5 Comments

 • Reply Tomasevici 22 aprilie 2010 at 22:46

  Nata, sorry ca vin la tine pe blog cu asa mesaje dar, am nimerit si eu in asa un circuit de premieli. Respectiv, vreau sa’ti spun ca esti unul bloggerii mei favorit si Esti premiata din partea mea
  http://tomasevici.wordpress.com/2010/04/22/sunt-premiat/

 • Reply kafka 23 aprilie 2010 at 16:38

  Nata, desi scriu foarte rar, (insa te citesc in fiecare zi) imi place ceea ce faci. Eram mica cind am auzit glasul tau la radio, credeam ca esti venita din Romania, din acel timp te cautam, imi era interesant cum arati, ai un suris nemaipomenit. De cind ai creat blogul, in fiecare sint fericita chiar si daca nu pot participa la toate lucrurile bune pe care le faci. Imi place, imi place motivatia si volontatea ta de a descoperi ceva nou. Nu sint complimente, este adevarul. MEREU ESTI CEEA CE ESTI. ITI MULTULESC.

 • Reply Mosh Ion 24 aprilie 2010 at 00:19

  Nata face bani shi bine face 🙂

  Kestia aya ku mah sa nu ma intrebati cit bani imi dau ka nu imi dau nimik, bla bla, e epuizata draga!

  Asta asa, sa o kreada infantilii a la 18-25 kare mai kred in lukruri de karitate, kind nu au familie si skopuri mari in viata.

  Deci, din partea mea obiectiva, imi pare bine ka ai ales anume reteaua MD 259-02 pentru ca 01 pe bune nu ca aduce, dar pute a cascaval stricat, pe care lumea il mai confunda cu ala cu mucegai 😀

  Bafta in ceea ce faci, vreau o Desteptare mai intriganta, ca de, Beznitkii il kunosk inka de kind facea emisia de dimineata la Radio Plai, era mai energic, acum ori ca sefa noua nu ii impune sa fie mai energic, ori ca s-a lasat pe tanjeala baiatul. Plus la toate, vreau ChisTV, mii dor de mutra lu Sergiu, ala a lu Voloc!

  Hai ka am lungit vorba, ma duk sa imi mulg kapra 🙂 Pa-pa!

 • Reply Dee 25 aprilie 2010 at 21:32

  De ce „Helsinki”, daca, de fapt, e Stockholm? 🙂

 • Reply Victoria* 25 aprilie 2010 at 23:01

  Felicitari pt emisiunea de asta seara, Nata

  am trecut prin toate starile in cele 2 ore,

  Florin ïersic e genial!!!

 • Leave a Reply