De-ale mele

Eurovision 2012. Live Update

Bună seara. Azi e 11 martie. Respectând tradiţia iniţiată pe acest blog, îmi permit şi anul acesta să mă dau cu părerea despre cele ce se vor întâmpla în scena Eurovision 2012. Pentru că e unicul concurs care face lumea artiştilor moldoveni să freamăte. Pentru că este evenimentul graţie căruia librăria muzicală din MD se completează cu noi creaţii muzicale. Şi mai ales, este unicul eveniment care e ca un şut în fund şi pentru interpreţi, şi pentru compozitori, şi pentru stilişti, şi pentru producători şi pentru regizori. Deşi cred că Moldova ar trebuia să se retragă din Eurovision, atâta timp cât nu este capabilă să ofere un concurs obiectiv. Şi de data aceasta voi urmări cu mare atenţie showul şi îmi voi permite, ocupând scaunul unui telespectator, să fiu, totuşi, un spectator ceva mai pretenţios. Aşadar, fiecare dintre cei 21 de interpreţi va avea o prestaţie scenică care poate fi apreciată cu 2 note: vocal şi artistic. Îi cunosc pe fiecare dintre finalişti, cu mici excepţii. Evoluţia unora o cunosc de la fragedul început. Îi iubesc, îi admir, îi susţin şi mă consider parte din lumea lor. Deci, am un motiiv în plus să mă dau cu părerea.

21. Ruslan Ţăranu.

Nonconformismul lui Ţăranu demult nu mă lasă indiferentă. Cred că ochii vopsiţi, colţii şi ţepii din perucă s-ar potrivi perfect într-o Finlandă. Unde oamenii au nevoie de adrenalină, ca să nu se sincucidă sau pentru a fî într-o relaţie cât mai prietenoasă cu lumea cealaltă şi deci să nu o considere o alternativă perfectă împotriva depresiilor. În Moldova  însă tot ce are o tangenţă, cât de mică, cu lucrurile întunecate nu este bine văzut. Câte bordeie, atâtea obiceiuri. Din câte ştiu, Ruslan participă toţi anii la Eurovision. Şi de fiecare dată a venit cu rockul lui indescifrabil. Piesa din acest an pentru mine e la fel de confuză ca şi tot ce a cântat până acum. Poate pentru că mie nu-mi plac bărbaţii cu ochii vopsiţi. Şi asta îmi sustrage atenţia de la creaţia artistului.

Interpretare: 8
Show:7

20. Mc Gootza/ Irina Tarasiuc – 2 cutiuţe de Red Bull.

Tarasiuc este capabila să cânte live, asta o ştiam şi înainte. E încă o copilă, dar după câteva şuturi în fund pe care viaţa inevitabil i le va da, sunt convinsă că o să iasă din ea o artistă bunicică. Ştiu că este un ghem de bună dispoziţie şi arma asta pe oricare îl vrăjeşte. MC Gootza este elementul necesar de culoare şi fun. Dar s-a cam rotunjit. Nu e bine. Nu e bine. Piesa n-are nici o treabă cu ce e la modă acum. E un caz clasic  de stil Katrina and The Waves, care nu e la modă, dar nici nu se demodează. Se vede de la o poşta că autorii piesei sunt străini.
Interpretare: 9
Show: 8


19. Pasha Parfeni.

Pasha poate. Pasha tare vrea. Deci o să-i reuşească. Pasha dansează.  Costumele curioase. Piesa  – echilibrată între elemente etno şi restul. Una dintre puţinele piese din competiţie al cărei refren aş putea să-l redau, adică se prinde uşor de ureche.

