De-ale mele

Cine oare, cine oare, un site nou dejaa are?

pavelturcuwww.pavelturcu.com

Intrati si incercati sa va bucurati sincer pentru starul nostru. Asta da sustinere din partea unui grup de entuziasti.Da,si nu uitati sa va inscrieti printre fani. Iata si un program pe care il va avea candidatul nostru maine, 12 ianuarie.

9:00 – 10:00 Emisiune live cu Pavel Turcu la Radio Noroc. Emisiunea va fi cu sms-votare (pentru sau contra lui Pavel la Eurovision) şi cu intervenţii telefonice – întrebări pentru Pavel şi opinii. Ascultaţi online aici:
http://www.radionoroc.md/online

11:00 – 12:00 Interviu cu Prime TV la redacţia VIP  Magazin

12:00 – 13:00 Interviu cu Privesc.eu

14:00 – 15:00 Filmarea dansului Ieeurovision la Studioul Teodor.

15:30 – 16:00 Emisiune live la Vocea Basarabiei, moderată de Corina Ajder. Constantin Cheianu, Angela Spinei.
http://www.voceabasarabiei.net/

Iata si o alta idee ingenioasa:

http://inconstantin.ro/2010/01/jocuri-online-cu-pavel-turcu.html

detalii urmeaza…

Comentarii

Previous Post Next Post

41 Comments

 • Reply June Song 11 January 2010 at 22:07

  Superb 🙂
  Cata energie canalizata spre acest scop.
  Pavel – noul stimulator si excitant al natiunii!

  • Reply vasile 12 January 2010 at 02:36

   ….desigur, ca doar n-o fi energia “canalizata ” pe alti doi arhicunoscuti ungheneni – Papuc si Botnari, care cit de starniu nu ar fi, dau socoteala in fata legii chiar zilele astea.

 • Reply Razvan 11 January 2010 at 22:26

  Nata,
  Imi pare rau ca promovezi acest star cu atata empatie. Nu-ti scriu in speranta ca-ti vei schimba parerea, dar cred ca suferi de sindromul aprecierii moldovenismului ca “mare arta”. Or, acest tanar, indiferent de background-ul sau talentul sau, nu promoveaza absolut nici un mesaj, nimic national, nimic nou, nimic deosebit, nimic de talia eurovision-ului. Piesa este un produs mediocru care nu are nici o sansa de succes. Este un surogat gen Graieste Moldoveneste, Pavel Stratan & Co. Europa nu vede nimic hazliu, nimic deosebit in astfel de piese de rahat. Astfel de piese sunt funny pentru Mardari si mii de alti moldoveni, dar asta nu este arta sub nici o forma, mai ales pentru europeni.

  • Reply SG 13 January 2010 at 17:16

   sunt absolut de acord cu tine! tot ce spui e atat de evident incat imi pare foarte rau ca trebuie spus!

  • Reply kiri 17 January 2010 at 01:38

   +10

 • Reply john 11 January 2010 at 22:41

  Sunt impresionat cum astfel de pseudo jurnalisti promoveaza aceste “valori”. Daca acest individ ajunge sa ne reprezinte la Eurovision, renunt la cetatenia moldoveneasca. Mai bine fac parte din tabara “fratilor” urati de unii/unele ca tine, decat sa fiu reprezentat de …

  • Reply Alina 11 January 2010 at 23:02

   asa de repede te predai si renunti la cetatenie? Nu cred ca Moldovenii vor pierde ceva?:)))

  • Reply Nicu Calcea 11 January 2010 at 23:15

   Renunţă, nimeni n-o să-ţi simtă lipsa.

  • Reply john 12 January 2010 at 11:05

   Draga Alina,
   incearca sa faci distinctie intre “!” si “?”!!! Ah, DA! tu faci parte din tabara turcului … e si firesc … daca tot vorbim de cei care se identifica cu “staru cel mai mare”

  • Reply kiri 17 January 2010 at 01:41

   normal ca n-o sa-i simta lipsa..doar asha e la noi in societate..vsem po barabanu…fiacare cu buba lui ca doare mai tare

 • Reply Alina 11 January 2010 at 22:48

  Buna Nata! Nu sunt pro Pavel ,dar nici nu sunt contra lui.Apreciez ceia ce faci pentru el,adica publicitatea.Ma intereseaza alt ceva, oare toti cei. care scriu de rau despre piesa, despre Pavel, despre tine, oare ei cunosc standartele Eurovisionului, fiecare a incercat si stie care piesa e cea mai buna p/u acest concurs. Oare au fost toti in Europa, nu vbesc despre Italia,Spania,Portugalia si Romania,unde ei lucreaza si deja socot ca stiu gustul europeanului. De unde atita RAU si URA in oamenii moldoveni?

