De-ale mele

Am uitat cine sunt si de unde am pornit


img_35301Si de aceea am hotarit sa-mi amintesc…Nu sunt nici cea de azi, nici cea care m-am nascut acum 30 de ani. Sunt altfel si nu-mi mai place de mine (poate ca-mi trece, daca ma satur de somn). Traiesc cea mai frumoasa virsta din toate pe care le-am trait pina acum si nu apuc sa ma bucur de ea. Mi-e frica… In curind voi incepe sa ma gindesc tot mai des la photoshop.   Noroc de Valentin, băiatul de la make up. În afară de aranjare superbă în 2 timpi și 3 mișcări, vine peste mine și fără să mă întrebe nimic, își dă seama ca o cafea în cească mea cu văcuță e tot ce-mi trebuie ca să încep să vad culorile.

Am avut  o escapada de citeva ore la București. Am plecat noaptea din Chișinău și exact în noaptea următoare din București. Am plecat cu echipa de la Deșteptare. Cred că n-aș găsi cele mai potrivite cuvinte ca să povestesc cît de bravo au fost colegii mei. Timp de cîteva ore au filmat 10 povești și de-abia aștept să le vedeți la Deșteptare, la JurnalTV.

La petrecerea basarabenilor mă așteptam să văd fețe  europenizate. Eram foarte entuziasmată. Mi se părea atât de frumos să fim împreună și să le arătăm și celor de acasă cum sărbătoresc Zilele Basarabiei copiii noștri rătăciți .

Am cunoscut cîțiva oameni de care mi-a fost foarte dragă. La care cînd  te uiți, nu-ti dai seama de unde vin.Vorbesc o română frumoasă,  gândesc liber,  zîmbesc mult, au foc în ochi și energie molipsitoare. Vlad Durnea, Vlad Bolocan, actorul Doru Boguță,pictorul Iulian Mîță,am cunoscut-o pe viitoarea stomatoloaga Ana Jugurt(aflînd că venim în vizită a pregătit în 30 de min cele mai gustoase clătite) și am petrecut cîteva ore absolut fenomenale cu Alexandrina Hristov. Ei niciodată nu se vor mai întoarce acasă ca să dea drumul aici la rădăcini.

Am văzut și altfel de lume,de care încerc să uit cînd plec din țară. Lume care nu știe ce înseamnă să zîmbești fără motiv. Lume care te măsoară din cap pînă în picioare și te sfredelește cu privirea. Lume care știe cine ești, dar nu prea te place și de aceea are grijă să-ți transmită mesajul  „i dont like you” prin privirile tăcute.

Am cunoscut basarabeni foarte zîmbăreți, care s-au uitat la ChișTv și așteaptă cu nerăbdare continuarea….și eu aștept…și o să vină…așa ca la moldoveni…cind nu voi mai aștepta….

Mai multe vă vor spune pozele….

Apropos, nu pot trece peste un super băiat. L-am redescoperit pe Cătălin Josan. Vocea lui incontestabil este una dintre cele mai bune, dar nu în fața vocii mă închin. Am remarcat , ca spectator, că îmi place cînd artiștii comunică cu mine. Îmi spune ceva inteligent, cald și înduioșător,care să mă agațe de suflet. Cătăline, nu știu cine te-a învățat să faci asta, dar știi să vrăjești și te laud pentru asta. Arunc în acest fel o piatră în curtea artiștilor care încă nu au înțeles că scena este una dintre acele posibilități să cucerești teren nou și să-i îndrăgostești pe oameni de tine. Prin comunicare, sinceră…

catalin-josangandulo-mateisnailsteamfriends  Cine n-a înțeles despre ce a fost acest post, nu vă îngrijorați. Nici eu nu am înteles. Știu doar că în ultima vreme am început iar să am prea mare grija la ce scriu și cum. Și nu mai am chef…


Comentarii

Previous Post Next Post

19 Comments

 • Reply Irisha 29 martie 2010 at 14:04

  Super articol si poze.

  A fost EXTRAORDINAR!

 • Reply Sam Dorel 29 martie 2010 at 14:23

  Ura!!!! ketrika si diana! imi era si imi este dor de ei.

 • Reply Irina 29 martie 2010 at 15:02

  Не с той ноги встала, asa se zice:)

 • Reply Felicia 29 martie 2010 at 15:54

  don’t be fooled by the rocks that I got, I’m still, I’m still Jenny from the block…

 • Reply Andone 29 martie 2010 at 15:56

  Am distrus site-ul Jurnal-ului căutând ceva material video de la eveniment, dar nu am găsit. Într-adevăr, concertul a fost minunat.