Interpretare: 9
Show:9

18. Alexandru Manciu.

Mi s-a părut simpatic fratele lui Sandu în back vocal. Puţin câte puţin, toată familia lui talentată va urca în scenă.Sandu va pleca neapărat într-o bună zi la Eurovision. Să mai scape de modestie. Costumul gri cu roşu  – combinaţie drăguţă. Dar fularul din jurul gâtului era puţin cam voluminos. Lui Sandu îi prieşte viaţa de familie. S-a camp împlinit la siluetă, ori Sandu nu are înalţime suficientă ca să-şi permită luxul câtorva kilograme în plus. Un bravo pentru că face şi coregrafie. Piesa nu e rea, dar nici incendiară.Piesele lente, de iubire îl reprezintă cel mai bine.

Interpretare: 9
Show:8

17. Paralela 47.

Alecu este un mascul frumos. Are şi o voce inconfundabilă. Piesa îmi place, dar mie tot ceva îmi lipseşte. Nu ştiu ce. Dacă ştiam îi spuneam. Probabil tocmai focul despre care cântă. De data asta au fost ceva probleme la interpretarea live.  Rockul lui Alecu îmi este mult mai aproape decât a lui Ţăranu. Nu pot decât să mă bucur că în toată popsaua moldovenească e loc şi de băieţi cu basuri.

Interpretare: 9
Show:8

16. Xenia Nicora.

Xenia este extrem de talentată la cântat coveruri. Am auzit-o până acum interepretând toate hiturile de pe lume. Mă bucur că a hotărât să arate că este capabilă şi ca artistă cu o creaţie inedită. Anul acesta costumele inspirate din povestea cu Pinocchio au cam invadat scena Eurovisionului. Sau Pasha Parfeni sau Xenia trebuie să facă ceva cu stilistul. Costumele lor au fost prea asemănătoare. Xenia este o prezenţă coaptă, matură şi plăcută. Tot ce-i lipseşte este un PR mai activ.

Interpretare: 9
Show:9

15. Leria.

Habar n-am cine e, dar o salut.Păcat că unii tinerei nu caută să se promoveze bine înainte de a intra în scena Eurovisionului. Sau poate pentru ei tocmai aceasta este pista de decolare şi deci nu au pretenţia să fie votaţi de cât mai mulţi oameni.Pe Leria o văd prima dată. Piesa mă lasă rece. Se pare că atunci când artiştii noştri acceptă piesele compozitorilor din străinătate, de fapt, le fac acestora o mare favoare, dându-le posibilitatea să-şi facă auzită creaţia la Eurovisionul altei ţări. Ceea ce oferă multe puncte compozitorului, nu şi artistului. Cel puţin nu de data aceasta.

Interpretare: 8
Show:8

14. Cristina Croitoru.

O artistă pe care tot prin Eurovision am descoperit-o acum câţiva ani. A fost o adevărată supriză pentru mine atunci. Rochia grecească de atunci ştergea nasul tuturor rochiţelelor cu paiete şi flori ale concurentelor sale. Şi vocea foarte bună. Şi un fizic impresionant. De atunci Cristina a evoluat destul de bine.  Cred că stofele sunt deja un element de scenografie uşor deplasat. Nu mă voi mira dacă voi revedea valuri de stofe azi în scenă.

Interpretare: 9
Show:9

13. Mariana Mihailă.

Na. Poftim. Iar valuri de stofe. De data aceasta albastre. Având în vedere că a ajuns în mod ciudat în concurs şi nu a vrut să primească trofeul ministerului pe care îl reprezint, adică Ministerul Adevărului şi Cârlanul de Aur – deja nu mă pot uita obiectiv la ea. Mariana are o pronunţie infectă în limba engleză şi eu nu aş fi atât de sigură ca şi vocea din cartea de vizită a artistei, care spunea că Mariana dacă vrea undeva să ajungă, neapărat va ajunge. Coafura de azi i-a mai adăugat vreo 15 ani. Piesa – fără gram de personalitate. S-ajungi unde vrei, Mariana.

