De-ale mele

Si telefonu-i om

Azi am vrut sa-l sun pe fostul meu profesor, ca sa-l felicit cu ocazia promovarii. Dar si sa-i spun ca, in locul premierului, nu as fi mers pe la tot felul de Nagacevschi si Poalelungi cu propuneri, ci la el as fi venit in primul rind. Mi s-a parut, cel putin, necinstit sa sari peste oamenii din echipa ta, crezind ca ei oricum sunt la cheremul tau. N-am dat insa de telefonul lui in agenda. Si m-am alarmat. Azi mi s-a intimplat o suprapunere de intilniri ( de care ar fi trebuit sa-mi aminteasca remindrerul din telefon) si m-am simtit o chioamba uituca, de-mi venea sa intru in pamint de rusine. Am inventat solutia pe loc. Nimeni nici n-a observat. Azi am cautat sa dau de Ana ca sa vad cum a ajuns la Stockholm si iarasi nu i-am gasit telefonul in agenda. Azi l-am vazut pe Dragos prin geamul unei cafenele. Si cind sa-l sun, n-am numarul. Tot azi, am avut intrebari la Posmotrel despre relatia dintre un politician si calificativul “mudac”. Dar a plecat si el din agenda. Asa ca, azi am revenit la mai toate apelurile ratate de la numere necunoscute. Jenant? Demult, cineva mi-a spus ca nu e de bun gust sa revii la apeluri nepreluate, cine are sa ma gaseasca, neaparat va reusi. Si daca era cineva a carui numar mi-ar fi trebuit urgent, iar eu l-am pierdut? Am facut naveta prin telefon printre citiva oameni, ca sa aflu alte citeva numere pe care nu le mai am.Obositor si enervant este pescuitul de numere de telefon de la cunostinte, chiar de la o buna dimineata…Cu ocazia asta insa am aflat ca Ion se indrepta spre Orhei cu niste norvegieni, iar Onorica nu are somn din cauza fisurii din PLDM.

Cum am ajuns eu la asa zile? Pai am facut o boroboata si am apasat pe un Yes in loc de No. Pentru ca atunci cind acelasi mesaj, in fiecare zi, iti propune sa faci o renovare in casa, tu chiar daca nu ai deloc nevoie, intr-un moment dat cedezi. Si zici: las ca nu strica.

Agenda, secrete, planuri, notite….toate au plecat pe apa simbetei telefonice. De aceea va recomand:
1. Nu faceti update-ri nechibzuite la Iphone.
2. Faceti backupuri inainte de orice update nechibzuit.

Catre toti oamenii de buna credinta. Sunati-ma, va rog, ca sa-mi restabilesc cartea de telefoane. Si catre toti cei carora le-am promis intilnire, proiecte, bani, iubire, sunati-ma sa-mi restabilesc agenda in calendar. De poze si muzica nici nu mai sper. Atita timp cit vor mai exista utilizatori de tehnologii de-al de mine, simplele agende de hirtie vor fi un cadou foarte bun la sfirsit de an.

Comentarii

Previous Post Next Post

12 Comments

  • Reply Lariska (Madrid) 4 May 2011 at 23:26

    Tu toate telefoanele le ai pierdut sau numai careva? dar in orice caz o sa mi faca placere sa te aud-)))

    • Reply nataalbot 5 May 2011 at 07:21

      Al tau s-a pastrat pe cartela.tu suna oricum

  • Reply Valeriu Tihai 5 May 2011 at 13:07

    Există 2 tipuri pe persoane: a) cei care deja fac backupuri b) cei care încă nu le fac

  • Reply Ghenadie 5 May 2011 at 16:03

    Din cate shtiu eu, iTunes inainte de a face update, in mod obligatoriu face backup informatsiei din telefon, deci in cazul tau Nata e sufucient sa sincronizezi din nou telefonul sau in cel mai rau caz…reinstalezi din nou firmwae-ul (de dorit la alt calculcator, ca sa nu pirzi backupul facut pana la update) shi la prima conectare cu PC-ul de la care s-a facut prima data update sa se indice restaurarea setarilor din backup-ul cu data de ieri, de exemplu…sau alaltaieri…:) Sper ca te-am ajutat!
    PS: Pt V. Tihai, cei cu iPhone se supun altei clasificari! 🙂

  • Reply Ghenadie 5 May 2011 at 16:05

    Oh…am mancat 1001 de buchii! Sorry!

  • Reply Nicoleta 5 May 2011 at 18:17

    iaka asta kiar ii jistoka……Trebuie neaparat agenda simpla…eu nu o schimb pe nimik deam de 3 ani….de la 14 ani….la 17 ani am ajuns expert in divizarea corecta a paginii….tat incape,kiar daca tehnologiile noi par mult mai eficiente….)))

  • Reply Ana 5 May 2011 at 18:25

    Dupa 14 ani de folosire a telefonului mobil, am ajuns sa notez numerele de telefon si intr-o mica agenda pe care o port tot timpul in poseta. Asa pe post de backup 🙂 .

  • Reply LILIANA 6 May 2011 at 10:58

    vad ca femeile mai toate au varianta de rezerva 🙂 si eu procedez ca Nicoleta si Ana.

  • Reply NeoMatrix 6 May 2011 at 20:58

    blogul celui mai important om din Republica Moldova la ora actuala si poate cel mai frumos 🙂

    http://neomatrixblog.blogspot.com/

  • Reply Virginia 7 May 2011 at 18:41

    Nata
    Plaseaza numarul telefonului si te sunam de dimineata pina seara :))) Sunt de acord, nu intotdeauna up-date-urile sunt binevenite. Tehnologiile moderne CHIAR merg prea repede.

  • Reply Tatiana Alexandrov 10 May 2011 at 11:02

    ati facut un bine, pe care unii nu-l pot face…

  • Reply Villy 29 May 2011 at 02:41

    apropo, HTC are functia de a salva contactele pe contul vostru Gmail. Si le poti accesa din orice coltz. + pot fi sincronizate cu orice alt tlf HTC 🙂

  • Leave a Reply