De-ale mele

HO, HO, HO….Rezoluţiile mele pentru 2011


santa-listTrebuie să mă grăbesc, nu-i aşa? Noua Zeealandă deja sărbătoreşte 2011, iar eu nici nu am apucat să mă concentrez la ce să-i cer cosmosului, lui Dumnezeu şi mie din noul an. Şi dacă n-aţi ştiut – e foarte important să faceţi o alegere. Dintro multitudine de dorinţe, să le alegeţi pe cele, de împlinirea cărora vă veţi ocupa ceva mai serios în 2011!  Ştiţi şi voi cum e, gândurile noastre răzleţe nu-i permit atmosferei să înţeleagă ce ne dorim şi respectiv, atmosfera este debusolată şi nu ştie de la care capăt  s-o apuce cu împlinirile.

Ş-acum reţeta. Nici un NU în afirmaţii, puţină concentrare, revizuirea celor neîmplinite, o tonă de imaginaţie, un gram de realism. Respectivul fel de bucate nu iese, dacă nu faci publică lista sau şi mai bine o scoţi la tipar şi o vezi yilnic în faţa ochilor. Uite-aşa primitiv, banal şi probabil neinspirat pentru unii închei eu anul. Eu însă mă simt exact ca la marginea unui lan de mazăre verde şi dulce. Adică entuziasmată de acest procest numit pe la noi MAKE A WISH.

1. S-o iau de la început şi să-i păstrez lângă mine doar pe cei care mă fac fericită sau de la care am ce învăţa

2. Să fac din Sare şi Piper cel mai tare show TV al anului şi să devin cea mai tare bucătăreasă

3. Să muncesc mai puţin şi să cîştig de 3 ori mai mult

4. Să produc un proiect TV, al cărui idee mi-a venit ieri

5. Să fiu mai atentă cu sănătatea mea şi a celor dragi

6. Să fac yoga de 3 ori pe săptămână

7. Să primesc paşaportul românesc şi să călătoresc cu familia în Canada şi în Italia, la Lago de Garda

8. Să o învăţ pe Eva să citească rapid, iar pe Sonia să-şi strângă hainele şi jucăriile

9. Să fiu în stare să le spun şi să arăt şi să le mulţumesc celor care mă iubesc

10. Să …………(nu pot să spun), dar sigur se va împlini pentru că mă gândesc mult la asta

Fiecare dorinţă se scrie pe o hirtiuţă, iar la miezul nopţii li se dă foc şi scrumul se aruncă în paharul cu şampanie care trebuie băut până la capăt – asta din popor

Şi de la mine o sugestie.Fiecare dorinţă se ascunde prin diverse locuri din casă, iar prietenii aghesmuiţi sunt rugaţi să le găsească. Care vor fi găsite, acelea se vor împlini.Succes!


Comentarii

Previous Post Next Post

24 Comments

 • Reply Natalia 31 decembrie 2010 at 19:33

  Mersi mult draga Nata,o sa fac si eu cu arsul neaparat,ma incurajaza si pe mine faptul cit de optimista esti chiar in ultimile clipe ale acestui an necatind la multe……,eu te ador si din suflet iti urez multe realizari si sentimente pozitive si nu in ultimul rind sanatate tie si la familia ta,La multi Ani.

 • Reply Aliona* 31 decembrie 2010 at 19:37

  Multi ani draga Nata iti doresc sa se implineasca tot ce tiai dorit si inca si mai mult ce inca nu teai gindit anul asta dar va fi la anul cu spor si mult noroc,,,mersi de sugestii de pup,,,sa fii sanatoasa si voiasa cu Anul Nou si La multi Ani!!!!!!!!

 • Reply Ana 31 decembrie 2010 at 20:03

  La punctele 1;3;5;9 si 10 subscriu si eu . Sa dea DUMNZEU sa ne reuseasca!

  LA MULTI ANI !!!!!!!!!!!!!!!

 • Reply irina 1 ianuarie 2011 at 15:21

  mmm Nata iata cu Lago di Garda ..nici nu am stiut ca avem aceleasi pereferinte….eu tot sper ca intr-o zi sa ajung acolo.

 • Reply Natalia 1 ianuarie 2011 at 19:49

  Salut Nata deacum in anul nou,am privit emisiunea in seara de revelion,ai fost bravo si rochia aceea a fost superba chiar mi-a placut.

