De-ale mele

Vă pup

Aceste poze au fost făcute săptămâna trecută. Mă gândeam să scriu despre starea în care a ajuns clădirea Primăriei şi o nouă invenţie a primarului pe care s-au dat bani, dar arată ca naiba. Parcă am avut o ciuică. Ştiam eu că o să am nevoie de pozele astea amarnic de triste. Azi s-a trezit ochiul de veghe, garda moravurilor bloghereşti.  Şi s-a apucat să-şi scufunde degetelul arătător în obrazul curat şi inocent.


Uite că a venit şi momentul să mă iau în dinţi cu dulăii turbaţi (acesta este un compliment). E vorba de o mână de (blo)guri, poate prea neocupate, care au zel şi mai ales timp să critice cu o poftă inexplicabilă un panou publicitar cu Sare şi Piper, apărut recent pe clădirea Primăriei. Pe jerpelita clădire a Primăriei.

Acest spaţiu publicitar există pe Primărie de cel puţin 10 ani. Este şi cel mai tare, cel mai onorabil loc de plasare a publicităţii în Chişinău. E bun pentru că e mare, pentru că e în centru şi pentru că trec pe acolo zilnic mulţi, mulţi oameni. E un loc al vedetelor de televiziune, dacă vreţi. Şi asta nu am inventat-o eu. Nu înzadar, acum 10 ani, pe vremea când fetele roşcate încă îşi ştergeau mucii, iar baieţii fără măsele de minte visau să repare cariile, o televiziune precum ProTV, care nu prea avea bani de marketing stradal, a scos un pumn de bani ca să o plaseze pe Angela Gonţa acolo – cea mai mare vedetă a postului. Nu înzadar acum jumătate de an, Jurnal TV a făcut acelaşi lucru cu ştirile prezentate de Stela Popa şi Alecu Mătrăgună şi mai apoi cu Mai pe Scurt-ul lui Constantin Cheianu, iar acum uite că ne-a venit şi nouă rândul, celor de la Sare şi Piper. Că de, facem şi noi un show zilnic în direct, cu gastronomie,umor, invitaţi şi de toate. Nu e tocmai showul tuturor. Că nici ora nu e pentru toţi şi nici conţinutul. Dar e un show care se vinde bine, care are un rating la care mulţi visează şi e tocmai bun de promovat vara. În toamnă o să le vină râdul la alţii. Aşa-i în televiziune. Când îţi vine rândul, atunci îţi vine. Din păcate, anteriorul panou, fiind mai mult timp pe clădirea primăriei, a cam fost ars de soare şi vânt. Ăsta fiind probabil şi motivul pentru care gurile flămânde de carne şi sânge nu i-au acordat atenţie. Sau poate apariţia a 3 feţe drăguţe, zâmbăreţe, pe clădirea Primăriei, a fost chiar ca sarea în ochiul de veghe, provocând un grav acces de alergie mintală. Dar care să fie motivul? Şi de ce doar azi a apărut acest motiv?

Risc să presupun că aceste critici au apărut nu din cauza panoului propriu zis. Aşa cum am mai zis, deşi  panoul există de mai bine de 10 ani pe Primărie, nimeni nu-l observa până azi . Criticile au curs pentru că am apărut eu acolo. Mie, de fapt, mi s-a reproşat lipsa de consecvenţă. Cum am îndrăznit eu să deschid gura împotriva demolării clădirilor istorice din Chişinău şi apoi să apar pe un panou publicitar care ascunde frumuseţe de Primărie. Că nu e corect să militez pentru salvarea clădirilor vechi şi să apar pe un panou publicitar care acoperă tencuială şi vopsea jerpelită. Şi dacă lupt împotriva gheretelor, de ce oare aş îndrăzni să cumpăr o apă plată dintr-o gheretă. Şi dacă nu-mi place cum pute în Chişinău, de ce oare îndrăznesc să mai respir.

Când te-ai gândi, noi fără să vrem, am făcut cum era mai bine. Am acoperit cu o frumuseţe de panou, colorat, viu, plin de bucurie, o clădire într-o fază nefericită a existenţei sale.

