De-ale mele

Anim’est.Ultima sută


Azi am fost şi cu fetele la Animest.Am doar cuvinte de laudă pentru organizatori. Oiţa lor e peste tot. Începând cu scările de la Odeon şi continuâînd până la cabinele de la baie. StaiOrganizatorii sunt surprinşi de aglomeraţia de la festival.Abonamentele au fost toate vândute. La amiază am văzut o oră de aventuri cu omuleţul Gopo. Mai mult nu au rezistat. Gopo nu e chiar pentru copii. Mai bine le luam seara cu mine.

Seara la Anim’est am văzut o super drăguţă comedie: Despicable me. Povestea e despre un copil visător, transformat într-un adult răufăcător. Şi asta din cauza mamei sale, care în copilărie îi spunea mereu cât este de urât şi neputincios. Dar faptul că este un băiat rău nu înseamnă că este chiar un băiat rău. O comedie inteligentă, cu un umor deloc expirat, despre lupta dintre rău şi bine şi despre faptul că un rău cu puţină iubire se poate transforma într-un rău adorabil.

Sâmbătă noaptea amatorii de senzaţii tari au Creepy night. Adică tot felul de grozavenii înspăimântătoare. Fie nu sunt o amatoare de senzaţii tari, fie le am din belşug zi de zi, dar eu prefer un irish coffee şi un liuliu.

Duminică, la 14.00 aveţi o şansă rară să vedeţi producţii autohtone. Printre ele va fi şi Guguţă. Apoi, la16.00 va urma secţiunea celor mai bune clipuri şi spoturi publicitare de la Anim’estul românesc, iar seara puteţi vedea o altă producţie de excepţie.


Comentarii

Previous Post Next Post

2 Comments

  • Reply margareta 7 noiembrie 2011 at 10:22

    Prea multa vulgaritate in filmuletele astea de la Anim’est. Am fost si eu cu fiica. As fi preferat ceva mai frumos, mai de suflet, mai omenesc. Am crezut ca eu sunt deja trecuta si nu inteleg, dar si fiica-mea si-a dorit aceeasi. Dar in gustul omului…

  • Reply Desene animate 6 aprilie 2012 at 16:17

    mie mi-au placut, sunt chiar amuzante!

  • Leave a Reply