De-ale mele

In a relationship

Vă este cunoscută expresia, nu-i aşa? Dar simbolul inimioarei din faţa ei? Azi mi-am închipuit(văzut, presupus) o relaţie care este ţinută departe de ochii lumii, din motive de igienă,bineînţeles, ca să nu-şi poată şterge chiar oricare lăbuţele sale curioase de două victime ale lui Cupidon. Ce s-ar întîmpla daca cei doi îndrăgostiţi ar hotărâ să-şi deschidă relaţia prin facebook. Vi s-a mai întîmplat pănă acum. Sunt sigură. Aţi trăit cumva o dezamăgire, uşurare, sinceră bucurie pentru cei doi? Sau poate v-aţi simţit trădaţi, minţiţi? Sau poate v-aţi întrebat: cum naiba aştia doi au ajuns să fie împreună când ei doar îşi ciripeau glumiţe cu aluzii indescifrabile pe fb. Aşa dar trădarea se extinde şi în spaţiul virtual. Azi, dacă ai pus un like cui nu e cazul, ai sfeclit-o. Iar dacă hotarele emoţionale prind hotare virtuale, înseamnă că netul e capabil să genereze suferinţă. Şi dacă ne apucăm să-l sfidăm? Şi bifezi in a relationship pe fb, doar atunci când pe bune eşti în a relatioship, acum şi aici. Şi atunci, lumea nu doar va şti că ai o inimioara în faţă, ci va şti când anume această inimioară bate mai tare. Şi dacă oamenii s-ar apucă să fie prea sinceri şi să posteze “active relationship” atunci când au o partidă de amor,iar după ar deconecta butonul -asta nu ar fi cu adevărat sincer şi distractiv? De când cu fb places, poţi şti deja cine şi cu cine bea bere lă terasa lui Călin Vieru. De acolo nu a mai rămas mult până să îţi închipui cine şi cum îşi va încheia respectiva seară. Sincer, people, nu mai faceţi check-in la places pe fb şi nici in a relationship. Fb chiar nu e locul în care să prestezi servicii de sinceritate. Or dacă e să fim sinceri cu facebookul, apoi până la capăt….cu cele mai mici detalii, ca să nu mai rămână hotare.
Tu, încă n-ai scris unde te-ai aghesmuit azi seara?
Tu, încă nu ai scris cu cine ţi-o tragi?
Ei lasă, nimeni nu e perfect.

Comentarii

Previous Post Next Post

19 Comments

 • Reply Zbârnea 19 August 2011 at 01:20

  eu am vre-o 3 pe wall care fac check in la ei in pat, uneori nu singuri) Asa ca nu suntem departe de ceea ce zici:)

 • Reply Vitalie 19 August 2011 at 03:00

  Îmi place ce ai scris.
  Adică, … toate check-in-urile ar trebui tinute pentru un anumit grup (2-3) de persoane, nu cei 400+ de prieteni pe care ii are fiecare.
  Si… cate relatii sunt reale din cele postate pe Facebook?! Putine. Majoritatea is falsuri din gluma, din provocare, din dorinta de a fi “cineva” (si nu. astfel de fapt esti si mai un nimeni).

 • Reply dorinario 19 August 2011 at 03:51

  FB nu e locul cel mai potrivit pentru a-ti deschide inima, viata. Daca vrei sa frustezi pe ex, sa-i tii pe toti la curent cu cine, cum si unde, sa devii un personaj de un show virtual, nu ai decit sa-ti incarci contul cu poze. Ah da, si nu uita-ti sa lasati nebifata optiunea ”Your status, photos and posts-everyone”

 • Reply sua_v(E) 19 August 2011 at 06:34

  Salut, discutam o data cu unul din prietenii mei care se uita la statusurile estea cind este interesat de cineva si zice ca nu intelege cind unii isi pun acolo “It’s complicated” asa am mai ris, ap esti in relatie sau nu?sau nu esti determinata inca, daca nu ap nu scrie.:))))))))))))))))

 • Reply Petru 19 August 2011 at 09:07

  Eu am dezactivat si data nasteri de pe fb, mi se pare o fatarnicie totala toate felicitarile de pe wall 😛

 • Reply Andrei 19 August 2011 at 09:50

  Invidia? 🙂

 • Reply Duracell 19 August 2011 at 11:11

  “Azi, dacă ai pus un like cui nu e cazul, ai sfeclit-o.” – foarte just!!!

