De-ale mele

Jurnal TVerde!

[media id=102]
De fiecare dată mă încîntă orice ințiativă de a schimbă măcar și cm pătrat spre mai bine. Și cred că și ție îți place.

Cui nu-i place cînd în jur e curat, verde, flori, bine mirositor.Și dacă atât de mult ne place, cum se întâmplă să trăim exact invers?
Într-un oraș împuțit, gri, cu un mix ucigător de arhitecturi, fără flori pe la pervaze.
Cînd revin din Amsterdamul nordic rămîn cu întrebarea: Ei de ce știu să-și scalde viața în flori și la noi acestea sunt furate peste noapte, imediat cum au fost plantate în clumbele capitalei.
Așa de tare vreau să traiesc într-un Chișinău frumos….

Hai cu noi la înverzire! Hai la Jurnal Tverde!

Sâmbătă, ora 11.00, Parcul Valea Trandafirilor (treceți pe lângă Biserica Ciuflea și când ajungeți la parc, faceți dreapta, apoi prima la stânga). E mult mai simplu să ne găsești decât ți se pare.

Comentarii

Previous Post Next Post

10 Comments

 • Reply Natalia 16 April 2010 at 23:06

  da nu merge video 🙁

 • Reply Catricio 17 April 2010 at 00:26

  Good job 🙂

 • Reply natalita 17 April 2010 at 17:05

  Mai multa vorba, luare de poze si reclama decit treaba, locuesc peste hotare si aces lucru se face aici foarte des si fara mare zgomot, e ceva obisnuit.

  • Reply "aliona" 17 April 2010 at 21:23

   si cei 30 de saci de gunoi,,,adika asta nu e treaba natalita?,,,

  • Reply Josan CORNEL 17 April 2010 at 21:51

   Natalia, fii onesta, fără publicitate aici in MOLDOVA nu are rost ca sa faci o camapanie, NIMENI nu s-a apucat de asa treburi! DOAR şi UNICUL post de TV JURNALTV, da JURNAL TV, face asa campnii interesant.. ok, eşti peste hotare, unde? Prin RUSIA, sau pe unde..

   Eu cu mare plăcerea veneam, dar ziua era programata la 2-a concursuri.. dar la URMĂTOARE CAMPANIE voi fi alaturi de JURNALTV!

   SALVĂM PLANETA CU JurnalTV !

 • Reply Kiko 17 April 2010 at 22:05

  Super. Foarte inspirant. Sunt curioasa daca vi s-au alaturat altii din afara Jurnalului, in afara de primar si apropiati?
  @ natalita: anume deoarece la noi nu este deloc obisnuit acest lucru e bine de facut zgomot cu asa actiuni. Bravo Jurnal!

 • Reply Nata 18 April 2010 at 15:16

  Salutare,
  O actiune nobila realizata de oameni dornici de a schimba citusi de cit aspectul capitalei, dar sincer vorbind oamenii nu respecta natura si nici nu doresc sa faca ceva bun.
  Regretul meu ca nu am vazut anuntul mai devreme, dar sper ca la urmatoarea actiune voi avea posibilitate de timp sa ma alatur si eu echipei:)

  P.S. mult succes echipei

 • Reply valentina. 18 April 2010 at 23:17

  Dragà Nata! imi creste inima ,chiar sinteti
  un exzemplu.imi place Jurnal TV,Desteptarea,e ceva nou,contemporan cum sà nu-mi iubesc tara cu asa tineri ca voi,multà baftà.

 • Reply mihaela 21 April 2010 at 12:09

  am si eu o intrebare, lumea care vrea s fie voluntar in asa campanie.. kum reusim sa luam legatura cu jurnaltv?? sau cu altcineva….

  • Reply Nata Albot 21 April 2010 at 13:42

   urmareste JurnalTv si promo-le noastre…

  Leave a Reply