  • Reply Andrei 11 January 2010 at 23:17

   Din inimile fara nici un pic de stima si respect fata de om deci de sine.

  • Reply Alina 11 January 2010 at 23:42

   de ce sa nu incercam sa fim mai buni fata de noi, si fate de cei,care ne inconjoara? doar ii pierdem…si cu ce raminem?

  • Reply Mihai 12 January 2010 at 00:52

   Draga Alina. Sa lasam la o parte Eurovision-ul si sa ne gindim la un singur lucru. Oare Pavel este cel mai mare talent care a fost uitat de toti si fara muzica lui ar suferi mandria culturala a Moldovei? Ieri am vazut in stirile Protv-ului o fetita de 10 ani care intra-adevar e talentata. Dar parintii nu au bani nici macar sa-i cumpere o pereche de pantofi, nu ca sa-i plateasca participarea la un concurs international, unde cu siguranta ar fi dus faima moldovenilor. Ce facem noi lume? incercam sa promovam ce-i mai rau gindindu-ne ca macar cu aceasta vom cuceri lumea.

 • Reply misha 11 January 2010 at 23:52

  nu e nevoie de vedeta sau piesa tare frumoasa la eurovision.E de ajuns sa facem show, sa face haz, sa mai zimbeasca lumea si efectul este garantat !
  Pavel fii capitanul nostru !!!

  • Reply kiri 17 January 2010 at 01:46

   aha ,daca crezi ca europa o sa inteleaga ponturile moldovenesti te inseli amarnic 😀
   o sa zimbeasca tare lumea garantat..de prostie poate…ei da cui ii pasa glavno reiting 🙂

 • Reply aiurii 12 January 2010 at 00:07

  pe site la posmotrel – o gramada de cadnidati sa reprezinte eurovizionu;-D
  in sfirsit si-o gasit eurovizionu nasii.
  trebuia odata sa se intimple.
  mai trebe de adaugat putin shanson, gangsta rap si manele si o sa fiba superb ggg

 • Reply Mria 12 January 2010 at 02:43

  E inteleasa dorinta de-a te evedentia. Si datul din coate cu orice ocazie. Bravo!
  Nu crezi insa ca continui sa faci programul Moldova 1? Pentru ca ei au promovat fara tihna asa muzica de vre-o 30 ani incoace. Ar fi multumiti de tine acum… 
  Din masina, poate ti se pare romanic si autentic acest fenomen – coboara si vei vedea ca e doar incultura si murdarie. 
  Iar cel mai rau – e exemplu pe care-l aduce tinerilor! Stii doar cum e lumea – daca au aratat la televizor – asa trebuie!
  Nu se dezvolta nici un muzician pentru ca n-are loc de mizerii din astea inculte si la radio si la tv, si la nunti si in casele de cultura. Acum si la Eurovision si la Pro Tv…
  Si tot aici: oare nu crezi ca sunt destui interpreti adevarati, talentati, care merita initiativa? promo,…sau elementarul respect? Nu au nevoie de ajutorul tau atat de mult cat…sa nu le scuipi in timpul 
  pierdut si munca depusa intr-un singur scop:
  a aduce frumosul… Eforturile miilor muzicieni buni sunt inutile in fata unui promo la TV.
  E o lipsa de raspundere totala! 
  Pe care probabil n-o simti, jucandu-te in nasturi. 
  Si in fiecare din halturistii care vor apare in rezultatul proiectului tau…va fi si o bucatica din tine. Va fi o caramida pusa in temelie din partea ta ca pomenire:
  “Cu respect pentru haltura… In speranta ca ne intoarcem la maimute…Ca promovam nonvalorile!…Ca ne facem de rasul lumii…Am facut ce-am putut…Cu drag…Nata”