Interpretare: 7
Show:7

12. Mc Mike /Human Plase

Costumele băieţilor din trupă  – foarte tari.  Piesa mi se pare foarte simpatică. Mike este un bun showman. Fata are voce. Rochia fetei îi defavorizează şi forma şi lungimea picioarelor. Eva tocmai mi-a spus că ei nu vor trece nicăieri. Am întrebat-o de ce spune asta? Mi-a zis că nu ştiu cum piesa lor nu e pe înţelesul Evei. Eu cred că Eva se înşeală. Un funky binevenit printre mulţimea de balade fără personalitate.

Interpretare: 9
Show:

11. Nicoleta Gavriliţă.

Nu ştiu cine-i face muzica, dar mie îmi place acest compozitor. Şi ceea ce a cântat Nicoleta anul trecut şi ceea ce a adus în scenă anul acesta este un brit pop care întotdeauna mi-a fost aproape. Un fel de Katty Perry. Păcat că Nicoleta nu-şi conştiintizează potenţialul şi păşeşte foarte modest în lumea asta. Sau poate are nevoie de un productor ca Sereoja Orlov – cel care o produce pe Olia Tira. Să o ia de gât şi să o împingă. Îmi place că este dezinvoltă şi i-aş rupe capul celui care o consultă în materie de cofură şi aranjări. Eu aş scăpa în capul Nicoletei cel mai trăsnit frizer şi i-aş da voie să se manifeste. Nicoleta este o nonconformistă şi asta trebuie să se vadă în orice cm pătrat din universul său. Ciorapii roşii au fost la locul lor. Mi-a plăcut că a ieşit ca Peppi Ciorap Lung, spre deosebire de celelalte semene ale sale, la fel de tinerele, care caută să fie femei vamp la microfon. Gata, am aflat. Nicoleta mai şi compune muzică. Piesa e compusă de ea.

Interpretare: 9-10
Show:9

10.Geta Burlacu.

Splendidă. Matură. Fără excese. Poate doar lungimea fustei. Pe mine însă nu mă deranjează. Piesa îmi place mai puţin decât ceea ce a făcut Geta cu piesa în scenă. Costumele reuşite.

Interpretare: 9

Show:10

9. Adrian Ursu

Maică mea a spus cel mai bine. S-o învăţat şi ai noştri să facă show. Bravo Adrian! Chiar dacă nu i-a  ieşit azi ceea ce a visat să facă, tot ce s-a întîmplat în scenă a fost ok. Mă bucur, mai ales, pentru că s-a reprofilat puţin, din punct de vedere muzical. Şi ţinuta mi s-a părut simplă, deci foarte sexy. Noroc de stilist şi de Adrian.

Interpretare: 9
Show:10

8. Doiniţa Gherman.

Off. Asta nu e piesa de anul trecut? Am impresia că timpul s-a oprit când mă uit la Doina. Şi e o fată atât de bună. Ei de ce oare nu mai schimbă puţin macazul?

Interpretare: 8
Show:7

7. M Studio.

Tare, tare îmi plac băieţii ăştia. Şi cum sunt îmbrăcaţi, şi muzica lor, şi vocalistul e colorat.  Eugen, de la acordeon este un mare, mare bravo. Nota 10 şi pentru că şi-au pus semnătura şi pe melodie şi pe versuri.

Interpretare: 10
Show:9

6. Anna Gulco.

Rochia  – minunată. Piesa – aceeaşi problemă ca la majoritatea din concurs – nu are personalitate. Foarte slab anul ăsta cu hiturile la Eurovision. Grasiază fermecător. Anna răsare rar. Şi apune imediat după această tornadă numită Eurovision. Nu e voie.

Interpretare: 9
Show:8

5. Transbalcanica.

Cornelia este o mare găselniţă pentru cei de la Transbalcanika. Ea şi tobele – o combinaţie supersexy. Este, pur şi simplu o fată foarte frumoasă. Iar vocea şi-a muncit-o câţiva ani în trupa Millenium. Costumele fetelor diminuiază grav din statutul trupei. Adie a manele, e f adevărat.Dar nu piesa, mai cu seamă ţinutele. Piesa are jăratic.

