De-ale mele

Newsroom. De văzut.

Mulți au auzit de el, dar nu au timp să-l vadă. Mulți l-au văzut și tot îl recomandă și la alții. Mai sunt și dintre cei care încă nu au auzit de Newsroom – cea mai proaspătă abordare a televiziunii într-o producție de televiziune. Mie mi-a luat o zi și jumătate să văd toate episoadele. Așa că a venit timpul să-l recomand și la alții. Bun de privit nu doar pentru cei din breaslă. Păcat că nu se arată nimic din munca de teren a reporterilor.

http://www.online-life.ru/kino-serial/1035-the-newsroom.html

Comentarii

Previous Post Next Post

3 Comments

 • Reply eu 10 September 2012 at 15:53

  eu m-am indragostit de filmul asta. pacat ca la noi nu se respecta asa standarde, iar stirile seamana mai mult cu filme de groaza de la o vreme, iar abordarile profesionaliste lipsesc…

 • Reply bonjour 12 September 2012 at 12:02

  Nata,vroiam sa-ti sugerez 2 seriale,care stiu ca iti vor placea.Sint foarte bune,diferite in felul lor dar ambele extraordinare.Daca ai timp,atunci ti le recomand neaparat.Primul e MAD MAN si altul e BREAKING BAD.Ambele le poti viziona pe netflix,doar ca iti trebuie account sau poate le gasesti pe torentele moldovenesti.

 • Reply Diana 15 September 2012 at 21:23

  Am privit citeva episoade…. Serialul e foarte captivant.
  Dua ce am privit aceste episoade, emisiunile noastre de stiri imi lasa un gust amar si o profunda dezamagire. Avem o tara atit de mica, ca itit trebuie 4 ore sa o treci in lung si in lat, dar stirile noastre se concentreaza pe politica moldovenesca, si nici macar politica ci pe perlele politicienilor. Acum cind politica moldovenesca e in vacanta (ei sunt in 4 ani de vacanta platita continua) stirile sunt plictisitoare si seci. Avem stiri de risul gainilor, nustiu ce invata tinerii la universitatea de Jurnalism, ei nu stiu limba romana nici la nivel de a scrie un articol.

  Daca doctorii, profesorii, econimistii, politia, judecatorii isi vor face datoria asa cum si-o fac jurnalistii nostrii, tara noastra nu are nici o sansa la o schimbare, dar poate toti sus numitii isi fac meseria asa si de asta suntem unde suntem…

 • Leave a Reply