De-ale mele

Să fie cuminte vulcanul…

Sună ciudat, dar e adevărat. Pentru prima dată în viață am fost nevoită să renunț la o călătorie, din cauza unui vulcan. Grație acestuia am aflat foarte multe lucruri curioase despre Islanda și despre toate minunățiile de acolo.

Imaginați-vă:Islanda produce la fel de multa energie geotermala ca si Stalele Unite, iar ceea ce ii ramine in plus exporta in Europa printr-un lung cablu electric subacvatic. Islandezii cred foarte multe în michiduță. Bun ,fiinţe supranaturale – pe care ei le numesc – poporul ascuns.

Eyjafjallajokull m-a împiedicat să ajung la cel mai așteptat de mine eveniment al întregului an: Queen’s Day din Olanda. Acum am un alt prilej să vizitez Olanda. V-am spus că-mi place Lady Gaga. Azi am aflat că și nepoțelul unei pritene este fan Lady Gaga. Ei și ce? Da mie-mi place.

Și cînd am aflat că în vară va avea turneu prin Europa mi-am zis că neapărat ajung și eu la un concert. Am biletul de concert, am biletele de avion, vulcanul să fie cuminte doar…între 14 și 16 mai….

Cîndva fetița asta era prea normală pentru ca să o cunoască o lume întreagă…

Acum însă este exact “normală”…

Comentarii

Previous Post Next Post

9 Comments

 • Reply "aliona" 11 May 2010 at 19:06

  Prikolino!,acum mitul ca Lady Gaga era cindva barbat ,etc,,,va disparea.
  Nata si mie imi place Lady Gaga ,si mii totuna ca ca unora nu le place!!!

 • Reply "aliona" 11 May 2010 at 19:08

  P.S….am uitat sati doresc un timp bun in perioada dorita sa pleci in Olanda,si vulcanul sa fie cuminte!KISS you,have a nice day!!!

 • Reply kafka 11 May 2010 at 23:34

  Salut.
  Vulcanul o sa se termine ca nui din voia lui. Asteptam poze de la concert, si ma bucur pentru tine ca ai aceasta posibilitate.

 • Reply Andrei 13 May 2010 at 02:10

  Buna Nata. Imi zici si mie te rog mult pe ce data nu ai putut zbura spre Olanda? Am si eu bilet intr-acolo pentru data de 24 mai, si ma cam ingrijoreaza vulcanul asta neastimparat!

 • Reply Bonita 13 May 2010 at 13:14

  Eu o ador pe Lady Gaga, si daca as sti cind zbori ti-as fura biletul la concert, eh dar tre sa plec la nunta intre 14 si 16 mai, lasind gluma la o parte, pe mine Lady Gaga ma fascineaza………..

 • Reply Arina 17 May 2010 at 17:18

  cum a fost?

 • Reply Snej 18 May 2010 at 00:17

  azi nu am zburat la Londra…nu-i grav…pe 29 mai sa stea cuminte vulcanul Eyjafjallajokull caci am ceva chiar important…mai important ca GaGa… si unde tre sa plec nu este “si” optiunea Eurostar! asa ca sper din tot sufletul toate zeitatile alea bizare irlandeze sa stea cuminti, tare sper!

 • Leave a Reply