Interpretare: 9
Show:8

4. Dara

Like. Mare. Şi pentru Dara şi pentru piesa ei cu elemente de folk. Şi acesta este un cântec uşor de memorat şi de fredonat. Semn că ar putea fi un hit. Nota 10 pentru Eugen Doibani, compozitorul melodiei. Rochia Darei – drăguţă

Interpretare: 9
Show:9

3. Univox

Iar Malvina?  Şi aici stilistul trebuie chlefănit pentru că Pinocchio este povestea care i-a marcat copilăria. Făcând excepţie de asta, mie Univox îmi sunt dragi. Iar vocalista, Viola, nevasta lui Alex Calancea, este o fată talentată. Dar ştiu că muzica lor e ca ghimbirul, nu e de consum în masă.

Interpretare: 9
Show:9

2. Akord.

Ce naiba i-a apucat pe toţi băieţii anul acesta să se boiască la ochi? Piesa măreaţă. Mi s-au părut nişte deraieri la interpretarea live.Show-ul modest. Iar lente şi stofe.

Interpretare: 8
Show:8

1. Inaya

Ţinând cont de faptul că este administratoarea unui club de karaoke şi nu o interpretă cu un trecut glorios, Inaya merită din plin aplauze. R&B său a fost o bună pată de culoare pentru repertoriul muzical destul de neinspirat al Eurovisionului in acest an.

Interpretare: 9
Show:8

Mai pe scurt. Criticul din mine este neîmpăcat. Pentru că nu prea am ce critica. Showul la M1 a ieşit bunişor. Adică cel mai bun din toţi anii de până acum.Prezentatorii, o combinaţie potrivită. Fetele, Dorina şi Evelina, arată superb şi chiar dacă au emoţii, reuşesc să şi le stăpânească. Marcel nu are unor, or la un bărbat asta e grav, dar are ţinută şi asta îl salvează. Băiatul care nu ştie de magia zâmbetului, dar te fură cu seriozitatea. Scena, luminile, au salavat multe situaţii în care artiştii nu s-au prea străduit să facă show în scena.

Din fericire, în camera verde nu se mai repetă personajele din anii trecuţi. Anatol este foarte, foarte simpatic. Mai ales când se abţine de la a trece la moldovenească şi la glumele-i tipice. E de-o bucurie să mă uit la el atunci când nu pică în provincialism, are umor, poate fi şi un bufon bun, dar unul inteligent şi cu bun simţ.

Nu m-aş mira dacă sponsorii au decis deja cine trebuie să plece. Ciocolata şi telefonia mobilă au o putere în luarea deciziei, mai mare decât credem noi. Până la urmă sponsorul, după aia trebuie să susţină artistul câştigător un an întreg. Deci trebuie să fie o împerechere potrivită. Mult succes celor care au cheltuit resurse şi bani  ca să impresioneze.

22.35 Cred că Pasha Parfeni câştigă azi seara.

Din punct de vedere tehnic şi artistic showul din acest an merită un 9.  Ceea ce pentru M1 echivalează cu 12. Felicitări!

23.14 I knew It:)

Comentarii

Previous Post Next Post

 • Reply kity 11 martie 2012 at 20:29

  Manciu era mai frumusel inainte sa se casatoreasca… S-a mai ingrasat…iar rosul in vestimentatie nu a stiut sa-l „poarte”… Asteptam sa vedem ce prestatie va avea Adrian Ursu, AKORD si Geta Burlacu…
  P.S. Unii concurenti am impresia ca nu se autoasculta, cred ca daca ar avea curajul sa o faca nu ar mai aparea pe scena…

 • Reply Xenia 11 martie 2012 at 21:04

  Cred ca artistii din Rep. Moldova mai au de lucrat asupra tinutei scenice… 🙂 Succese concurentilor!