 • Reply Laura 2 ianuarie 2011 at 00:29

  La Mulţi Ani şi cu siguranţă se va împlini ceea ce ţi-ai dorit, căci oamenilor buni mereu li se îndeplinesc dorinţele!;;)))

 • Reply Ssssss 2 ianuarie 2011 at 15:14

  Nata- esti foarte originala!!! Iti doresc indeplinirea tuturor dorintelor!!! Citiva ani la rind am ars si eu cu pritenii si membrii familiei dorintele si le-am baut cu sampanie la 12 exact- sa stii ca a functionat!Ce-i drept lista mea era lunga,dar totusi cite ceva mi s-a indeplinit! In acest an am imprumutat o traditie de la italieni -la 12 am mincat linte(se zice ca aduce bunastare) :-)La multi multi ani!!!!!!!!

 • Reply de la scorpion la scorpion 2 ianuarie 2011 at 21:55

  referitor punctul 8….Nata, suntem scorpioane nu putem arata cit de recunascatoare suntem si cit de tare iubim, sunt firi care sentimentele date le tinem la distanta, zi de zi ma lupt cu aceasta, dar zi de zi pierd lupta 🙁 dar si eu imi promit ca voi fi mai calduroasa si mai multumita fata de cei dragi!!!

 • Reply de la scorpion la scorpion 2 ianuarie 2011 at 21:57

  adika referitor punktul 9, sunt dupa anul Nou, vad cam rau inca 🙂 dar pentru punktul 8 …:)si eu am sa o invat pe papusa mea sa citeasca, mergem rapid….avem o metodica buna 🙂

 • Reply xyz 3 ianuarie 2011 at 10:40

  In ajunul Craciunului, ca niciodata, un imbold interior m-a impins sa va sugerez sa ascultati colindele romanilor in interpretarea exceptionala a corului Madrigal, acest Bun al Patrimoniului Mondial UNESCO pe care romanii l-au daruit umanitatii in 1992. Pe 1 ianuarie 2011, maestrul Marin Constantin, cel care la 11 aprilie 1963 a infiintat Madrigalul, la varsta de 86 de ani, a plecat pe planeta lui si ne-a lasat neconsolati. Dumnezeu sa-l odihneasca!

 • Reply Costin Danyela 3 ianuarie 2011 at 13:18

  Suntem in cautarea unei voci feminine pentru un proiect muzical individual in Chisinau. E vorba de un featuring dintre un baiat (stil hip-hop) si deja fata (stil pop/r&b) .Nu e nevoie de experientza [Experienta insemnind piese inregistrate,concerte si restul],insa daca ai ceva studii,e un avantaj. Avem nevoie de o voce buna,intrucit va fi inregistrata o piesa,un videoclip,si vor fi diverse invitatii la diverse emisiuni,pentru interviuri,si pentru a presta live! Pentru a participa la casting e nevoie de 3 poze si un nr de tel. si sigur de acordul tau (pt ca pozele le voi lua de pe odn sau transmise prin skype/mess/email).Si echipa care se ocupa de casting te/o va suna,si te/o va invita,in asa fel te vor anuntza data,si deja locatzia. Persoanele interesate (19-28 ani) sunt rugate sa ma contacteze la nr de tel. 069569050 sau adresa de email: costindanyela@yahoo.com !!!

  1.mess: danyela_costin
  2.skype: danyela_costin
  3.odn: Danyela Costin
  4.facebook : Danyela Costin
  5.tel: 069569050
  6.email: costindanyela@yahoo.com

  Pentru mai multe detalii sunati la nr 069569050 .Pentru a vedea primele 19 concurente,rog sa urmariti acest spot: http://www.youtube.com/watch?v=RcQ2OwZi6js

 • Reply natalia 3 ianuarie 2011 at 15:03

  Au.u.u.uuu Nata de ce nu dai semne de viata sau perna nu-ti permite sa te desprinzi de ea,banuiesc ca ai avut zilele acestea mai mult timp sa petreceti impreuna.

 • Reply Alina 3 ianuarie 2011 at 16:41

  La Multi Ani!!! Sa se indeplineasca toate visele tale :)) si cit mai multa sanatate!!!

 • Reply Sergiu Beznitchi 4 ianuarie 2011 at 10:20

  Nata, ai consultat dex-ul referitor la rezolutii?

  • Reply Nata Albot 4 ianuarie 2011 at 18:31

   REZOLÚȚIE s. 1. v. decizie. 2. apostilă, (rusism înv.) nadpis. (~ pusă pe o petiție.)
   Sursa: Sinonime | Adăugată de siveco | Greșeală de tipar | Permalink

 • Reply Oxana 4 ianuarie 2011 at 12:32

  Uitati-va in DEX ce inseamna „rezolutie” !!!!

