EVENIMENTE

Mireasă, încă o dată


Acum 8 ani am fost mireasă. Atunci mi se părea că am purtat cea mai mișto rochie pe care o puteam găsi în Chișinău. De fapt, nu a fost o rochie. Mai cu seamă, un zbor de imaginație care m-a ajutat să combin corsetul unei rochii și fusta de la alta. Eram o mireasă verde, la direct și la figurat, iar în păr și în mînă aveam crini vii, de culoare orange. Acum nu aș mai îmbrăca aceeași ținută, dar aș mai fi o dată mireasă,pentru că nu rochia, ci emoția marchează evenimentul.

Demult visam să mai îmbrac o dată rochia de mireasă. De cînd am început colaborarea cu Valentina Vidrașcu, s-au ivit cîteva ocazii, una la București, alta la Bruxelle,dar nu am putut să profit de ele. Mă emoționează foarte mult acest moment.Pentru că rochiile de mireasă ale Valentinei reprezintă ceea ce aș purta acum, dacă aș mai fi o dată mireasă. Și uite că voi fi. Și voi purta exact acea rochie care mă reprezintă întocmai.

Vineri, 4 iunie, la ora 19.00, la Restaurantul  MOST de pe Viaduct va avea loc finala Concursului „Viva Top Model 2010”, ediţia a IX-a. Concursul va desemna cel mai bun model al agenției Viva Models. 17 tinere cu vârsta cuprinsă între 12 şi 24 de ani, majoritatea liceene sau studente, vor defila ca să convingă juriul de anumite calități. 
În cadrul concursului, Valentina Vidraşcu va prezenta o mini colecţie de rochii de mireasa în stil etno inspirate din portul popular românesc, care face parte din larga colecţie „Blouse roumaine”, iar una dintre ele o voi purta și eu.

Stimaţi colegi de breaslă, jurnalişti, reporteri, din numele Valentinei Vidrașcu vă invit la acest eveniment!

P.S. Șampania – din partea casei, plăcintele – din partea Plăcintăriei „Morărița”. Plăcintele vi le recomand din tot sufletul. Le-am gustat o singură dată și nu le-am mai putut uita. Au și sarmale. Livrează unde le doriți.Dacă veți suna la ei pentru comandă, bagați și voi o vorbă bună despre blogul de pe care ați aflat despre ei. Că-s niște oameni tare de treabă. De aia și plăcintele le ies bune. Tel.93-00-01, www.placintariamoraritei.com.  


Comentarii

Previous Post Next Post

18 Comments

 • Reply dumitra 3 iunie 2010 at 19:13

  cool eveniment………..!!!!!!!!!!!!!!!!
  vom veni neapărat.

 • Reply E.T. 3 iunie 2010 at 19:19

  Emani energie pozitiva cind vorbesti despre acest eveniment…ma bucur pentru tine. Miine o sa fii cea mai frumoasa dar fa te rog si poze.
  Succese!!!Tot miine e un an de cind ai creat blogul tau, felicitari inca o data.

  ps: despre placintaria Moraritei stiu din luna februarie, si de atunci am tot comandat de la ei si placinte si sarmale.Chiar sunt bune.Am avut diferite evenimente si am avut mare nevoie de ei. Chiar sunt bravo si va indemn pe toti se le gustati bucatele.Am comandat mai mult in week end-irile Postului Mare, niste placinte de post delicioase….

 • Reply dirtymartini 3 iunie 2010 at 19:37

  mi-ai facut o pofta nebuna de placinte si sarmale… las’ca ajung eu la mama acasa degraba 🙂

  da rochie de mireasa as imbraca si eu cu placere inca o data, de dragul emotiei, cum zici tu.

 • Reply Ranbir 3 iunie 2010 at 21:32

  Primiti Moldova1 ?

