De-ale mele

Teoria strângerilor de mână şi împachetarea în ciocolată


Azi seara am vrăjit bucatele cu un freamăt deosebit. În sfârşit s-a invit ocazia preţioasă de a găti nu pentru ţară, nu cu un invitat-neinvitat şi nu cu 4 fluxuri verbale concomitente (unul în cască, unul spre coleg, unul spre vedetă şi unul spre bucate ),ci pentru cei de-ai casei. În timpul acestei rare procesiuni sună telefonul de serviciu. Vineri seara, nu-i cam nu-i cam? Numărul de pe ecran începe cu un prefix străin. Alo…

– Bună seara. De la Ney York vă sun.Mă numesc….

Începutul părea a fi destul de prietenos şi respectuos.

– Nu mă cunoaşteţi, dar vă sun pentru că avem multe  cunoştinţe în comun. Dvs sunteţi un fel de …(nu-mi mai amintesc cum s-a exprimat, dar mie mi s-a părut că aş fi o)… personalitate generatoare de tendinţe,’nţelegi, şi că împachetatul meu în ciocolată în timpiul emisiunii Sare şi Piper la JurnalTv a rămas ca un vis de împlinit pentru o oarecare domnişoară care ar vrea să ştie unde am făcut această procedură.

Super! îmi zic eu.  Acum 2 săptămâni am încercat, la propunerea Wellness-Land, acest serviciu pe propria piele. Ş-acum, tocmai de la New York,mă sună omul ca să afle unde în Chişinău poate fi încercată această lingură de rai. Minunat comunicăm noi, aştia de aici, din Moldova. Mă refer la  centurile de acces către o informaţie sau persoană. Dacă la ruşi, acest serviciu funcţioneză prin „теория 6 рукопожатий”, dacă vă mai amintiţi de istoria filmului „Елки” cu Vanea Urgant(vaniusha), apoi la moldoveni totul e mai simplu. „Sună-ţi prietenul”, adică maxim 2 strângeri de mână. Ia gândiţi-vă câţi oameni trebuie să sunaţi la noi , ca să daţi într-un final, de informaţia sau omul de care aveţi nevoie. Ok. maxim 3(cu tot cu „ai noştri tineri” din apropiata depăratare).

Asta a fost doar o remarcă neînsemnată. Vă povestesc despre împachetarea  în ciocolată.

Prima expresie care -mi vine în cap: greasy pleasure. Şi chiar un pic de guilty pleasure. Sau poate nu. Orice plăcere ori e imorală, ori e ilegală, ori îngraşă?  Mătincă nu chiar orice. Un scrub complet al corpului, urmat de picături de ciocolată naturală caldă, urmat de un masaj chinuitor de scurt.

N-ar fi fost rău să dureze ceva mai mult. Dar există un adevăr absolut despre orice plăcere. E scurtă.Prea scurtă.

A urmat un duş fierbinte şi apoi o cremă hidratantă, la care eu am renunţat  simţind că-i în plus. Am acceptat invitaţia de a încerca împachetarea cu ciocolată cam la fel de sceptică, precum sunteţi acum, citind aceste rânduri. Fiţă, relaxare suptă din deget.

M-am ales cu o binecuvântată porţie de relaxare mentală şi cu o senzaţie de foame pentru o nouă împachetare. Mai ales masajul lasciv.

Nu e usturător de costisitoare împachetarea în ciocolată. Mai puţin de 30 de euro pentru o procedură.. Un cadou mult mai potrivit decât o nouă,banala  prostiuţă care n-ar lăsa nici o urmă de amintire. Nu m-aş supara deloc pe vreo 2 astfel de cadouri pe lună. Dar n-am timp. O bag la categoria hobby. Adică n-ar strica să-mi fac timp pentru un astfel de hobby.

Vă recomand să încercaţi măcar o dată, ca să ştiţi pe lângă ce rare clipe de relaxare, ne trăim obişnuitele stresuri.

http://www.facebook.com/pages/Wellness-Land/148135401879695?ref=ts

Cu urări de bine,special pentru New York.

