De-ale mele

Heurēka-„I have found it”.


Cit de multe se pot spune despre un cintec? Cite vrei tu.

Dintre 1000 de piese de pe telefon,  la una revin cel mai des.Mai ales cînd merg cu metroul care face tdih,tdih, tdyh, tdyh și intră dintr-o stație în alta. Așa cum îmi amintesc aici de claustrofobie, nu-mi amintesc nicăieri. Oamenii sunt atît de diferiți. Și fiecare cu obieceiul lui. Dar cei mai mulți citesc. Ceea ce mă face să înțeleg că asta ar putea fi o soluție. Dacă vă mai întreabă cineva cum am putea să-i facem pe moldoveni mai mult să citească? Răspunsul este doar unul:Sau le dăm zile libere după care ei să vină,ca la școală, și să povestească tema de acasă sau…să le construim un metrou.

Din pacate, în versiunea care-mi place mie cel mai mult. Silence nu are un videoclip. Cel de sus ori e un joc de calculator (iertați-mi lipsa de cunoștințe în domeniu), ori cuiva, pe bune i-a plăcut piesa asta. Așa cum mă ține ea pe mine. Sarah Mcclachlan – dementă voce.  


Comentarii

Previous Post Next Post

5 Comments

 • Reply E.T. 5 august 2010 at 09:19

  vai de mine, asta-i buna, atit de mult imi place cintecul asta, il ascult des la Maestro FM, dar nu stiam cine-l cinta, credeam ca poate Dido, in fine piesa e foarte buna pentru relaxare….mie imi place mult.

 • Reply Nicoleta 5 august 2010 at 13:12

  Ador piesa))))doar ca in alta versiune!!!!!

 • Reply sunnyola 6 august 2010 at 15:44

  merci de sugestie, ascult acum ultimul ei album, e fantastica 😉

 • Reply harbuzz 6 august 2010 at 20:10

  super 😉

  h’ art-buzz.net

 • Leave a Reply