 • Reply Cris 5 ianuarie 2011 at 05:39

  Nata noastra mereu originala!!!
  Urmaresc mereu ce scrii, si imi place asta. Zilele astea am rasfoit prin agendele mele si aveam eu o lista inca din primul an de studentie in 2003, si acolo avea scris un wish list al meu la mintea mea de boboc la informatica :). Pai am scris k vroiam chiar imi vroiam din toata inima citeva lucruri care imi pareau ca daca le am, voi fi cea mai fericita, printre ele era dorinta de un telefon (model care imi parea super puper :D) erau citeva vacante, masinuta mea iubita (care de cind ma stiu una si aceiasi imi doream),aveam PC dar vroiam laptop, avea aparatr simplu de foto, vroiam de cel profesional…bla.bla…..sa am bani sa nu mai iau de la parinti, si sa am bani sa-i dau si surorii mele (ceea ce m-a facut sa rid cit de darnica eram) un job bine platit…si ink multe chestii de astea la mintea de atunci…. Uite ca citeam acum si am subliniat cu rosu ce am realizat.
  Lista mea de dorinte nu era scrisa in ajun de Anul Nou, si era dintr-un sirag de 23 dorinte. Asta a fost 6 ani in urma, si m-am surprins : am toate celea acum la moment. Chiar le-am capatat mult timp in urma. Abia acum am realizat.
  Deci ce vreau sa spun, ati dori nu e pacat, a vrea mai mult nu inseamna lacomie, asa ca nici nu avem nevoie de o sarbatoare careva pentru a ne face lista de dorinte. Asta o putem face atunci cind ne vine muza, si sa aspiram pina la oase, caci cine vrea, are, dar trebuie sa vrei tare tare tare si ceva real.
  Asa ca am zis, k atunci eram inca verde la minte si nu stiam ce sa-mi cer, asa ca acum in wish listul meu ar intra :
  1. o casa nu mare dar goala caci vreau sa aranjez tot de la zero in ea.
  2. sa-mi aduc parintii linga mine, caci le vreau o batrinete buna
  3. sa-mi deschid odata, magazinul de rochii de mireasa.
  4. sa fac turul australia-israel-egipt
  5. sa primesc g……(nu treb sa zic) pina la sfirsit de vara
  6. si sa dau o petrecere la cei 25 ani, numai cu cei mai cei mai, buni si special prieteni in Las Vegas :D:D:D
  iaka asa! am scris si peste ceva timp 1-2 ani am sa vad ce mai subliniez cu rosu, daca vai mai fi nevoie… 😛
  Nata si la toata lumea, va doresc sa vi se indeplineasca nu tot, dar numai ceea ce va doriti cel mai tare!!!

 • Reply Eugenia 6 ianuarie 2011 at 14:29

  Buna Nata,
  Iti recomand acest blog culinar, pe mine ma inspira foarte mult 🙂

  http://savalaura.blogspot.com/

 • Reply Anne 9 ianuarie 2011 at 04:55

  Draga Nata,
  Cred ca nu sunt prea originala cind spun ca mesajele care le scrii sunt superbe, cred ca toti sau majoritatea care le citesc spun asta sau daca n-o spun ,asa gindesc.Eu am devenit dependenta de pagina ta ,ceea ce e lukru periculos!
  Azi eram la serviciu si citind mesajele tale „rideam cu pofta ” singurika in fatza calkulatorului.Oaspetii din hotel (muncesc la receptie innafara tzarii) ma priveau straniu crezind ca-s dementa.Intr-un final m-a prins Boss-ul ,unde mai pui ca a observat si baiatul chipes dezgolit frumos…Important e ca de fiecare data ma alimentez cu doza necesara de energie POZITIVA …

  • Reply Nata Albot 9 ianuarie 2011 at 13:08

   Sper ca nu au blocat site-ul….bafta multa acolo departe

 • Reply Natalia 9 ianuarie 2011 at 15:11

  Am si eu o dorinta, vreau foarte mult sa invat a croseta /impleti? Stie cineva unde se dau lectii de asa ceva? As fi recunoscatoare. Mersi anticipat!

 • Reply aurasu 9 ianuarie 2011 at 17:06

  Multumesc …ca esti…Un an cit mai frumos si plin de impliniri.La multi ani

 • Reply OlegR 13 ianuarie 2011 at 02:07

  p. 2 se pare ca ti se implineste deja.
  e superba emisiunea! O privesc cu mare placere…si sotia, si chiar si fiica-mea de-un anisor trage cu coada ochiului.
  PS: imi place si mie sa gatesc, daca e nevoie candva de vre-un barbat sa taie ceapa, morcov etc….sunt la dispozitia ta 😉

 • Reply Irina 18 ianuarie 2011 at 21:01

  Cind iai pasaportul romanesc si te hotarasti sa faci o vacanta in Italia la Lago di Garda,ma tii la curent:) o sa fiu ghidul tau cu mare placere…pina atunci bafta si realizari frumoase.

 • Leave a Reply