De-ale mele

BRAZII DE CRĂCIUN VIN LA CHIȘINĂU

În jur de 80 de concurenți vor anul acesta să-și prezinte brazii la Balul Brazilor de Crăciun, ediția V. Și înregistrarea încă nu s-a încheiat! Cîți dintre ei cu adevărat vor realiza un brad frumos, inedit, de poveste, unul magic, unul pe care să vrei să-l iei acasă? Asta o vom afla pe 20 noiembrie, când lansăa Expoziția Brazilor de Crăciun la Muzeul Național de Istorie. Eu vă invit pe toți cu mare drag să vedeți cu ce respiră noua generație creativă din Moldova, artiști realizați sau tinerii care încă învață și visează să devină artiști.

BALUL BRAZILOR DE CRĂCIUN LA MOLDECO, 2011

Această ediție aniversară ar fi putut fi mai pompoasă, mai mare, mai scumpă, mai nu știu cum. Dar ea va fi mai ales una de suflet. Pentru că nici un miliard și nici o criză economică nu-i poate lipsi pe oameni de nevoia de a avea un Crăciun, de a se ajuta, a se susține și a împărți bucurie unii altora. Iar arta, designul, creativitatea sunt un fel de calorifere pentru suflet. Noi, oamenii, ne simțim mai bine consumând frumosul. 

BALUL BRAZILOR DE CRĂCIUN LA MNAM, 2012

Acum o lună și ceva scriam pe FB că suntem în căutare de finanțe pentru ediția din acest an a brazilor. Într-adevăr, proiectele noastre K Lumea depind direct doar de resursele pe care le obținem din bătutul la ușă. Și da, uneori ne vine să lăsăm mâinile în jos, atât de greu se obțin ajutoarele financiare.Văzând cum evoluiază lucrurile acasă, eram 75 % convinsă că anul acesta rămânem fără brazi, pentru că oamenilor nu le arde de Crăciun în mizeria făcută de politicienii noștri.

BALUL BRAZILOR DE CRĂCIUN LA MNAM, 2013

Prima a reacționat o moldoveancă din Luxembourg, se numește Victoria Nagy Vajda.
Eu a făcut o donație de 500 euro direct pe contul K Lumea. Eu intenționat vă spun numele său. Și pe Victoria am întrebat-o dacă pot face asta. Mi-a spus așa: ”Aș prefera anonimatul, dar stiu că așa nu dau exemplu pentru alții, iar noi, moldovenii, trebuie să ne dam exemple unul altuia. Las asta la discreția ta.” Victoria susține proiecte legate de cultură, artă și când i-am spus că este una dintre foarte puținii moldoveni plecați care sunt gata să susțină anume inițiative artistice, s-a arătat mirată. Victoria, să știi că datorită donației tale, eu și Viorica ne-am ambiționat să începem să batem pe la uși.

BALUL BRAZILOR DE CRĂCIUN, MNAM, 2014

L-am contactat pe Ion Covrig de la Student Travel care deja de 3 ani susține brazii noștri, apoi m-a contactat un verișor, Adrian Pascaru se numește. Mi-a zis că vrea să susțină proiectele K Lumea cu Spumantul Apriori, ne-a sărit în ajutor Compania de Construcții Ex Factor Grup și pe final ni s-au alăturat cele mai populare încălțări din Moldova, cei de la OLDCOM. Ei toți sunt sponsorii noștri. Mare mi-a fost bucuria, discutând cu acești oameni la distanță, să aflu că le place ce face K Lumea și vor să ne susțină și în alte proiecte. Eu doar așa simt că toate au un rost și nimic din ce facem noi nu e înzadar.

Stela Moldovanu de la salonul Moldeco, scumpa de Stela, neobosită, cumințica, frumoasa, buna,mi-a scris pe Fb și m-a întreabat eu ce pot face pentru voi? Apoi i-am contactat pe bravii băieți de la Vinăria Poiana Bradului. I-am propus lui Sergiu Gălușcă să ne susțină cu vinuri, i-am  scris Anastasiei de la Creme de la Creme să ne ofere deserturile și am discutat cu Restaurantul Versaille să vină cu un meniu pentru Balul Brazilor.

Între timp am descoperit un magazinul de electronice, cu sediu în Chișinău, Hâncești și Strășeni. Se numește Upgrade, i-am contactat și le-am propus să vină cu premii pentru studenții noștri. Mulțumesc mult pentru receptivitate. www. upgrade.md este site-ul pe care îl puteți consulta pentru electronice de ultima generație, iar dacă doriți să veniți la seara de licitație, punem în vânzare un număr limitat, de doar 100 buc biletele pentru Balul Brazilor de Crăciun, pe care le veți găsi doar la ei în magazin, pe Str. Ismail 9

Cosmeticile  italiene Equilibra au fost alături de noi la Ia Mania, iar acum revin să ne mai dea o mână generoasă de ajutor cu premii frumoase. Dacă ați ști ce gamă variată de produse au și ce calitate minunantă au produsele lor. Eu folosesc o cremă de corp cu ulei de argan și un scrub cu zahăr de la Equilibra. Sunt superbe!

De asemenea, am bătut la ușă la BERD’S Design Hotel,  la comunitatea care susține tot ce e local MadeIn, Invest Leasing și Lukoil. Casa Imago s-a străduit să ne împrospăteze machiajul cu un vizual noi, jucăuș, în care am vrut mai multă magie și luminițe de Crăciun, iar echipa de la Youbesc sperăm să fie alturi de noi ca și la toate evenimentele K Lumea.

Despre această ediție a Balului Brazilor veți afla de la Ea.md, Agora.md, Unimedia.md, www.allfun.md,Locals.md, diez, iar Privesc.Eu va transmite în direct Balul Brazilor de Crăciun ca să poată fi vazut de cei de ddeparte.

Pe 11 decembrie va avea loc Balul Brazilor de Crăciun, o licitație în care veți putea cumpăra un brad inedit și respectiv susține atât autorul lui cât și proiectul Arterapia inițiat de K Lumea. Tot la Balul Brazilor vă vom prezenta primele rezultate ale Arterapiei de la Spitalul Nr 1 pentru copii din Chișinău. Așa că, grăbiți-vă să vă cumpărați un bilet un bilet, îmbrăcați-vă elegant și veniți alături de noi să punem umărul la susținerea tinerilor talentați din Moldova.

Comentarii

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply