De-ale mele

Satul arde, da baba se cheaptănă…

[media id=106 ]
Cam asta aș putea spune despre Amsterdamul meu de data aceasta. Atâta gunoi…Munți de gunoi, la fiecare cîțiva metri, anturajul perfect pentru poze memorabile.

Adevărul e că nu miroase…O fi având olandezii gunoi mai puțin puturos, decît al celorlalți. De,.. e țara florilor și al parfumului ăla, știți voi care,libertate pe care nimeni nu o poate interzice. Am aflat că orașul meu preferat a ajuns să fie inundat de gunoi din cauza gunoierilor care au refuzat în cel mai nepotrivit pentru noi și potrivit pentru ei moment, să nu mai evacueze gunoiul. Chiar de Ziua Reginei, cînd sute de mii de turiși au dat buzna în Amsterdam, sanitarii orașului au zis: ori acum ori niciodată!Și cum le-a fost prea scurtă distracția lăsînd turiștii să facă poze pe fundalul sacilor de gunoi, au hotărît încă o săptămână să protesteze. Oricum, nu știu ce ar putea să mă facă să iubesc mai puțin acest oraș. I AmSterdam!

Despre concertul Lady Gaga n-aș putea să vă spun prea multe. Și din 25000 de oameni care au dat cel puțin 100 de euro ca să o vadă, doar cei de lîngă scenă ar putea fi ceva mai entuziasmați. Gaga e bravo, face show, are efecte vizuale și o trupă de gay foarte simpatici care o ajută să facă spectacolul. Voce putenică, înjura așa cum iî stă bine unei artiste ca Gaga și tot timpul arăta degetul mijlociu spre public.

A fost însă și foarte cordială, dedicînd piesa “Speachless” celor care și-au pierdut viață în recentul accident aviatic din Olanda unde a supraviețuit doar un băiețel….
[media id=107]Toate două ore am așteptat piesele mele preferate și n-aș  spune că a meritat. Nu am avut nici un “drive” de la distanța la care mă aflam de la scenă. Și-a schimbat costumele la fiecare piesă și s-a tăvălit și pe scenă, murdară de vopsea roșie, de parcă a mîncat tocmai o bătaie sănătoasă.

M-am bucurat că există youtube. Acolo pe Gaga o pot vedea la calitate mult mai bună.

Comentarii

Previous Post Next Post

7 Comments

  • Reply sunyola 18 May 2010 at 20:29

    Parintii baiatului olandez impreuna cu fratele acestuia au decedat in acel accident aviatic … asa ca sarmanul baiat. Dar copiii trec mai usor peste traume, sa speram ca-si va reveni si va avea o viata implinita.

  • Reply Bonita 18 May 2010 at 22:38

    http://www.youtube.com/watch?v=bxDlC7YV5is,
    uite-te, te asigur ca merita, copilul asta ma face sa tremur cind il aud, la 13 ani, da are o voce perfecta, si un dar incontestabil, priveste ca merita

  • Reply Agny 19 May 2010 at 13:50

    Am fost si eu in acest week-end la Amsterdam, orasul ce poarta un nume asa de frumos si misterios, il ador!!! Mare mi-a fost dezamagirea vazind mizeria si muntii de gunoi.
    Ma intreb, oare in societate cine sunt mai importanti
    gunoierii sau guvernatorii??? Cred ca pt Olanda totusi gunoierii, ca de altfel se inneaca tara in gunoi…

  • Reply curcudus 19 May 2010 at 18:53

    apu am fost si eu in weekendul asta la tara… si bine ca am fost la tara. am revazut parintii si ei nepotelul sau micuts de sase luni. acum ma stradui sa plec mai des, ca e o bucurie pentru ei si nu vreau sa creasca fara ca sa-si vada buneii… da in Amsterdam nu am fost…

  • Reply kafka 20 May 2010 at 15:22

    Nata, in privinta Amsterdam-ului tu ai patit ca mine: imi place de o ”vedeta”, si atunci cind am auzit ceva urit despre el am zis:” poate sa faca ce n-ar face eu oricum il ador”.

  • Reply Dina 20 May 2010 at 16:12

    Daca nu era sunetul perfect, era sa raman cu aproape aceeasi impresie de la concertul lui Chris Rea in Praga. A intrat in scena, a cantat, schimband vreo 5 chitare timp de 2 ore, si a plecat. Nu a zis nici hello, nici good bye, nici thank you. Dar a fost ireprosabil in melodiile pe care toata lumea le astepta cu sufletul la gura: Josephine, Looking for the summer sau Blue cafe…

  • Reply dac 20 May 2010 at 23:49

    amsterdamul ii cel mai frumos oras de pe planeta , a fost greva de aceia era plin cu gunoi, asa cind se lucreaza normal, nu gasesti un gunoi chiar de il cauti, mai ales pe The red Lights district,
    i Amsterdam !

  • Leave a Reply