De-ale mele

Cu internetul , prin Moldova

Azi am făcut o incursiune in sfera virtuală din afara Chişinăului. Acolo am descoperit tot felul de chestii năzdrăvane. Deci ChişTv nu e o aberaţie, e o realitate drăguţă regăsită în tot felul de televiziuni locale.Bravo lor!

După căutări hoinare am găsit o rubrică – “Televiziune cetăţenească”, o ştire –Лирический антракт – Мариэтта Руссо, un site, plin de greşeli, al moldovenilor din Spania sau minunatul portal Glia Drochiană. Şi când mă aşteptam cel mai puţin, pe o pagină turistică de promovare a ecoturismului pe râul Cubolta, a început să-mi cânte o piesă. Una foarte  bună de Budha Bar. Aşa-a eu, mai sentimentală. Mi-s dragi vocile femeilor, îmbărcate în ii, cu batic pe cap, într-un peisaj părăsit de poporul flâmând.

Nu strică deloc să mai ieşim din Chişinău. Mai ales ca să descoperi cât de puţin e reflectată la capitală adevărata viaţa a ţării.

Respect pt cântările surorilor Osoianu. Păcat de ştampovca făcută de cei care le-au filmat clipul.

Comentarii

Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply Maya 11 December 2011 at 21:27

    Surorile Osoianu sunt o parte a tezaurului nostru national, pe care cu parere de rau nu le pretuim la justa lor valoare. Pretuim doar atunci cind e prea tirziu. Asa cum azi ne-am adus aminte si o plingem pe Leonida Lari.

  • Leave a Reply