 • Reply Dorin 29 martie 2010 at 16:10

  Draga Nata, da poti te rog sa te impartasesti unde pot gasi o cana ca a ta. E haioasa, si-mi aduce aminte de Fulga („Vai, ce vaca sint! Am uitat sa ma prezint… ;))

 • Reply stan 29 martie 2010 at 16:32

  Draga Nata,

  Te-am vazut la concertul dedicat zilei Basarabiei din clubul Jukebox. Probabil ca sunt printre cei despre care tu zici ca te sfredeleau cu privirea, dar nici gand sa iti trimit mesaje gen „i don’t like you” privindu-te lung . Te rog nu te grabi cu asemenea judecati. Pur si simplu nu eram sigur ca esti tu. Ma intrebam, oare ea este Nata Albot???

 • Reply Dorin 29 martie 2010 at 17:03

  Apropo, ar fi interesant (pentru mine la sigur) ca titlul la postul acesta sa devina un articol aparte, scris intr-un moment de sinceritate si inspiratie: „Cine e Nata Albot si de unde a pornit?” Pentru multi ar fi o motivatie si un exemplu optimist.

 • Reply Dorin 29 martie 2010 at 17:08

  Si draga Nata, te rog sa impartasesti de unde ai cana cu vacutsa, e tare haioasa si-mi aminteste de reclama cu Fulga: „Vai, ce vaca sint! Am uitat sa ma prezint… ;))

 • Reply galben 29 martie 2010 at 18:20

  am simtit multa sinceritate in mesajul asta..mai multa ca de obicei
  : )
  curaj pentru libertate : )

 • Reply Natalia 29 martie 2010 at 18:22

  Oare ce a vrut Nata sa zica prin ” Știu doar că în ultima vreme am început iar să am prea mare grija la ce scriu și cum.” ? Sa fie vorba de intimidare…oare?

 • Reply rita 29 martie 2010 at 18:50

  Nata, nu-ti fa griji…Probabil ca toti au astfel de apucaturi (cind nu se plac singuri pe sine), dar asta trece.
  P.S. nice cup 🙂

 • Reply Elena 29 martie 2010 at 19:56

  Uf ce-as vrea sa calc si eu macar o data pe pamintul Romaniei – nu doar prin tranzit!(

  Bravo! Imi plac oamenii care se dedic lucrului pe care il fac!
  Citi mai multi asa oameni si Moldova va prospera la sigur!

 • Reply Tomasevici 29 martie 2010 at 21:38

  Printre toate celelalte lucruri care le’am descoperit la tine, cel mai mult ma entuziasmat a fost CALDURA ta. Ma molipsesc si eu atunci citit ceva de al tau, atunci cind sunt „nu chiar”. Multumesc, Nata, pentru asta.

 • Reply Ciobanu Daniela 30 martie 2010 at 10:57

  Iung a avut dreptate in teoria sa a realitatilor diferentiate. Evenimentul l-am perceput total diferit, din pacate multa lume nu a stiut ca se va tine. Asa ca floarea societatii nu a fost prezenta. Nu s-a facut nici un fel de publicitate. Mie mi-ai parut foarte trista…

  • Reply reuters 30 martie 2010 at 22:24

   „iung” se scrie cu „J”, prin urmare: Jung!
   perseverati, tineri de peste hotare, ce sunteti!

 • Reply olya 30 martie 2010 at 20:40

  O da Ketrika, Ana……si mie dor de voi.
  ce bine ca exista facebookul………asa mai discuta si ne mai vedem unii pe altii
  va puppppppppppppppp

 • Reply INA 30 martie 2010 at 22:04

  NATA !!! SCUMPA SI DRAGALASA NOASTRA! AI FOST ,ESTI SI VEI FI O FLOARE CU O FRUMUSETE RARA!!!!!!!!!!!!!!!!NOI TE ADMIRAM SI APRECIEM TOT CEEA CE FACI PENTRU NOI! NU TREBUIE SA AI ASTFEL DE GINDURI,VREAU SA TE ODIHNESTI MAI MULT SI O SATI DISPARA SENTIMENTUL ACESTA! ALBINUTA NOASTRA !TE IUBIM!!!

 • Reply Mary 31 martie 2010 at 16:09

  Cit de frumosi sunteti!!!!!!

 • Leave a Reply