 • Reply Daniel 11 martie 2012 at 21:08

  Mie imi place Paralela 47. Le doresc succes!

 • Reply alex 11 martie 2012 at 21:10

  Sal. Nu ai scris de prezentatori nimik! Nu crezi ca ar fi cazul???

 • Reply sua_(VE) 11 martie 2012 at 21:14

  Nu ma impresioneaza nici unul. Ei fie, mi-i in cot cind ascult pieslee estea aiurite. De ce nu-i las in concurs pe cei mai tari, Nelly Ciobanu, Pasha Parfeni, Olya Tira, Zdob si Zdub, Natalia Gordienko, Olga Fesenco, Tatiana Cerga….de ce nu le da task la acesti interpreti sa se prezinte cu piese bune…chiar nu inteleg, fac scamatorii restul…breduri, sincer, am impresie ca cui nu-ii lene sa cinte si vrea VIP-eala hai sa cint un cintec si eu. Pipetz, sincer. Bine ca o pus-o pe Mihaila sa se farime pe-acolo. Nu inteleg lumea asta, mai ales ca noi avem, noi intradevar avem interpreti buni care pot cinta live..ei de ce sa ne pozorim fara stirea lui Dumnezeu cum se mai spune. Ca Dumnezeu da Republicii Moldova interpreti buni….da na sa-i puna in „traista”. Vizionare placuta baieti! eu ma duc sa ma gastesc pentru miine ca ma enervez ascultindui.

 • Reply oxana 11 martie 2012 at 21:14

  ooooo santt fff curioasa de nota pt show-ul lui adriaaaannnn :))))

 • Reply oxana 11 martie 2012 at 21:16

  dupa mine, la voce a fost impecabil…

 • Reply Mishka 11 martie 2012 at 21:26

  Nata, totally agree – Geta e bravo: matura si cu o voce impecabila. A fost foarte indrazneata, si fusta care parea prea scurta – nu m-a deranjat, ba m-a impresionat. Pasha Parfeni tot e puternic, mi-a placut prestatia lui ei si simpatic pe linga tooate :))) Piesa lui Alecu mi-a parut ca e Nicu Tarna style, parca sunt facuti dintr-un aluat. Imi plac, dar cred ca mai tre sa lucreze la transmiterea de febra catre public, pentru ca daca la primii m-am furnicat, la ALecu nu m-am furnicat:) da pentru mine furnicatul e POKAZATELI.
  iak’asa. te pup si te admir. as vrea sa te cunosc.
  poate intr-o zi in canada, in mtl:) who knows?

  • Reply nataalbot 11 martie 2012 at 21:32

   La sfârşit de iunie, pentru 3 saptamini la Montreal.

   • Reply Mishka 11 martie 2012 at 21:41

    eh, eu abia la sf. de iulie plec. forewer. asa ca te prind eu la anu’ cu siguranta.

   • Reply moldoveancadincanada 11 martie 2012 at 23:52

    Daca aveti nevoie de un „ghid” in Ottawa va ajut cu placere 🙂

 • Reply sergiu 11 martie 2012 at 21:27

  mam ris cu pofta cind a iesit din sicriul cela de stecla……..putin ridicarea la bara la dat de gol……..mai ceva mai original nu au putut face……..mdaaaaa,,,a fost un hahahahahaha mare………adriane stai mai bine acasa,,,ca si la nunti prin fonograma nu rau cistigi…….

 • Reply Emma 11 martie 2012 at 21:35

  Gherman trebuie lichidata…..e expirata…unde mai pui ca urla si urla..ca n-o poti numi cantare…sorry…dar e teribil …dezgustator ce face fata asta….

