De-ale mele

Norocul revine?!


Cînd a căzut poza lui Mihai Dolgan, eu am bocit. Clipul ar fi meritat mai multe investiţii.Dar de unde să le iei?  Aş vrea să cred că Noroc mai există. Şi îmi plac  cele doi voci noi apărute în trupă. Serj Cuzencov şi Margareta Iarovoi. Noroc, Norocului!


Comentarii

Previous Post Next Post

10 Comments

 • Reply valera 11 octombrie 2011 at 16:48

  nimic nou,remixuri nereusite,imho…

  • Reply tania 13 octombrie 2011 at 10:12

   Ba chiar e tare frumos ce-au facut! in stilul Norocului…s-apoi cu asa piese nici nu trebuie sa inventezi mare lucru pentru a impresiona! sunt suficiente citeva acorduri si Farmecul Reinvie!

   • Reply valera 17 octombrie 2011 at 15:32

    fiecare cu parerea lui)))

  • Reply Solomon 17 octombrie 2011 at 15:22

   Valera ma bucur pt. dvs. ca sunteti atit de receptiv si ca sunteti un critic atit de „recunoscut”, sunteti un „maestru” g

 • Reply sylvia 11 octombrie 2011 at 17:07

  Nu am decât cuvinte de admiratzie pentru ei!!

 • Reply Viorica 12 octombrie 2011 at 09:26

  ma bucur ca au revenit. cand ii invitati la „Sare si Piper”?

 • Reply sua_(VE) 12 octombrie 2011 at 10:20

  daaaaaaaaaaaaaaaaa, emotii sentimente frisone……Nata daca iti amintesti cind a decedat Michael Jackson eu am scris ca am avut aceleasi emotii cind am auzit de moartea lui Mihai Dolgan…..tu stii iaka eu cu timpul inteleg ca daca vrei in viata asta cineva sa-si aminteasca de tine dupa moarte, pai trebuie sa faci ceva, si nu pursimplu ceva dar lucruri bune lucruri froame lucruri remarcabile….Aplauze pentru ei…a propo miine seara ma duc cu mamica la concert, sa-i mai vad o data, sa-i mai pling o data, mama mea asa ii mai iubeste in special piesa Primavara….ma bucur ca in tara asta sunt oameni in fatza carora poti sa te inchini cu pietate…gata pup!

 • Reply Mihaela 13 octombrie 2011 at 14:25

  ma bucur, ma inspir, sper, ca intr-un final sa nu mai fie „fugarit” de „cei de atunci”, sa nu mai fie desfiintat de ” cei de azi „, caci acu citiva ani Norocul nu a mai fost destramat de comunisti, dar de ai nostri democrati si cu mare dragoste de arta adevarata, care apropo nici astazi nu face vre-un efort , se vorbeste , ca Goga a infoiat pentru sala si servicii vinzare bilete, TOCMAI 100 000 LEI! , SA DEA DOMNUL SA FIE BIRFE…PINA LA URMA IN 1967,NOROCUL A FOST REVOLUTIE CULTURALA IN PARTEA ASTA A EUROPEI , ASTAZI PROBABIL VA FI O NOUA REVOLUTIE IN MUZICA USOARA DIN BASARABIA, ORI NUMAI MUZICA USOAR, NU POTI SPUNE, PRACTIC LA MAREA MAJORITATE DIN CEIA CE AUZIM. NE VEDEM CU TOTII LA NOROC, ASTEPT SA TREACA ORELE SI MIE DOR DE MUZICA BUNA CU ARTISTI TALENTATI SI LIVE!!

 • Reply carpediem 13 octombrie 2011 at 21:28

  sponsor general ‘moldovenii’???? wtf???

 • Reply valentina 14 octombrie 2011 at 18:46

  sunt minunati!ii iubesc!

 • Leave a Reply