De-ale mele

15 minute de glorie


În cadrul apariţiei din seara Eurovisionului, Pavel Turcu a făcut cîteva declaraţii, una dintre care viza bloggerii. Nici nu aş fi ştiut despre asta, dacă nu-mi cereau colegii de la Apropo o reacţie. Am căutat pe net, am găsit reportajul şi spun următoarele:
Pavel Turcu ar putea să le reproşeze bloggerilor un singur lucru:
– De ce m-aţi creat?
În rest, toate celelalte insinuări sunt nişte aberaţii.


Comentarii

Previous Post Next Post

9 Comments

 • Reply Igor Dobîndă 1 iunie 2010 at 00:11

  Cum se mai spune la moldoveni:„Fă-i bine omului…”, eu am rămas șocat și în acelaș timp m-au amuzat declarațiile lui Turcu.
  Mă bucur că măcar am aflat metoda cum se poate de făcut „milioani pi intărnăt” :))

 • Reply costashel junetzul 1 iunie 2010 at 09:13

  Iti mai amintesti Nata,odata am ascris un comentariu la adresa lui turcu, prin care am facut o asociere cu un caz similar din grecia…cind bloggerii au facut o vedeta din o persoana care mai apoi nu prezenta nici un interes…si in final acea pseudo/vedeta a ajuns la casa de nebuni…te/a iritat acest lucru…si mi/ai taiat/o printr/o replica dura…ma tem k totusi eu o sa am dreptate in privinta lui turcu…e productia vs,deci culegeti roadele…poti sa nu plasezi mesajul…

 • Reply daniela 1 iunie 2010 at 10:25

  oooooooo creatia se intoarce impotriva creatorului….cunoscut motiv

 • Reply altcersenin 1 iunie 2010 at 13:00

  s-au jucat putin cu …jucaria Pavel Turcu si s-au plictisit

 • Reply Oxana 1 iunie 2010 at 17:57

  Turcul si in Africa e turc….

 • Reply viorica 2 iunie 2010 at 14:48

  Sinteti niste cinici cei care l-ati promovat pe Pavel Turcu, cei care l-ati facut sa creada ca se poate lansa in aceasta undustrie tentanta si feroce in acelasi timp. Omul chiar v-a crezut. Acum il puneti la punct, vasazica. N-ati avut nici un drept sa va bateti joc de el atit de urit. I-ati desenat palate si acum ii amintiti ca el, de fapt, e un produs de coliba.Ii urez din toata inima lui Pavel Turcu sa se realizeze ca om, ca tata, ca sot si sa fie cu picioarele pe pamint. Sint sigura ca are calitati umane suficiente, desi ce cinta si cum cinta nu-mi place deloc.

 • Reply editorcassh 2 iunie 2010 at 15:32

  no comm)

 • Reply Juan 3 iunie 2010 at 16:54

  Pai Nata vreo doua luni in urma a scris ca s-a plictisit deja de Pavel Turcu. Acum cauta alta jucarica la moda in blogosphera moldoveneasca.

 • Reply Jeka-san 9 iunie 2010 at 00:21

  imi exprim prima data parerea in scris de spre „fenomenul Turcu”…probabil din cauza ca mi se parea tot timpul o gluma, care cu timpul s-a ingroshat…Prima mea reactie la toata povestea asta fantasmagorica a fost ca ii faceti un serviciu prost omului, si iata ca se adevereste 😉 moldovenii ys nishte p2da2asi? 🙂

 • Leave a Reply