De-ale mele

Deșteptarea pe scurt. Săptămâna 10

Încă un pic și mergem în vacanță…nu-i așa că acesta este gîndul cu care vă încurajați în fiecare bună dimineață? Cînd iarăși trebuie să vă treziți, să alegeți niște haine din dulap, iarăși să inventați ceva la micul dejun, iarăși să stați prin ambuteiaje, iarăși să ștergeți zecile de spamuri din poștă și să dață accept la numeroase invitații de prietenie pe facebook. Va veni și vacanța… Și pentru Deșteptarea va veni…dar pînă atunci, ne trezim dimineață devreme ca să vă salvăm de gînduri nocive. Se pare că ne iese. Audiențele cresc ca pe drojdii. Apropos,treaba cu a fi producător la Deșteptare e foarte delicată. Uneori mă simt Dumnezeu, alte ori – Big Brother.Deseori însă, mă simt așa cum se simt gîndacii-soldăței călcați de biciletă…și cel mai ciudat este că atunci cînd sunt convinsă că am ratat o emisiune, audiențele arată vice-versa. Te trezești cu noaptea în cap, muncești, ai impresia că tu conduci, te prinzi că te conduc ei pe tine…așa-i Bolocan?

Comentarii

Previous Post Next Post

12 Comments

 • Reply reuters 18 May 2010 at 06:45

  indeed, my dearest friend. indeed

 • Reply costashel lunetzul 18 May 2010 at 15:52

  emisiunea e din ce in ce mai buna.si prezentatorii incep sa se distinga…bravo!Va urmaresc cu mare atentie.!!!!!!!!

 • Reply Victoria 18 May 2010 at 17:54

  Imi place muuult de tot Desteptarea, tineti-o tot asa. Abia astept vacanta ca sa va pot admira si in zilele de lucru.
  Asa ca va rog sa mai lucrati cat mai mult posibil:)) Nu luati o pauza in curand:)

 • Reply danutza 18 May 2010 at 18:09

  intru pe jurnaltv.md insa nu pot viziona ,,desteptarea,, in intregime, nu gasesc nimic…cum as putea???mc anticipat 🙂

 • Reply Nico 18 May 2010 at 18:58

  Nata, am fost pentru o saptamina acasa si v-am privit in fiecare dimineata. Chiar si intr-o perioada scurta am observat progresul. Cel mai mult imi place ca “bietasii” astia sunt dezghetati si par liberi in gindire, sau cel putin au parte de un producator liber in gindire. Multa bafta in continuare si atunci cind te simti soldatel si vezi bicicleta in zare nu uita ca: “The road to success is always under construction.” (Arnold Palmer)

 • Reply E.T. 18 May 2010 at 19:47

  Urmaresc si eu Desteptarea, in fiecare zi, analizez observ….Mi se pare mie ca Andrei face des glume pe seama Alinei….ok asta-i parerea mea.pup

 • Reply OLESEA S. 21 May 2010 at 00:01

  Si eu urmaresc inca de la inceput Desteptarea,dar sincer Alina totuna nu-mi place si nici cum se comporta si nici cum se piaptana…numai maimutareala. E foarte bun Sergiu doar ca mai putin el vorbeste .Andrei tot destul de bine se descurca.

 • Reply diana 21 May 2010 at 17:31

  mie tot nu-mi place de alina. coprezentatorul ei e mult mai dezghetat , informat si destept,poate:))

 • Reply Artur 22 May 2010 at 12:52

  Atita mai privesc si eu la Jurnal 🙂 Bafta

 • Reply Diana 28 June 2010 at 02:23

  hm daca e sa vorbim despre ‘Desteptarea” de la Jurnal.tv atunci pot sa zic ca pina sa-i ajungem macar 50% pe cei din Romania, tre sa mincam multa “casha” cu lapte:))

 • Reply Daniela 18 August 2010 at 20:23

  Draga OLESEA S, NU AS VREA NICI INTR-UN MOD SA TE OFENSEZ DA CONSIDER CA ESTI O PERSOANA TRIVIALA SI CIND SPUI CA NU-TI PLACE DE ALINA O FACI DIN SIMPLU MOTIV AI PIZMEI PE CARE O AI IN SUFLET FATA DE PERSOANELE CARE REUSESC SA FACA CEVA…..P.S INCEARCA SA FACI TU MAI BINE DECIT EA, CEL PUTIN EXERSEAZA IN FATA OGINZII SI AI SA VEZI CA NUMAI CRITICA E DIN TINE….

 • Leave a Reply