De-ale mele

Top din top


Azi m-am uitat la femei. Multe femei. Mai exact 195. Bine că printre cele 195, nu ştiu prin ce coincidenţă de circumstanţe amestecate cu umor tipic de esquire, a intrat si Papa Benedict. Dar nu despre el era vorba. Mai cu seamă despre cine reprezintă Moldova în acest top, despre sexualitate în diversele ei manifestări şi despre cum acest clasament mi-a gădilat orgoliul de femeie.

Aşa dar http://www.esquire.com/women/the-sexiest-woman-alive/sexiest-women-world#fbIndex1.

Am răsfoit toate cele 195 de poze. Nu că n-aş fi avut ce face. Vroiam să cunosc geografia sexualităţiii. Topurile realizate de Esquire mereu îmi decojesc ceva. De data asta o nemulţumire  mai veche.Cînd văd încă o zeiţă a frumuseţii pe lîngă vreun magnaţel local, mă întreb oare ce complexe şi frustrări interioare încearcă ăsta să-şi camufleze prin aceste buze obligate să-şi bage botox ca să facă faţă concurenţei, prin aceste extensii de păr ars de gelozie, prin aceste corsaje ce-i taie respiraţia. Şi de ce oare bărbaţii din jurul nostru ne organizează aceste zilnice concursuri în care premiul mare este locul de lîngă ei. De ce oare nu am putea să ne bucurăm de acest loc în inima lui, întîii de toate ,prin simplu fapt că un suflet cald şi dăruitor este gata să-i suporte răgăitul, să-i ofere cel mai dulce sex oral, de fapt orice fel de sex (tu numa spune), să-i râdă aproape cu aceeşi poftă la acelaşi banc spus de 234 ori, să-i accepte metamorfoza pătrăţelelor din abdomen şi încă o sumedenie de chestii fiziologice despre care nu scrie, dar ştie o fată ca mine. Apă iaka. De ce? Şi oare cei care au făcut acest clasament al sexualităţii sunt homosexuali de au lăsat femei atât de diferite în el. Şi oare doar homosexualii înţeleg că sexualitatea unei femei e mai mult decât ţîţe, cur şi mutră de copertă. Vreau să mă înţelegeţi corect. Ador frumuseţea. Şi îii respect pe cei care înţeleg că sexulitatea e mai mult decât frumuseţe fizică.

Aşa dar, sexualitatea pe care o prefer eu din acest top arată aşa, magnetizantă,ca o felină…

burkina-faso-georgie-badiel-xl

dar şi aşa…pură şi gânditoare…

afghanistan-malalai-joya-xl

Aşa…ispititoare şi accesibilă…czech-republic-zina-stovickova-1110-xlg-80293971

dar şi aşa…de hotărâtă, victorioasă….

marshall-islands-jlia-alves-xl

Aşa..glacială şi aeriană….

iceland-bjork-xl

dar şi atât de concentrată şi căutătoare…..dijibouti-fathia-ali-bourrale-xl

Ademenitoare şi fierbinte…albania-2-angela-martini-xl

Protectivă, fiară….laos-boutsady-soudavong-xl

Secretoasă. vrăjitoare….

ethiopia-liya-kebede-xl

Amuzantă, şotioasă…

comoros-sakina-msa-xl
Bună de rupt în bucăţi….italy-monica-bellucci-xl1

cape-verda-lura-xl

Bună de pus pe jar….

Moldova are multă sexualitate. Probabil că este singurul lucru pe care îl putem exporta cu tonele şi încă să ne mai rămână. Esquire au ales-o pe Natalia Barbu. Eu tot aş alege-o.moldova-natalia-barbu-xl2

Visez la ziua când şi pe meleagurile noastre mioritice sexualitatea feminină va ieşi din tiparele masculine rustico-moldoveneşti. Ştiu că pentru mulţi ziua aia poate a şi venit. Chiar dacă şi cu o mică doză de ironie, prin acest clasament, Esquire au demonstrat că orice femeie are un vino-încoace.Iar menirea unui bărbat, din nefericire sau ba, este să descopere şi să valorifice acest vino-încoace.