  • Reply olea 13 martie 2012 at 00:22

   cine naiba o mai baga pe gherman in scena. fata asta e oribila, urla bine ar putea mina oile usor

 • Reply Natalia 11 martie 2012 at 21:41

  Prezentatorii, cu excepția Evelinei, tre să ia ceva cursuri de dicție! SLABBBBB!!!! Ar fi cazul ca dreptul de a prezenta show-ul acesta să-i revină altui post tv.

  • Reply kity 11 martie 2012 at 21:58

   Eu mi-as dori sa o vad pe Nata prezentatoare la un show de asemenea importanta…chiar ma intrebam de unde i-a scos pe toti 3…

 • Reply cristina 11 martie 2012 at 22:00

  Mie imi place Dara!

 • Reply Ssssss 11 martie 2012 at 22:26

  Nata,esti harnica anul acesta cu postarea d/e Eurovision 😉 ateptam sa vedem finalistul, va fi o mare surpriza

 • Reply oxana 11 martie 2012 at 22:56

  de ceva timp imi tot povesteste sora mea care sta in Suedia despre preferata ei de-acolo, aseara s-a decis ca ea merge…azi am ascultat cu mare atentie melodia, de mai multe ori de fapt…ff frumoasa…cand vom avea si noi astfel de prestatii? http://www.youtube.com/watch?v=PzPzAj6cT58 sunt sigura ca avem voci, am vazut-o si la fabrici, si la concerte la palarii si in fiecare an la eurovision…si totusi ne lipseste ceva…

 • Reply Lili 11 martie 2012 at 23:59

  imi spune si mie cineva ce e atit de bun si splendid in Geta? E groaznica!!!! Am ascultat-o live de citeva ori si mi s-au ofilit urechile. Este o ofensa adusa muzicii (http://www.youtube.com/watch?v=Bd6_q9ofUH0&feature=related). Cum naiba sa citesti versurile de pe foaie, sa cinti atit de rau si sa iesi in finala. WtF?

  M-a impresionat Dara, MC Studio, iar Gavrilita tre sa-si antreneze vocea (piesa buna). Cristina Croitoru poate mai bine, piesa n-am inteles-o. Pasha, probabil, a fost rasplatit pentru toate incercarile de a cistiga, piesa insa asa -stii.
  Nata, merci pentru update. Esti un critic prea tolerant 🙂

  • Reply Valentina 12 martie 2012 at 01:05

   „….sa-si antreneze vocea ” se vede că eşti mare speţă ))))

   • Reply Tolea 14 martie 2012 at 06:11

    Valentina spune:
    12 martie 2012 la 01:05
    “….sa-si antreneze vocea ” se vede că eşti mare speţă ))))

    sunt deacord cu Valentina – nu esti mare speta. Nicoleta are o voce placuta si a manuit-o foarte bine. Doar ea, in cea seara, m-a impresionat cel mai mult. Mai ales mimica. Bravo ei!

    • Reply Lili 14 martie 2012 at 22:36

     Iata speta nu ma vreau si nu ma cred, dar dreptul la opinie, dragii mei Valentina si Tolea, il am. O admir pe Nicoleta pentru piesa pe care a compus-o – fata are talent – insa nu am ramas impresionata de cum a cintat la preselectie. De asta am zis ca tre sa mai lucreze asupra vocii. O fi fost emotiile, sunetul, habar nu am, insa nu a cintat curat. Asta aud eu, voi auziti ce si cum vreti.
     Nicoleta are potential si tre sa lucreze mult. Si cele mai mari cintarete de opera au grija de voce si o mai si „antreneaza” regulat.
     Enjoy it http://www.youtube.com/watch?v=Z4HOlliSpQo

     p.s. ma bucur ca macar voi doi sunteti SPETZI!!! Bafta 😉

     • Gica 17 martie 2012 at 12:03

      Nu vă mai certaţi, aveţi cu totii cîte ceva dreptate. Lili pentru că a auzit că nu a fost în regulă vocea la preselecţie, iar ceilalţi că a sunat f.bine în concurs.
      A doua zi după preselecţie medicul ia interzis Nicoletei să mai cînte zece zile şi ia prescris o „desagă” de medicamente pentru că avea o viroză, de fapt s-a auzit la preselecţie că îi era f.greu să cînte. Asta-i toată povestea. dar cred că de concurs vorbim.

