De-ale mele

Eu şi legumele.Punkt.


Nu-mi place să scriu. Decât pe blog. Pentru că scrisul pe blog nu este nici obligaţie, nici deadline şi nici angajament.

E tare greu să scrii. E tare greu să scrii interesasnt. Dar e şi mai interesant să scrii greu. Mi se pare mai uşor să scot un nou proiect la tv, decât să fac o revistă pe care să o citească toată lumea.

Îmi place însă să-mi văd pozele prin reviste. Pentru că eu apar prea puţin prin reviste şi nu mi se pare normal. De aceea am acceptat să scriu un articol pentru Punkt. Citiţi  AICI.În schimbul apariţiei pozei mele, în format mare, frumos, am scris un articol tak- sebe. Principalu e că sunt eu acolo. Eu, în studiou, la emisiune. Ca să nu mai rămână un om viu pe pământ care să nu ştie cine sunt eu şi unde lucrez. Apropo, în afară de articolul meu tak-sebe, în ediţia aceasta, ca de obicei, sunt o grămadă de chestii interesante de citit. Şi poze…una cu mine…

 


Comentarii

Previous Post Next Post

9 Comments

 • Reply Cuget Slobod 9 ianuarie 2012 at 22:39

  Nata tu scrii foarte bine, si greu, si usor, si asa cum spui tu tak-sebe…numai vreau să te rog ceva (sigur poţi ignora rugămintea dar…) nu te lăsa virusată de stilul lui Mardare de exprimare. Nu te prinde. Tu nu ai dreptul să te ascunzi sub expresii urîte, improprii graiului românesc, inspirate de pe muligambia atît timp cît ai resursele necesare..Tu poţi scrie în stilul tău care, crede-mă, nu e … tak-sebe :). Baftă!

  • Reply nataalbot 10 ianuarie 2012 at 10:20

   ma bucur de tine, de sexul tau masculin, singurul lucru pe care l-am aflat despre tine…si scrii interesant

 • Reply Tatiana 10 ianuarie 2012 at 12:03

  Am citit articolul,este foarte util,doar ca am o mica observatie.
  Din cate stiu eu,este benefic sa fierbi spanacul,doar ca nu mai mult de 3-5 minute.
  Spre exemplu,prin tratare termica,este activat principalul antioxidant din spanac-luteina.De asemenea,daca intr-o suta de grame de spanac fiert sunt 245 de miligrame de calciu, in 100 de grame de spanac crud doar 90.

 • Reply LILIANA 10 ianuarie 2012 at 14:59

  aproape dupa acelasi principiu mi-am facut si eu un orar de pregatit bucate pentru toata saptamana si in ideea de a scapa de intrebarea „azi ce mai fac de mancare?” http://lilianaganga.blogspot.com/2011/05/gospodine-in-evolutie.html

  asa-i de frumos articolul! da gust de viata 🙂 , dar cu duminica si usturoiul esti super-originala 😉

 • Reply Lariska (Madrid) 10 ianuarie 2012 at 22:05

  Gustos, captivant si sanatos!!

 • Reply felicia 11 ianuarie 2012 at 13:41

  am citit si eu articolul. Mi-a parut interesant si util. A fost si asta o experienta pe care ai realizat-o cu success.

 • Reply Iulea 13 ianuarie 2012 at 11:13

  А куда делась Ната с Саре ши Пипер?

 • Reply Alina 15 ianuarie 2012 at 12:31

  Foarte frumos ceea ce ai scris. Si nu, nu ai stat in gat ca o gutuie. 🙂

 • Leave a Reply