 • Reply "aliona" 4 iunie 2010 at 00:33

  Nu cred ca am sa pot veni,dar ard de nerabdare sa te vad in rochia ta preferata, stiu ca ai gusturi bune la haine,si inseamna ca si rochia e superba,,,,sper sa plasezi aici pe blog poze cu tine si rochiile d-mnei Vidrascu.Mersi anticipat!

 • Reply ana 4 iunie 2010 at 00:47

  Sunt total de acord cu tine! Colectiile Valentinei Vidrascu sunt nemaipomenite. Am avut si eu ocazia sa port in ziua casatoriei civile o rokie din colectia ei. 🙂 A fost ceva simplu si ca la nimeni :).

 • Reply viorica 4 iunie 2010 at 12:46

  Am urmat îndemnul V. Vidraşcu de a avea neaparat o ie şi mi-am cumpărat una de la ,,Casa Părintească” a dnei T. Popa.E frumoasă! O ţinută etno este deosebită, mi-au spus-o şi cei care m-au văzut în ia crem, brodată uniton cu bej auriu, asortată cu gentuţă din pînză de lăicer ales, îmbrăcată la pantaloni din in. Sînt curioasă să văd cum arată rochia despre care vorbeşti. Admir creaţiile Valentinei Vidraşcu. Doamne ajută!

 • Reply Cris 4 iunie 2010 at 12:56

  unde pot fi procurate creatiile dnei Vidrascu?

 • Reply Irina 5 iunie 2010 at 21:53

  Nata…pune te rog mai multa informatie despre kum a dekurs konkursul…cine este cistigatoarea?

 • Reply A.C. 6 iunie 2010 at 20:11

  a cistigat Irina Negara, dar au fost si locurile 2, 3.
  A fost un show nemaipomenit si in jur de 200 oameni.
  In juriu a fost prezenta si alexandrina turcan , care a cistigat editia trecuta de Viva Top Models, astazi fotomodel la ai sai 17 ani,.
  Toate fetele care au ocupat locuri vor incheia contract cu agentia Viva Models.
  Iar irina negara era deja modela la doamna vidrascu de mai mult timp/
  Concursul a fost obiectiv si ma bucura acest fapt. Secvente din el puteti vedea pe site-ul protv.md si trm.md

 • Reply A.C. 6 iunie 2010 at 20:19

  Si inca ceva toate fetele care au ocupat loc 1,2,3, au avut o figura feminina si nu erau genul de modele anorexice… Bravo juriu ! sunt de parere ca modelele super slabe nu sunt un exemplu sanatos si fac multe fete sa tinda spre acest ideal fals… Dupa parerea mea mincarea sanatoasa regimul alimentar echilibrat si sportul trebuie sa devina visul oricareia si nu coastele care ies la iveala pe tot corpul…

 • Reply Irina 7 iunie 2010 at 14:28

  Dar cine a okupat lokul 2 si 3?

 • Reply A.C. 7 iunie 2010 at 23:25

  locul doi beatrice si marina iar locul trei anastasia si iulia.. nu stiu preciz familia..

 • Reply marry 10 iunie 2010 at 10:59

  Dar la konkurs au fost prezente agentii din strainatate(asa kum se spunea)?

 • Reply Olea 2 iulie 2010 at 22:40

  Nu au fost prezente nici o agentie din strainatate, a fost doar o reclama pentru agentia care a organizat concursul, pentru fetele care doresc sa faca cursuri, caci la noi in Moldova nu e nici o industrie a modelingului.

 • Reply viorel 4 februarie 2012 at 23:56

  Nata ,iti multumim sufleteste pentru cuvintele frumoase in adresa Moraritei si a placintelor ei ,tineam sa te informez ca websteul a fost modificat acum este http://www.placintariamoraritei.pro ,tie multa inspiratie si bafta!!!!!!

 • Reply Wedsale 24 mai 2017 at 18:41

  Cred ca este important sa alegi o rochie de mireasa frumoasa care sa te reprezinte!

 • Leave a Reply