citeşti blogurile, tu alegi ştirile. Nu accept calitatea ta de judecător. Eu ştiu că fac un lucru important şi eu cred că Pavel Turcu poate ajunge la Eurovision. Şi fac tot ce pot ca să realizez asta.

  Numai bine.

 • Reply Veronica 9 January 2010 at 11:34

  Lol, da, asemanare izbitoare, domnu’ Turcu a trecut direct la etapa rubiconda a domnului Elvis , ce ti-e si cu netul asta, arde etapele ajungi direct in partea de decadere:D

  • Reply Napocel 9 January 2010 at 13:00

   Nu e o decădere Veronico; e o de fapt ieșirea la suprafață a gusturilor moldovenești…

  • Reply Napocel 9 January 2010 at 13:06

   De fapt veronico dragă pentru frații moldoveni le sugerez să numească acest gen de muzică: moldolabe moldovenești așa cum din păcate și aici sunt manelele.
   🙂
   Ion Ruscovici în rutieră către șofer:
   -Puni uăi o moldolabă uăi!
   😀

 • Reply Napocel 9 January 2010 at 15:18

  Blogherii susținători=moldolabeblogheri 😀

 • Reply lilian 9 January 2010 at 22:02

  apropo de Elvis. e super ideea , si daca ar alege ceva din repertoriul lui cred ca ar avea sanse enorme, caci ma rog toti canta in engleza, si ai nostri, dar putini inteleg, nici macar interpretii 😀 – dar asta cred ca nu va reusi caci piesele trebuie sa fie proaspete

  baiatul e bravo, si eu sincer il sustin, astia-s moldovenii, si a fi curios si curajos e demn de o fiinta umana, pentru asta il sustin, parafrazez – unde canta moldovenii acolo blogu jeme , hehehe

 • Reply Ionica 10 January 2010 at 13:00

  Hei Nata!!! Cita senzualitate in exprimarile tale. Se vede ca ai visat sa petreci o noapte cu marele ELvis, dar… el murika.
  Nu-i nimic, o poti face acum cu Pavel Turku. Daca el este baiatul visurilor tale….

  • Reply Elena 10 January 2010 at 19:59

   nu prea vad sa se mentioneze ca Turcu e barbatul visurilor Natei nicaieri….)

   las’, trecem peste asta…oricum o oza de negativism ai lasat-o…mission complete! 😀

 • Reply raza 11 January 2010 at 22:21

  Napocel spune:
  Ianuarie 9, 2010 la 1:00 pm

  Nu e o decădere Veronico; e o de fapt ieșirea la suprafață a gusturilor moldovenești…

  Narocele, ia vezi la TV ce mai spune State de Romania…

 • Reply Ana 12 January 2010 at 11:25

  Asa-i de sweet! :))

 • Leave a Reply