  P.S. N-as fi presupus niciodata ca ai asa gusturi muzicale imitate

  • Reply john 12 January 2010 at 11:37

   Sunt de acord cu cele expuse mai sus.
   Ash fi inteles acest gest daca intreg acest suport ar fi fost acordat unei persoane talentate dar care nu are suportul financiar si/sau logistic.
   Am urmarit primele minute din “edita speciala” de la Jurtnaltv cu “staru'”. Tin sa mentionez e si firesc ca respectivii sa-l sustina pe “star” – toti au acelasi background. Cineva a scris pe acest site ca Elvis Presley era shofer. Corect! insa mai tineti cont si de calitatile, formarea si background-ul lui Presley!!!

 • Reply Amelia 12 January 2010 at 02:47

  toata situatia asta devine din ce in ce mai penibila…trist…no comment

 • Reply Iulia 12 January 2010 at 10:39

  Buna Nata! Nu sunt nici din tabara pro-Turcu si nici Impotriva/ Vom vedea ce surprize vor fi/ Nu uitati ca si despre Lordy din Finlanda nu credea nimeni toti votau ca batjocura> dar a ajuns unde a ajuns/

 • Reply nastea 12 January 2010 at 12:29

  Daca imi permiteti as vrea sa va marturisesc istorioara mea referitoare la aceasta, sa zicem asa “isterie” in masa legata de piesa lui Pavel Turcu. Sosind ieri dimineata la serviciu dupa interminabilele sarbatori de iarna, am ascultat pentru prima data piesa. Vorba e ca stimatele mele colege de serviciu o ascultau pe Net si purtau discutii aprinse pe seama subiectului in cauza. Am auzit de la ele aceleasi comentarii negative pe care le citesc pe forumuri – taran, badaran, “nica culitura” si asa mai departe. Nu zic ca am ramas frapata de interpretarea lui Turcu, dar nici indiferenta nu m-a lasat. Oricum nu m-am lansat in discutii, am preferat sa mai navighez pe diferite forumuri si bloguri. In final, dupa ce am privit editia speciala de la Jurnal tv.com cu Turcu, Mardare, Grosu (care apropo mi-au fost colegi de facultate, iar Ion chiar si coleg de liceu si-i cunosc foarte bine) mi-am schimbat parerea, adica baietii m-au convins ca piesa are sanse, iar Turcu – ciobanelul nostru moldovenesc – cu un zimbet sincer, modest, calm, in final m-a cucerit. Nu zic ca piesa e super faina si asa mai departe, nu zic ca Turcu e un erou national, dar mi se pare mult mai educat decit cei care-l critica. Da, are un limbaj mai “brut” sa zicem asa, dar are el o “iziuminca” moldoveneasca in el si toti cei care se cred mai presus de el sa-mi raspunda acum – oare acasa, cu prietenii si asa mai departe nu vorbiti la fel? Come on. In final un singur moment as vrea sa-l precizez – spre finele zilei de lucru, toate colegele mele care aspru il criticau, fredonau melodia Ieurovisionului, zicind ca nu si-o pot scoate din cap, chiar si eu o fredonez permanent, e ceva care se lipeste ca un scai de tine si chiar daca nu-ti place oricum o ingini in minte. Concluziile le faceti si singuri.

  • Reply SG 13 January 2010 at 17:23

   “iziuminca” moldoveneasca e “iziuminca” in Moldova si pentru moldoveni. nu cred ca cineva in Europa o va percepe ca atare.

  • Reply Elena 13 January 2010 at 19:45

   Mi-e interesant unde lucreaza utilizatorul in cauza ca de luni dimineata la SERVICIU sta pe bloguri si forumuri….bun lucru…. 😀