 • Reply bonjour 12 martie 2012 at 00:11

  Oxana,mersi de link.Extraordinara fata,atita nonsalanta fermecatoare in prestatia ei,si miscari neobisnuite dar extrem de captivante.NU stiu prea multe despre alti interpreti dar la sigur ca Loreen va fi printre preferatele mele.

  Cit priveste Eurovizion-ul din Moldova,nu am vazut show-ul de azi dar cu siguranta nu ma incinta cistigatorul.Just boring!

 • Reply bonjour 12 martie 2012 at 01:01

  am vazut secvente din show pe youtube.Nata,ai foast foarte draguta cu unii in comentariile tale,de fapt cu toti.Inteleg ca e greu sa fii obiectiva cind ai sa-i reintilnesti a 2 zi dar mi-as dori sa fie cineva caruia sa nu-i pese si sa ofere critica constructiva nu dupa un show ci inainte.Daca sa faca ceva atunci sa faca bine,ma refer la asa zisii artisti,si stilisti si toti cei implicati in eveniment.Decoratia studioului e de kkt,luminile rele,jurul stau ca niste pui de vrabie pe o baliga.Chiar nu se poate altfel,ffsake?

  • Reply nataalbot 12 martie 2012 at 01:11

   Juriu a fost naspa prezentat, dar a apărut o singură data, asa ca nu m-a suparat f tare…au fost ani cind a fost mult mai grav…

 • Reply carpediem 12 martie 2012 at 03:35

  Prea generoasa ai fost cu notele, Nata 🙂 Nota maxima pt oricare din acesti concurenti, ar fi 7.

 • Reply Kokolina 12 martie 2012 at 15:16

  Salutare!
  Intr-adevar Nata ai fost cam blinda cu toti si notele sint cam umflate. Si este evident de ce …
  Piesele au fost si bunicele, si nu prea. Dar vreau sa ma refer in speta la glamourosul interpret Adrian Ursu. Nu inteleg cine i-a insuflat baiatului ca are voce si talent? Eu in locul lui m-as reprofila. Da si eu ca si tine, Nata, il tin minte de mic de la emisiunea „de la 5 la 10”, poate i se trage de atunci, fiind copil nu au vrut sa-l traumeze, sa-l umileasca si l-au incurajat prea tare?
  Am fost prezenta la 2 nunti unde a cintat Ursu, fara fonograma ar fi prapadul … dar si fanera l-a facut de ris, ba hodorogea de-ti rupea timpanele, ba se intrerupea … Si mai era si conducator de nunta, la faza asta a fost de tot r … ul. N-are nici scenariu, nici vocabular artistul. Si pe linga toate le facea din ochi doamnelor tinere si le mai si astepta pe hol.
  Dupa ce s-a incheiat spectacolul, au fost dezbateri vis-a-vis de show pina la 1 de noapte. Sa vedeti ce-i mai ataca Ursu pe membrii juriului, pe Dinga, pe Tarna, pe Balteanu. Dar a si recunoscut „artistul” ca de fapt a fost votat de copiii de la „Ring Star” si de bunicii acestora :). Spre deosebire de Pasha, acesta nu a luat premii la nici un concurs international, sau macar local, iar la o preselectie din Romania, daca va aduceti aminte, unde se alegeau baieti pentru o trupa, acesta a zburat primul. Si inca se mai supara si isi intoarce buza…
  Showul lui nu l-am inteles, nu mi-a fost clar care e inger si care e demon, credeam ca sint la circ si pur si simplu admiram muschii demonului.
  Ursule, „tvoia pesnia speta …”

