EVENIMENTE

“Clubul nostru” o aduce pe Mihaela Bilic la Chişinău

Şi eu în 2008 am cumpărat cartea din România. Nu căutam să slăbesc. Mai cu seamă, mi-a atras atenţia faptul că începea să fie cultivată imaginea unui nutriţionist care slăbeşte vedetele din România. Am lecturat, am aflat câteva lucruri noi am regăsit multe lucruri pe care le cunoşteam şi m-am bucurat pentru talentul celora din showbizul şi massmedia românească să transforme capacitatea de a te alimnta sănătos într-o afacere. Cred că merită să meargă la întîlnirea cu Mihaela Bilic acele domnişoare şi doamne, pentru care nu funcţionează cele aflate de pe net şi  nici cele acumulate din propria experienţă.

Comentarii

Previous Post Next Post

3 Comments

  • Reply Laura 4 July 2011 at 10:45

    Eu cred că ar trebui să meargă la această întîlnire nu doar domnişoarele sau doamnele, dar şi domnii, să mai înveţe cîte ceva despre alimentaţia sănătoasă, poate aşa se mai formează şi la noi un cult al mîncării şi a vieţii echilibrate!

  • Reply Mia 5 July 2011 at 02:16

    Mihaela promoveaza in primul rand alimentatia corecta si sanatoasa si ca o consecinta vor veni si kilogramele in minus.

  • Reply Didina 8 July 2011 at 11:28

    Referitor la “Alimentaţia raţională” mai sunt şi la Moldova oameni care se ocupă de sănătatea oamenilor, vedeţi site-ul http://www.shaping.md/alimentaeia-corecta.html, aveţi posibilitatea de a face testarea medicală şi alimentaţia individuală, care sunt elaborate şi examinate de un specialist în domeniu nutriţiei. Preţurile sunt convenabile.

  • Leave a Reply