 • Reply rococo 12 January 2010 at 12:54

  Auzi Nata,iti mai amintesti de proiectul “Fabrica de staruri”…care nu a fost altceva decat o fabrica de cretinizare a societatii, o imitaţie jalnică a unui proiect al televiziunii ruse „Pervîi canal”, copiat anapoda, la rândul său, de pe nişte calapoade occidentale.M-am incumetat si eu sa urmaresc cu un ochi respectiva emisiune si am fost invaluita de un val enervant si confuz, nici chiar frumoasa diva,Andreea Raicu,nu a putut face fata marelui “divertisment” lamentabil de la Chisinau. Nu stiu cat de mult ai contribuit tu la crearea show-lui dar,dupa pererea mea si amultor altor telespectatori,emisiunea nu a fost altceva decat o tentativa de a cretiniza si mai mult societatea noastra deja aflata in santul spalarii de creeri.Nu vreau sa ma refer la asa zisele “talente”,care s-au expus in scena,apropos, de ce nu promovezi nici una sau subiectul deja e consumat – interesul poarta fesul. Am impresia ca te joci cu starurile asa cum te-ai schimba chilotii (am folosit intentionat chilotii si nu fesul pentru ca e mai aproape de realitate,intelegi ce vreau sa spun,da-da corect,schimbam chilotii mai des ca fesul si cat nu e de paradoxal dar suntem mai selectivi si mai pretentiosi la alegerea chilotilor dacat atitudinea noastra fata de ceea ce facem in plan de promovare a culturii nationale, sau doar pretindem…???). Am rasuflat usurata cand “marele proiect” a ajuns la final si am sperat mult sa nu mai avem asa proiecte ori cel putin sa fie facute la nivelul respectiv, insa fugind de dracu’ dai de naiba care-i tot un drac pana la urma.
  Am mai venit cu un astfel de comentariu la cineva pe blog,care te promova drept Ministrul al culturii,dar se vede ca va este in c… la toti de comentariile noastre – sobaka laet,karavan idet.

  • Reply nastea 12 January 2010 at 13:21

   rococo, de unde atita rautate si agresivitate in tine? poti doar sa scrii in doua rinduri – nu mi-a placut si atit…

  • Reply Elena 13 January 2010 at 19:52

   hm…..consideri ca Manciu de exemplu nu reprezinta nimic, ca nu are talent??!!

   sau Adriana sau Elena tot de acolo??!!!

   la cine te referi cind zici “talente”??

 • Reply rococo 12 January 2010 at 13:53

  Me-am expus parerea,nastea,e dreptul meu ca si a tuturor forumistilor,ca de aia si ni se da posibilitatea de a comenta pe bloguri,sa stii ca nu sunt ipocrita si de aia nu-mi plac pupa’n curii.
  Ne dam cu parerea si pana la urma fiecare se retrage in lumea sa,daca iti plac divertismentele alde fabrica de staruri – vizionare placuta.

 • Reply Yan@ 12 January 2010 at 15:07

  Oameni buni! Sunt shocata! Ce-i u voi?!? Cum poate sa va placa piesa?!?
  Aceasta piesa o pot asulta doar oamenii ce au creierul cat o nuca! Chiar ma doare! Cu toate ca, spuneam si inainte de alegeri ca un om intreg la minte nu poate vota comunistii, insa jumatate de tara a votat! Deci majoritatea populatiei sau e retardata sau au creerii spalati! Asta se refera si la zarva asta in jurul lui Turcu! NU MERITA!!!!

 • Reply Yan@ 12 January 2010 at 15:13

  Intr-un interviu Pavel spune ca i-a venit ideea de a scrie un cantec pentru eurovision cand i-a vazut pe Zdub si Zdub la concurs. El nici nu pute pe langa Zdubi!

 • Reply Razvan 12 January 2010 at 15:34

  Moldovenii au trasatura de a arata cu degetul si a striga in gura mare: DE UNDE ATITA RAUTATE? din simplul motiv ca nu suntem obisnuiti cu critica. Or, a critica este un fenomen normal si nu trebuie de reactionat atat de dramatic.

  Timpul a aratat ca moldovenismul si mediocritatea promovate prin muzica s-au redus la simple partide de ras isteric, care pana la urma nu a fost nimic altceva decat ridiculizarea prostiei societatii noastre, ridiculizarea a tot ce este primitiv, incult si degradant in Moldova care ne inconjoara. Dar, astfel de lucruri nu sunt hazlii pentru europeni, ele sunt FOARTE si FOARTE TRISTE prin definitie. In Europa astfel de prostii nu se percep ca la noi acasa pentru ca sunt niste absurditati si banalitati care nu merita a fi apreciate. Or, cum poti sa apreciezi “bautul jinului cu cana din caldare”, sau “bautul pana cand nu-ti mai poti tine capul pe umeri”, sau multe, multe alte probleme sociale care caracterizeaza societatea noastra. Vi se par hazlii? Mie nu. Cred ca-i foarte trist si este marea durere a Moldovei. Cum poti sa te mandresti cu faptul ca nu-ti cunosti propria limba si faci muzica cu rusisme si tot felul de tampenii? Nu te poti mandri cu asa ceva. In loc sa promovati in continuare moldovenismul care vi se pare haios la nebunie, mai bine ati incerca sa replicati “Jos Palaria” de la PROTV-ul romanesc – o incercare de a insanatosi societatea si a o culturaliza un pic, si nu o cretinizare continua a tinerii generatii.

