14 Comments

 • Reply danutza 11 April 2010 at 15:49

  Frumos!!!:) Cind Jurnal Tv International???, ar fi o mare bucurie pn noi, cei plecati din tara. Succese mari voua!!! Ma bucur sa-l vad pe colegul meu Nicon 🙂 , ii doresc mult progres in ceia ce face !!!
  Capul sus si inainte Jurnaltv!!!
  O zi buna !!!

 • Reply valentina 11 April 2010 at 22:12

  Tràiascà si infloreascà Desteptarea!!! Nata felicitàri!!!
  sinteti o echipà super!!! và doresc multà baftà.

 • Reply Infumuratu 11 April 2010 at 22:16

  f.a.i.n

 • Reply Laura 12 April 2010 at 09:41

  salut,Nata!!!
  dar ce se intimpla cu chis tv-ul?? eu si familia mea asteptam urmatoarele episoade dar ele nu mai apar pe yotube sau le putem gas in alta parte??
  sunt misto, chiar genial as spune.bravo

 • Reply Elena 12 April 2010 at 12:23

  de miine privesc si eu Desteptarea!

  URA!

 • Reply anton 12 April 2010 at 22:52

  nu știu-nu știu.. am impresia ca aici s-au selectat cele mai mari gafe.. :-

  • Reply Ilona 14 April 2010 at 16:16

   tu esti o gafa…infumuratule!

 • Reply E.T. 13 April 2010 at 12:08

  Foarte mult imi place, si mamei mele la fel.In sfirsit avem un canal unde pot sa-l privesc si ascult toata ziua.Sincer pina acum era conectat EURONEWS toata ziua,acum doar Jurnal TV.BRAVO BAIETI!!!

 • Reply Elena 13 April 2010 at 19:29

  Azi am asteptat Desteptarea la orele 7….abia la 7:20 a inceput….din pacate nu se respecta grila de programe stabilita…

  + 5 jurnale de stiri printre care se zicea si de orele 7….Desteptarea deja e la 7….tre’ de actualizat informatia….

  Capitala Varsoviei,etc….

  nu prea mi-au placut prezentatorii….((

  un mic feed-back al unui telespectator JurnalTV….

  PS nu e neaparat sa apara in comentarii

  • Reply Ilona 14 April 2010 at 16:18

   auzi draga…stii tu ce e aia…grila de emisie?daca vrei te uiti la jurnaltv…daca nu nu!…dar pierzi multe…daca nu privesti desteptarea!

  • Reply Elena 15 April 2010 at 20:35

   stiu ce-i aia grila de emisie!

   ma uit la jurnaltv sau nu ma uit tine strict de mine nu?!

   altceva?!

 • Reply dina 15 April 2010 at 02:33

  Totul am inteles, dar scena aia luata dintr-un local, unde sta alina si mariana si nu stiu cine si vbesc si se poarta urat, cui ii trebuie?!!! ati iennebunit sa puneti asa ceva pe post? alina atat de fumos arata in emisiune si atat de elegant si finutz.. si akolo, am vazut alta fata a ei. foarte ieftin!!!! si nu vad nimic amuzant in asta. Plus la asta, Nata, prezentatorilor nu le-ar strica niste lectii de dictie. vbesc ca la piata. si cred ca alina nu mai trebuie sa improvizeze asa de mult, ca o da in bara rau de tot! mai bine invata totul pe de rost si emisiunea o sa iasa mai bine. din pacate tebuie sa accepte ca ea e partea frumoasa a emisiunii nu si desteapta. eu asa vad: alina e frumoasa, andrei inteligentul, sergiu comicul, mariana, nu stiu, da e interesanta anume prin faptu ca e naturala, si alecu tot nu stiu, da are prea mari emotii in emisie si parca e prea serios… in cazu asta fiecare sa raman la rolul sau, ca mai mult de atat nu poate! de asta si zk alina sa se limiteze la frumusete si sa lase discutiile si glumele pe seama baietilor ca nu se pricepe la nici una.
  Ca si telespectator, va spun ca e foarte deranjant sa te uiti la o emisiune unde prezentatoare se impiedica la fiecare 2 consoane. si enervant! sincer, deja de cate zile nu mai urmaresc emisiunea ca stiu ca am sa ma enervez. si e pacat, pt ca-mi placea. sper sa ajunga mesajul meu, care nu e rautacios, doar am spus cum vad eu, la prezentatori, si sper sa inteleaga ca ei sunt acolo sa ne dea noua informatii si sunt acolo pt noi, nu pt ei, sa-i vada la tv prietenii sau sa arate cat sunt de frumosi. mai multa concsntrare si seriozitate baieti!!

  • Reply Ilona 15 April 2010 at 15:18

   Draga Dina…cred ca ai incercat si tu ceva in viata ta pt prima data…si ti-a iesit fara probleme?…totul ce se face se face spre bine…uneori promterul nu accepta diacriticile…in casca se aude galagia din regie…sint inca multe altele…dar totul va fi ok…omul intotdeauna tinde spre perfectiune…cu timpul va fi…vei vedea…toata echipa de la Desteptarea depune multa-multa munca…asa ca daca nu-ti place…nu te uita…dar pierzi multe…sper sa nu te superi…

  • Reply Elena 15 April 2010 at 20:36

   si noi toti stam cu dintii la soare dom’le

  Leave a Reply