De-ale mele, EVENIMENTE

Noutăți de pe frontul dovleacului

 

Au venit mesaje bune:
Petru: Ma numesc Petru, am 32 ani si sunt sef-bucatar. Cu mare placere m-as implica in organizarea si petrecerea festivalului de la Lozova. As putea gati o gustare din dovleac. Cum as putea sa cooperez si eu? Care sunt conditiile sau sugestiile voastre?

Marika:Salutare Nata,am citit pe blog despre BOSTANIADA 2012 și despre invitația participării dacă dorim și avem cu ce.Aș vrea să te întreb dacă pot participa și eu cu Colecția ”Zestrea de la mama”(10 piese) și cu noua Colecție care tocmai am finisato care se numește ”Plicul în traistă”(12 piese) aceasta conține traiste și plicuri executate din țol moldovensc țesut la război de bunici. Dacă este nevoie pot să îți trimit și poze.Aștept răspuns…Cu respect Marika.

Elena: salut, am citit pe blog despre bostaniada. vreau sa creez event pe fb, pt a mobiliza lumea noastra si sa se simta mai high ca ‘na au vazut event pe fb despre asta ). imi permiti sa fur din articolul tau pt rubrica detalii?

Vă mulțumesc pentru mica speranță pe care am renăscut-o în mine visavis de receptivitate și implicarea cetățenilor nștri.  Mai vin și altfel de mesaje. Eu nu le citesc. Le arunc direct la gunoi. Din gunoii vin, în gunoi să ajungă.

Ultimele noutăți de pe front: Vremea va fi rece și poate local va ploua. Dar asta nu schimbă nimic. Nu e ger, u e crivăț. Doar 10 grade cu plus.Avem artiști din Lozova, un cor de bărbați, nsmblu de dans, copiii de la grădiniță, avem ansambluri din Strășeni, meci de fotbal între vedetele showbizului, lozoveni și Jurnal TV.

Cine se mai bagă?

Comentarii

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply natalia 26 October 2012 at 15:34

  Buna ,Nata –noi tot vom veni ,nu ca participanti dar ca vizitatori —ne-am organizat in cadrul intreprinderii noastre si vom veni cu familiile ,cu intentie buna .Succese va vom fi alaturi

 • Reply galina 27 October 2012 at 21:54

  buna sara Nata curaj lumea are nevoe de asa sarbatori pentru ca in casa pe divan or dovedi la iarna eu i mi iau familia si vin o sa te sustinem iar celora care nu le place sa doarma pe lejanca c o strachina de rasarita.

 • Reply d 29 October 2012 at 13:09

  a fost frumoasa Bostaniada de ieri 🙂 multumim pt idee si pt realizare! 🙂

  atmosfera vesela, lume multa, curatsel si draguts amenajat, mesteri populari, lucrari minunate expuse;

  dovleci de toate formele si dimensiunile;

  concert frumos, copilashi dragutsi care s-au pregatit sarguincios;
  adrian ursu, glumarets si cantarets 🙂

  fotbal (aici nu mă pricep, dar a fost apreciat);

  câțiva entuziaști cu păturelele sau lăicerele (nouă nu ne-a venit așa idee) 🙂
  supă delicioasa de dovleac – delicioaaasă!

  mare îmbulzeală la corturile cu plăcinte, colăcei si sucuri proaspete de dovleac; n-am mai prins placinte cu dovleac (spre dezamăgirea copiilor și mirarea noastra – orice gospodină din sat ar fi făcut o sumă bunicică dacă cocea vreo câteva zeci de plăcințele)

  ei, mai erau niște găini ca vai de ele, care abia dacă-și puteau ține ochii deschiși, adunate vreo câteva zeci (sărmanele) în niște lăzi mici, care ne-au reamintit de ce nu e bine sa mâncam carne “industrială” – chiar nu stiu ce au vrut sa demonstreze producătorii cu expunerea 🙂 și alături frigiderul cu “marfa” înghețata 🙂 ei, dar asta e altă chestie :))))

  si interesanta motivație a celor de la oriflame pt a veni la o sărbatoare dovlecească, dar, mă rog 🙂

  așadar, în ansamblu, sărbatoarea a fost reușită. ne-am simțit bine si am dormit cu plăcere după asta 🙂

  p.s. nu cred ca Lozova a văzut vreodată atâtea mașini laolaltă :))))

  multumim 🙂 si lui nenea cu ideea 🙂

 • Reply paula 29 October 2012 at 18:31

  Am ramas profund dezamagita de ebenimen:((((((((((( Organizare proasta, nimic event.
  Cum ati putut invita atata lume practic la nimik??????????????????????????
  Curaj si inspiratie pt pt editia a doua

 • Leave a Reply