Trimiteţi iubitului acest video cu recomadarea de a apăsa pe repeat, iar voi între timp, ruşinate şi vinovate, simţiţi-vă bine, împachetate.Mulţumiri lui Ion Grosu pentru această sugestie.


Comentarii

Previous Post Next Post

8 Comments

 • Reply aseag 26 martie 2011 at 18:50

  pentru ce interesati: impachetarea cu ciocolata nu e de gasit in toate saloanele orasului, m-am incredintat cind am cautat cadou pentru prietena mea si adevarul e ca in Wellness-land e cel mai accesibil pret, dar procedura spun specialistii e destul de benefica pentru corpul nostru, plus la toate te simti extrem de rasfatata… Aceasta procedura mai poate fi gasita inca in: salonul Nobil spa (din hotelul Nobil) si salonul Cristis, la preturi mai mari desigur.

 • Reply LILIANA 27 martie 2011 at 08:44

  mi-ai facut si mai dor de casa:)

 • Reply aurasu 27 martie 2011 at 08:52

  deja mi-am notat in agenda…de ziua mea o fac neaparat….multumesc Nata!!!

 • Reply Natalia 28 martie 2011 at 16:44

  da, intr-adevar ciocolata ne face nu numai fericite dar si frumoase… 🙂 Am facut procedura la Nobil Spa si pot spune cu siguranta ca merita, chiar daca e un pic mai scump la ei. Au saune pe care le folosesti gratis timp de 20 min., servesc ciaiuri la alegere si atmosfera e deosebita! De ziua prietenei mele i-am daruit un vaucer cu aceasta procedura, e ceva deosebit, a ramas foarte impresionata!

 • Reply emilia 28 martie 2011 at 19:50

  Nata, merci de sugestie
  Eu azi am fost la Wellness Land si mi-am facut impachetare cu ciocolata 😛 Inca plutesc,si cind am intrat in casa fetita mea de 4 anisori mi-a zis „mama, ai fost la Bucuria?” 🙂 Fetelor, senzatiile sunt unice. De felul meu sunt tare bagareata, si daca vad ceva neaparat trebuie sa incerc. Azi am trait,si inca mai sunt, in al 3 strat de fericire – ma simt atit de speciala, de usoara, pielea miroase si e un pic bronzata. Fata mi-a masaj si capul, s-a jucat vreo 20 minute in parul meu,cu miscari pe care le facea destul de intelept. Am baut ceai rosu, cu fructe uscate, am stat in sauna juma de ora, mi-a peeling/uit intreg corpul, nu mai zic de acele 30 de minute cit am stat impachetata-recunosc ca am adormit. Dar maseoza a zis ca mi se iarta, altfel placerea nu-i plina 🙂 I-am cumparat un certificat cadou si mamei mele, macar sa incerce si ea aceasta placere.
  Nata, sa ne tii la curent cu astfel de noutati. Mi-am facut cel mai bun cadou azi, de ziua mea, prima data in 27 de ani 😛

 • Reply mango 31 martie 2011 at 12:57

  super!
  voi incerca numaidecit si eu!!!!!!!!!!!!
  nata,chiar acum ascult aquarelle fm, referitor la verdeturi si am cautat si eu ce inseamna полыни si am gasit- „pelin!”!!!!!
  foarte interesanta emisiunea de azi, sper ca va inregistrata, ca sa avem ocazia sa ne amintim retetele care sunt foarte bune!

 • Reply mango 31 martie 2011 at 18:15

  super placere!!!!!!!!!!
  dar va fi si mai mare cind o voi incerca si eu!
  foarte buna emisiunea de astazi de la prinzul in aer!!!!!!!!!!!!!!!

 • Reply olea 1 aprilie 2011 at 07:00

  Oauu, ce super! cred ca imi doresc si eu un deliciu din acesta pentru corpul meu, cu siguranta ca ma rasfat pina la ziua mea de nastere:)

 • Leave a Reply