De-ale mele

Un strop de primăvară

img_0799Ca tare satula mai sunt de iarna asta. Si de varicele, ciorapi grosi, preparate pentru imunitate, masina incalzita la repezeala, zgribuleala si asteptare……

Bulbii i-am adus acum 2 săptămâni din Amsterdam. Erau la vreo 2,5 euro duzina. Am cumpărat nişte crocuşi şi încă nişte minunăţii pe nume muscari, cunoscute în popor şi ca zambile struguraşi. “Vazoanele”, precum v-aţi dat seam sunt tot de pe acolo. Este atât de simplu să aduci primăvara în casă, când după geam mercurul în termometre e sub zero, iar zăpada scârţâie sub picioare. Iar dispozitia e ca si glodul inghetat pe drumurile stricate din Schinoasa.

Comentarii

Previous Post Next Post

10 Comments

 • Reply natalitsa 4 February 2011 at 13:08

  frumos, important e ca sa ne aducem primavara in case/suflete ori de cite ori avem ocazia, asa trece mult mai usor si iarna, care parca-i iarna,parca nu-i iarna la noi- glod, tristete si gri peste tot…
  ador zambilele,ce mai miros,heh, ai crescut o frumusete in vazonul ala din bucataria voastra:)

 • Reply aurasu 4 February 2011 at 20:50

  ce ciubotele minunate…la tine totul e deosebit…ce flori interesante ti-ai mai cumparat din Amsterdam?

  • Reply Teo 8 May 2011 at 20:49

   Arata superb imi place cum ai asortat:)

 • Reply veronica 5 February 2011 at 00:45

  Si eu am primit pe 31.01, de ziua mea, un ghiveci cu toporasi inlforiti…de la tata, i-a crescut in taina 🙂 si au inflorit exact la tzanc!
  Very nice, nu se compara cu celelalte flori pe care le-am primit. Si asa avem si noi primavara in casa! Poate-ti trimit si niste poze pe mail.

 • Reply Silvia 5 February 2011 at 10:21

  Foarte frumos!!!! Si eu anul trecut am strins din padurea de la Valea Morilor niste bulbe de narcisi si au inflorit chiar de Pasti!!Tare frumos si un miros superb!! Nata,multumesc ca ne-ai adus primavara!!

 • Reply olya 5 February 2011 at 16:42

  Eu dragilor am sadit patrunjel si bazilic!!!intrun ghiveci micut si au rasarit si vad deja firicelele! sa stiti ca ter fericita sunt, acuma abia stept sa creasca sa vad daca reusesc sa am roada!!!daca eok, mai sadesc caci am o terasa mare si masi bucura daca ar creste si altceva inafara de flori 🙂

  • Reply Aurica 6 February 2011 at 03:43

   …și de ce nu busuioc 😉

 • Reply Tatiana 9 February 2011 at 10:31

  Vreau si eu flori in casaaaaaaa. Gata ma duc acasa si imi voi sadi ceva de primavara, caci am obosit de iarna. Nata esti o dulce!!!!

 • Reply Lucia 18 August 2012 at 20:17

  SAlut!
  tot tineam sa te intreb…de ce iti place Olanda?
  EU AM TRAIT ACOLO JUMATE DE AN…de acolo vine simburele primului copil…De fiecare data cind ajung in Olanda, e de parca as fi la mine acasa. De ce oare?

  • Reply nataalbot 19 August 2012 at 19:23

   Eu acolo imi voi petrece batrinetile. Asta e sigur:))

  Leave a Reply