 • Reply Kokolina 12 martie 2012 at 15:38

  Vis-a-vis de prezentatori, da fetele erau frumoase, bine aranjate, fara chile de bijuterii ieftine cum erau in alti ani, insa vocea Dorinei Gherganov e oribila, ai impresia ca se screme fata. Spataru e fara umor, dar si fara romana corecta. Cum sa zici tu: „Lui Anatol i se primeste mai bine …” sau expresii traduse din rusa. Evelina a fost mai bravo, dar emotiile erau evidente si era mai mereu rosie la fata.
  Cineva a dat idea sa prezinti tu, draga Nata, Eurovisionul local, dar am impresia ca trebuie sa mai treaca ani buni ca sa accepti lucrul asta. Te vad mai degraba prezentatoare la Eurovisionul original, chiar si la Baku de exemplu, se poate si cu Andrusa Bolocan! Woau, ar fi super si haios! Mai ales cind Andrusa in multime striga: „Sex, sex, sex!”

  • Reply vasîle 14 martie 2012 at 02:59

   nu v-ati saturati s-o pupati intr-un loc ?

 • Reply Eugenia 13 martie 2012 at 11:41

  Mie cel mai mult mi-a placut Dara! piesa reusita, cintat curat si frumos, tinuta ok. BRAVO!

 • Reply dana 13 martie 2012 at 17:52

  Nu mi-au placut prezentatorii, din pacate 🙁 iar Anatol din camera verde si mai mult m-a deranjat intrucit il copie pe Dan Negru, toate manierele, mimicile, absolut totul….mie imi place Dan si nu mai accept pe altcineva care sa-l imite intru totul…..

 • Reply Tolea 14 martie 2012 at 05:49

  „ei de ce sa ne pozorim fara stirea lui Dumnezeu cum se mai spune.ca cui nu-ii lene sa cinte si vrea VIP-eala. Vizionare placuta baieti! eu ma duc sa ma gastesc pentru miine ca ma enervez ascultindui.”

  Hai, dute-dute, ca nici din netale mare tolc nu-i…

 • Reply :)) 14 martie 2012 at 08:17

  🙂 nu am vazut asociere mare dintre Anatol si Dan , mie mi s-a parut ok , Moldova – tara nebuna trezirea, esti prea rea …cei 3 din scena prezentatori la fel ok ,,bravo!!!

  • Reply dana 14 martie 2012 at 22:22

   fiecare cu unghiurile sale de vedere:-) eu am observat de demult si kiar ma zgiriie tare ;-)poate daca ai atrage atentia ai sesiza „copy” „paste” 😉

 • Reply Kokolina 14 martie 2012 at 14:27

  Vasîle, n-am înțeles întrebarea?????

 • Reply Alla 15 martie 2012 at 12:00

  parerea mea: il stiu si eu pe anatol de mult timp si chiar in prezentarile lui se folosea de „Negru”, insa la eurovision cred ca exagerati, a fost doar Melnic,
  ps:Nu poti sa invinuiesti pe cineva care face permanent ceea ce ai vazut „ieri”, cit despre cei 3 din scena -se putea mai bine…
  mersi:)

  • Reply dana 19 martie 2012 at 19:28

   asa cum in prezentarile lui se folosea de „negru” asa si la eurovision s-a folosit :-)))))))

   • Reply Vlad 19 martie 2012 at 23:25

    are anatol bogdan si alex o vorba dimineata: ” Trage-ti o palma” ,cine..p…a mea te vrea in parerile tale de 2 bani (nu vorbesc de eugen),
    cine sa va conduca voua celor care va ascunde-ti dupa calculator?, Anatol a fost bravo -cu sau fara negru de care vorbiti ..poka

 • Reply Alexandrina Ch. 15 martie 2012 at 20:17

  cred ca show-ul lui Adrian Ursu a fost ft rau, banal, obisnuit, fara sens si gust…sunt de acord cu parerea lui Nicu Tarna

 • Leave a Reply