 • Reply nicole 12 January 2010 at 15:41

  ce imi place cum lumea reactioneaza aici extraordinar!spalare de creeri si atatea metafore si caricteristici natiunii noastre cred ca de mult nu am auzit aici ..cel mai interesant ca totus nu se duce lupta pina la urma…
  dar hai sa va spun din cele 80 si ceva melodii stiti care mio placut mai mult?
  Doinita Gherman cel mai mult,Milneium profesional o face si inca citiva
  voi macar ati ascultat melodiile?ele sunt deja la situl televiziunii nationale si le puteti asculta prin net eu asta si fac da cu Turcu ii doresc succes ca sa vorbeasca pe la tate radiurile si ecranele chiar daca cineva incearca sa spele creerile eu nu ma dau….

  • Reply kiri 17 January 2010 at 02:05

   tare faina melodia !

 • Reply verdadigo 12 January 2010 at 17:46

  Uite ca am ascultat si eu piesa integral:)). Ce sa zic, e molipisitoare. Dar cred ca doar atit. Chiar si daca ar mai fi cizelat textul, s-ar umbla la aranjament nu ar avea sanse. Se pare ca cineva incearca sa faca haz din necaz. Gresesc???

 • Reply sERGIU 13 January 2010 at 00:18

  Cred ca ar fi buna ideea crearii unui fond in care oamenii sa poata dona bani (1 leu, 2 sau mai multi) pentru campania de imagine a lui Pavel Turcu. Sunt sigur ca se vor gaasi multi care sa-l sustina financiar.

  • Reply Nata Albot 13 January 2010 at 00:48

   Sustin ideea…

  • Reply verdadigo 13 January 2010 at 19:03

   Da, da. Poate redenumim vreo strada din capitala in cinstea lui:)) Lasati aberatiile. Cineva se distreaza copios pe seama lui Pavel Turcu si a situatiei create si impinge lucrurile pina la absurd numai ca sa vada pina unde se poate ajunge. Nu zic, e interesant sa urmaresti toata isteria aceasta dar cred ca aceste persoane procedeaza mai rau ca cele care-l critica. Pina la urma ultimii sunt sinceri in comparatie cu cei care-l “sustin”.

 • Reply tanea 13 January 2010 at 10:49

  ooameni buni linistiti-va , de ce atita fum si praf in jurul uunui om care nici macar nu a trecut ,inca, etapa selectionarii ce-i i-ar permite sa participe in concurs…juruiul abia urmeaza sa anunte lista participantilor la sfr. saptaminii viitoare…

  • Reply SG 13 January 2010 at 17:27

   pentru ca RISCA SA TREACA!!!!!!!!

 • Reply Angelina 25 January 2010 at 15:05

  Nu este vinovat de nimic un om care a auzit la televizor ceva de genul:”creaza-ti propria ta piesa pentru Europa”.E urit ce face mass-media in jurul acestui subiect.Si cel mai rau este sa vezi ce piese au trecut spreselectia.Mare scirba.mai mult de jumatate nu sint cunoscuti.cine stie daca au cintat vreodata in fata cuiva.Dar cei care au experienta si piese bune vor privi de acasa.Mare rahat in tara asta.Doinita Gherman,Serj Kuzencof si altii…nu va suparati,stati si urmariti Eurovisionul moldovenesc de acasa ca o sa cinte in loc de voi niste copchii.cum de nu a trcut Si dl Turcu?

 • Reply lola 7 March 2010 at 13:53

  Nu ne faceti Moldova de ris cu asa “cintaret” !!!

 • Leave a Reply