  Am fost chemată la şef într-o zi din acest motiv. Credeam că acuş mă concediază pentru că “Like”-ul meu nu a corespuns cu “Unlike”-ul lui… Offf, ce stres am avut.

 • Reply dirtymartini 19 August 2011 at 11:38

  ideal e sa ne pese mai putin de ce zic si cred altii si sa ne ascultam mai des inima.

 • Reply Natalia 19 August 2011 at 13:04

  foarte corect..:)..

  • Reply Blog marca Glinjeni 19 August 2011 at 14:12

   natalita, expresia “foarte corect” e gresita!nu o mai utiliza, te rog. fara suparare…

  • Reply Doinita 19 August 2011 at 16:40

   “corect” nu are grad de comparatie))

 • Reply Blog marca Glinjeni 19 August 2011 at 14:07

  Nata, stiu k nu voi fi la tema, dar as vrea mult sa/mi rs la o intrebare. Nu te vizeaza direct pe tine,dar…Stiu k colaborezi cu revista aquarelle. Pe mine m/a indignat ft mult faptul ca majoritatea evenimentelor care se desfasoara sub egida acestui brand sunt in l.rusa (pina si site/ul e in rusa).Din cite cunost proprietarii acestei reviste sunt…moldoveni (desi ma inclin sa cred k sunt cetateni romani cu acte in regula). Cu toata stima fata de ei,dar cred k nu e corect.Oare atit de tare sa nu/ti placa limba tarii in care locuiesti, si cum ai zis si tu “tara care ne găzduieşte, ne dă de mincare, de trai, de muncă”, oare nu se merita sa fie respectata macar pt asta???Sincer, sunt indignat peste masura…Stiu k esti o fire influenta si categorica in multe privinte…nu ai incercat vreodata sa/ti intrebi prietena/proprietara daca nu vrea sa/si schimbe limba politicii de editare?daca vrei nu publica acest mesaj…intrucit nu se incadreaza in tematica postarii. Altminteri, nu ne vom mai emancipa vreodata…sorry de interventia…ciudata…:))…imi place ce scrii…:)

  • Reply Alina 22 August 2011 at 11:29

   Nu sunt de acord cu Dvs, fiind revista privata doamna/proprietara are tot dreptul de a edita in limba care vrea ea. Le doresc la toti moldoveni sa cunoasca la perfectie nu numai limba lor de stat, da si alte limbi, care fiind si rusa si engleza si franceza, ca sa poata citi cit mai multe reviste si carti.

 • Reply ohoho 19 August 2011 at 16:07

  ohoho!

 • Reply Ssssss 19 August 2011 at 19:14

  Da eu n-am facebook, si asa-i de bine!!!!!!! :-)))))

 • Reply W`ll 20 August 2011 at 22:59

  Mhm , cunoscuta situatie , acuma trec prin aceeasi situatie. Chiar prietenii cei mai apropitati nici nu banuiesc ca noi suntem un cumplu, e ceva mult mai intim, nu dorim prin inimioara de pe Fb relatia noastra sa se transforme intr`o “birfa” a satului. O relatie intima de asta e si intima nu sa o imparti cu toata lumea.

 • Reply Ssssss 21 August 2011 at 10:54

  Eu sint de aceeasi parere cu Blog marca Glinjeni! Din acest motiv n-am cumparat niciodata revista “A…..”, dar la radio ascultam cu placere “Prinzul in aer” (care-mi lipseste acum)… succes!!!

 • Reply olea 5 September 2011 at 17:49

  just truth in this message!

 • Reply Masha 5 September 2011 at 20:23

  LOLz!! Nata, chiar mi-a placut!! ms pt post, mai asteptam 🙂

 • Leave a Reply