De-ale mele

Avem BITEI….și ambiție.Iar eu mă bucur.

Ambiția! Iata ce  nu ai putea să pui în fruntea acelor trăsături care îi caracterizează pe moldoveni.

Am așteptat BITEI-ul cu sufletul la gură. Pentru că sunt fana festivalului și pentru că știam cît de greu le-a fost celor de la Ionesco să-l organizeze. De data aceasta întrebarea: A fi sau a nu fi? a devenit multa prea evidentă. Și am simțit și cum unii oameni erau pe cale să se lase învinși de fenomene  moldovenești, criză, oboseală. Unii nu și-au onorat obligațiile financiare, alții au vrut cam mult în schimbul contribuției asumate.

 În fine, festivalul a început și asta mă încîntă. Timp de 10 zile, Chișinăul vă fierbe puțin. Că prea monotonă  și săracă în evenimente, mai ales evenimente culturale cu adevărat valoroase, este viața provincialei noastre metropole. Să nu mă judecați pentru lipsa de patriotism. Mi s-ar părea doar că am avea nevoie de mai mulți oameni de cultură, cel puțin la fel de ambițioși, ca cei de la Ionesco. De aceea eu vă iubesc. Pentru că ne ajutați să mai schimbăm oxigenul din plămîni…

Comentarii

Previous Post Next Post

2 Comments

  • Reply Irina 22 May 2010 at 01:34

    ooo Bitei…asta multi asteapta..eu imi eliberez serile sa pot merge la spectacole…neaparat vreau sa vad Spania…. sunt exceptionali.!

  • Reply Sandu F 26 May 2010 at 07:37

    Da avem ambitie….dar ce mai avem afara de ea????

  • Leave a Reply