De-ale mele

Remedii împotriva tristeţii

Şi când te vei plictisi de o viaţă plină cu de toate, alături de un soţ care face mai mulţi bani decât dragoste, şi când te vei simţi necăjită pentru că nu mai ai unde băga atâtea haine şi genţi scumpe, şi când un dermatolog îţi va spune câ pielea ta e mult peste vârsta ta biologică, şi când imaginea ta din oglindă te va face să crezi că o injecţie de botox este panaceea, şi când nu le ai pe toate astea şi ţi se pare că cei care le au sunt mai fericiţi….urmăreşte povestea de mai jos. Dar neapărat să te uiţi la cele 3 video. Şi ziua de luni ţi se va părea duminică. O mică introducere. Există câteva remedii înpotriva stărilor de depresie: o binefacere pentru cineva mai trişt, iartă pe cineva care te-au supărat, oferă iubire celui pe care l-ai uitat şi…..ia un laxativ ca să scapi de tot ce te chinuie.

Comentarii

Previous Post Next Post

3 Comments

  • Reply SIDEAKIN 6 November 2011 at 16:47

    Salutări Nata!!!!Am vizionat filmulețele și așa am un simț de euforie.Ce tragedie pentru acea fetiță și ce noroc .A scăpat sărmana de durere.
    Dar viața este așa căci dacă vrei să nu te plictisești trebuie să faci ceva care va fi de folos ,să ai bun simț cel puțin, măcar de stăruit de avut un comportament să nu încurci semenilor să-și trăiască viața după placul lor.

  • Reply Tatiana Alexandrov 7 November 2011 at 12:50

    extraordinar…o istorie a unei fetitze, de la care iei niste invatzaminte…cum ar fi, sa fim fericiti ca nu stim despre asa ceva sau sa pretuim sanatatea pe care o avem…apropo, vizionati mai putine filme de acest gen

  • Reply diana 7 November 2011 at 22:14

    da eu ma gindesc poate eu am facut ceva, or fac ceva care il face sa se refugieze in munca si sa uite de familie,sau poate deatita face mai multi bani, pentru ca mai are adaugator cu cine sai cheltuie…nustiu
    apropo performantele medicilor sint uimitoare!!!!

  • Leave a Reply