EVENIMENTE

+1.Episod 2


Eu m-am simţit foarte bine aici. Am fost mândră de mine şi de oamenii care s-au alăturat. Chiar şi cei care au venit să caşte gură, păzind trotuarele ca să nu cadă – şi prezyenţa a lor m-a bucurat. Am o controversă interioară cu mine de mult timp. Încerc să scap de frica de a apărea penibilă în faţa cuiva. Am participat în acest expremint şi din acest motiv. Să mă duc, să dansez fără a cunoaşte mişcările şi să înfrâng în mine spaima ca nu cumva cineva să râdă de mine, de neghiobia mea. Iar cei în cărucioare  sunt cei mai adevăraţi luptători, spre deosebire de cei care pot merge pe 2 picioare şi unul dintre ele l-au băgat azi în destinul acestui oraş.  Cred foarte mulot în acţiuni de mobilizare a tinerilor prin metode creative, artistice. Astăzi a fost doar un test.

P.S. Am fost şi am votat după asta. Lista era plină de semnături. Semnături lăsate de cei care au fost şi în turul doi. Multe căsuţe au rămas însă la fel de libere ca şi acum 2 săptămâni.


Comentarii

Previous Post Next Post

9 Comments

 • Reply veronica 19 iunie 2011 at 13:58

  eeeee ce mi-a venit un doooooor de Chisinau!!!! Bravo celor indrazneti care sunt si ii vad in pozele de mai sus, cam putini se dau la dans, mai multi vad ca stau la umbra sub copaci .. marog… e bine si asa .

 • Reply Q 19 iunie 2011 at 17:29

  Зомби атакуют 🙂

 • Reply Lariska (Madrid) 19 iunie 2011 at 19:04

  Totusi le costa mult moldovenilor sa participe in asa fel de actiuni-((( dar un plus pentru cei indrazneti!!

 • Reply felicia 20 iunie 2011 at 20:15

  putintei, am vrut si eu sa vin, dar Bogdan isi facea somnul de amiaza

 • Reply sua_(VE) 22 iunie 2011 at 11:46

  BRAVOOOOOOOOOOOOOOOOOO! Sa stii ca si eu am obsesia asta, sa-mi vada lumea neghiobiile, care zac in mine si pentru care as putea parea penibila in opinia cuiva:) Ei da nu-i pe asta, daca poti tu, care esti o diva, inseamna ca pot si Eu:) Succes!

 • Reply Ghenadie 22 iunie 2011 at 15:22

  Mai Nata.
  Am privit ieri emisiunea Sare si Piper. Sincer, am fost dezgustat de comportametul tau si a colegilor tai vizavi de Smiley. Iatzi facut tzigani pe Romani „voi romanii suntetzi diferitzi de noi moldovenii… voi suntetzi mai smolitzi”… Si apoi ati luato cu „smailitzi” Vai de capu vostru. Daca faceti emisiune de divertisment nu va bagati pe probleme cu iz politic. Facetzi salata si papati in liniste. Cred ca Smiley in gandul lui va bagat foarte adanc.
  VAI DE CAPU VOSTRU

  • Reply InLoVe 23 iunie 2011 at 11:54

   Bună, mie una mi-a plăcut enorm să-i văd ca invitaţi pe Smiley şi Ovidiu de la Naguale, i-am supt cu ochii toată emisiunea.
   Şi nu sunt de acord că au fost dezgustătoare glumele, ba mai mult glumele au făcut ca oamenii să se simtă natural, reacţia la glume a fost una pe măsură, foarte amuzantă de altfel.

 • Reply sanduta 23 iunie 2011 at 11:46

  salut. Unde se va petrece Yardsale pe 26 iunie?

  • Reply nataalbot 23 iunie 2011 at 13:46

   Yardsale de pe 26 se muta pe 2 iulie, din cauza ploilor

  Leave a Reply