Comentarii

Previous Post Next Post

19 Comments

 • Reply cetatzeanul 25 octombrie 2010 at 01:43

  Bună de rupt în bucăţi….
  :))))

 • Reply costashel junetzul 25 octombrie 2010 at 09:24

  da unde/i eugenia ostapciuc???mmmmmm…asa nu e corect…

 • Reply Silvia 25 octombrie 2010 at 10:04

  Pentru ca vorbim despre femei….poza a 7-a din topul Natei (este modelul si actrita Liya Kebede) mi-a atras atentia si nu pot sa nu va recomand tuturor sa vedeti filmul cu ea Desert Flower,istoria unei tinere somaleze care ajunge in Londra din indepartata Africa pentru a scapa de mizerie……este dramatic…..bazat pe fapte reale….

  • Reply sylvia 26 octombrie 2010 at 11:21

   Am vazut filmul … e super tare … si actrita joaca foarte bine!

 • Reply Silvia 25 octombrie 2010 at 10:06

  poza cu nr 9,cer scuze

 • Reply Fata cu teatrul 25 octombrie 2010 at 11:20

  Frumoasa postare…I like it!
  Nu stiu de ce, dar astept cu nerabdare „Prinzul in aer” de miine.. sper sa nu lipsesti si sa ai un invitat pe masura! Cine va fi oare alesul?:)

 • Reply aurasu 25 octombrie 2010 at 14:00

  Mia-au placut ,dar eu te-as clasa si pe tine Nata in top,tu le ai pe toate

  • Reply Nata Albot 25 octombrie 2010 at 14:06

   ai grija, ca e prea multa povidla aici pe blog si nu e chiar bine:))

 • Reply sofia 25 octombrie 2010 at 14:53

  Femei cu personalitate…chiar imi place tema…ma chinuie o intrebare?cit am sa mai suport 9 cm de toc ?pentru ce?de ce?cui trebuie?asta pentru ca picioarele mele pling/…spatele ofteaza…image/ul meu protesteaza…tre sa fiu si eu in top…trebuie sa fii atit de plina de tine insuti ca sa nu ai nevoie de accesorii…poate mai revenim la asa subiecte …as fi bucuroasa desi fara topuri asa ca intre femei…mie imi place Bellucci are atitudine si calm…e patrunzator de naturala…si are un charme aparte…si e cam dezinhibata …asta/i da piper…si stie sa/si poarte orice kilogram…mmm…

 • Reply iepuras 25 octombrie 2010 at 17:03

  of costumu ista 🙁 alta fotografie mai buna n-au gasit?
  Nu stiu daca am vazut la cineva asa ochi verzi si frumosi ca ai Nataliei Barbu 🙂 Am uitat odata ce am vrut sa-i spun uitindu-ma in ochii ei. M-am pierdut intr-un cuvint 😀

 • Reply Bonita 25 octombrie 2010 at 19:33

  ma iubeste tare………asa cum sunt eu……….un picut de celulita, poate 2-3 kg in plus, dar ma adora, e un baiat frumos, destept, si la capitolul bani e ok, da ma iubeste pe mine, pentru spiritul meu, pentru naivitatea mea, nebunia din cap care o am, si parerile proprii, nu insuflate, stiu sa ma port corect, si sa fiu o femeie iubita, nu un accesoriu……… si mai sunt si frumoasa……. asta e definitia mea………..

 • Reply antuan 25 octombrie 2010 at 23:13

  da care’s taggurile din postu ista?

  • Reply Nata Albot 26 octombrie 2010 at 10:35

   vreau, dreptate, sexul nu conteaza, iubire, suflet, pine pe masa

 • Reply kafka 26 octombrie 2010 at 01:06

  Orice FEMEIE e frumoasa
  Daca-i iubita si mireasa…….. vorba cintecului

 • Reply mihaela 26 octombrie 2010 at 08:19

  La multi ani, Nata!

 • Reply Maria 26 octombrie 2010 at 09:19

  LA MULTI ANI! Realizari in continuare,indiferent de parerile unor savanti.

 • Reply Eugenia 26 octombrie 2010 at 10:58

  La Multi Ani!!! In aceasta zi iti doresc sa ai cele mai frumoase clipe,cele mai calde cuvinte-n adresa ta, cele mai iluminate ginduri,cele mai duioase priviri,cele mai bune trairi sufletesti si cele mai iubite persoane-n preajma.Succes in viitor si realizari pe masura asteptarilor.

 • Reply CRISS 26 octombrie 2010 at 11:24

  La multi ani!!! Sanatate si multe realizari frumoase!

 • Reply editorcassh 31 octombrie 2010 at 13:30

  Monica oricum ramane pe primul loc

 • Leave a Reply