EVENIMENTE

Cipcirip


-Vreau să-ţi aduc invitaţia

– Nu e nevoie. Oricum nu reuşesc să vin.

– Hai mă, că e una specială, nominală.

– Dar de ce să vii tocmai până la mine la birou ca să mi-o dai? E pierdere de timp.

– Hai că poate îţi place măcar invitaţia şi-o să scrii sau o să pui o poză la tine pe blog.

– Ok. Vino. Dar să ştii că nu mă pot vedea cu tine. O laşi la securitate şi mi-o transmit ei.

– În 15 min sunt.

Dragă Doina, iartă-mă pentru lipsă de timp şi pentru slogane patriotice, dar mi se pare că cel mai bun PR pentru evenimentul tău este chiar această invitaţie. Aş da orice să fiu prezentă la această cină, unde un om ,despre care se vorbeşte bine în târg, va veni să mă convingă că tot ce e plăcut e şi sănătos. Eu sunt o hedonistă. Pentru malioşi, deschideţi DEXul.

Cât eu stau, la aceasta virgina ora de rasarit şi şcriu acest minunat anunţ publicitar, tu colectezi comentarii pe fb. Hedonist pe hedonist vede de la o poştă.

Acum Doina, ai grijă şi tu de partenerii tăi media.Dacă vrei. Apropos…era să uit. Ofer 4 invitaţii la eveniment.

Cine îmi scrie un mail la nataalbot@gmail.com şi-mi spune când a avut ultima dată un orgasm gastronomic  şi cu ce ocazie, va primi aceste invitaţii. Aştept mesaje doar până sâmbătă seara. Vă rog să indicaţi telefonul de contact şi acordul pentru republicarea mesajului vostru. Criterii de selecţie nu există. Primii 4 au prioritate. Aruncaţi şi poze, dacă sunt.


Comentarii

Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply translation services 18 iulie 2011 at 15:54

  daca stau sa ma gindesc apoi ultima data am avut un „orgasm gastronomic” cind mincam friptura facuta de bunica mea din purcel crescut tot de buneii mei. Nu-mi aduc aminte daca dupa asta a mai fost ceva de genul asta.

  Desi daca stau sa ma gindesc am mincat niste papanasi acum vreo 2 saptamini in urma la o pensiune in Romania care au fost foarte aproape de „orgasm”.

  Ma asteptam la orgasmuri gastronomice asta iarna in Tailanda, dar mincarea lor se pare ca nu ne prea priieshte. Desi pestele cu legume era foarte delicios…

 • Reply aseag 18 iulie 2011 at 18:22

  multumesc mult

 • Leave a Reply