Acum seriios, dragi guri, spre deosebire de voi, care numai cu scrisul sunteţi, eu mi-am mişcat fundul la proteste în stradă ,atunci când am simţit acest lucru. Am ieşit şi am strigat de dragul monumentelor istorice şi împotriva gheretelor, de rând cu alţi oameni şi am trăit sinchiseala protestatarului începător. Credeţi-mă e foarte jenant, mai ales primele dăţi. Când se holbează la tine tot prostul şi arată la tine cu degetul considerând că tu eşti un prost care crede că cineva îl va auzi şi va ţine cont de protestul său. Eu însă asta am făcut. Pentru că sunt consecventă. Şi pentru că îmi pasă, iar când a fost nevoie să demonstrez că îmi pasă, nu am stat să întind fraze lungi pe bloguri, ci am învins  disconfortul ieşirii din comoda mea găoace şi l-am confruntat pe primar. Iar voi aţi stat în faţa ecranelor azurii şi aţi aplaudat. Şi pentru că eu am făcut asta, iar voi nu, îmi voi permite să aleg, cu inima împăcată, cîntre a fi consecventă sau a fi extrem de consecventă. Criticile selective la adresa aceluiaşi subiect – asta sigur e lipsă de consecvenţă.N-am văzut pe nici unul dintre voi pe acolo, dar vă cred că vă pasă. Însă nu mai mult decât mie. Şi asta nu are nici o legătură cu apariţia mea pe un panou publicitar. Îndrăznesc să cred că apariţia unei lăzi de bere sau a unui telefon mobil nu ar fi stârnit atâta nedumerire. Dar clădirea jerlepită a Primăriei, tot acoperită cu panou rămânea.

Sfidarea panourilor publicitare este obligaţia corporaţiilor mari, care sunt cei mai fideli şi bogaţi clienţi ai agenţiilor care administrează aceste panouri. Iar demolarea lor ţine de puterea legii şi a celor care trebuie să o aplice. Ştiu că aţi fi vrut de la mine, să urc pe Primărie şi să rup cămaşa împotriva panourilor publicitare ca voi să aveţi despre ce scrie. Altă dată. Mai ieşiţi şi voi.  Iar mai poi, duceţi-vă la offlinuri cu toţi dobitocii care şi-au imaginat că-s Dumnezeu şi lingeţi gurile striclelor de bere împărţite degeaba. Cred că e vorba de un banal exces de zel. Zelul de a hămăi. Nu trebuie, păstraţi-vă. Încă o să mai vină timpul.

Iar apariţia emisiunii noastre pe un panou publicitar ca cel din centru nu e doar o posibiliate de promovare a televiziunii la care muncesc, ci şi a emisiunii în care sunt lăsată să militez împotriva gheretelor şi demolării monumentelor istorice.

În plus, ceea ce moldovanul consideră fală, lipsă de modestie şi bun gust, în lumea civilizată este o simplă şi eficientă metodă de a-ţi promova vedetele postului – să le pui în capul meseu, în cel mai de frunte loc. Înclusiv pentru ca oamenii să se asocieze cu toate valorile acestor vedete Şi da, noi suntem vedetele postului nostru, de rând cu toţi ceilalţi care au apărut şi vor mai apărea pe panouri publicitare. Iar lipsă de consecvenţă între proteste şi apariţie pe panoul publicitar agaţăat de o clădire veche într-un pseudo centru istoric este tot atât de evidentă cât şi legătura directă între coada vacii şi ştampila primăriei.

Apropos, nici în cele mai râvnite aşteptări nu am fi putut obţine un marketing mai bun decât cel pe care l-am avut chiar din prima zi de apariţie pe Primărie, graţie vouă. Pentru asta, pentru asta, pentru asta…Давай дасфидания !

Comentarii

Previous Post Next Post

98 Comments

 • Reply Evy 21 June 2012 at 09:21

  ce tare !!! se pae ca ti-a cam ajuns cutitul la os… o revolta frumoasa…

 • Reply Asea 21 June 2012 at 09:22

  Foarte viu si frumos panoul, din prima zi l-am remarcat, fetele voastre haioase si carismatice arata extrem de bine pe cladirea Primariei, bravo voua, bravo Jurnal TV – un panou canicular cum e si timpul de afara. Doar ca Nata, nu te supara – dar nu prea are treaba starea exterioara obosita a cladirei (pe care de mult am observato si eu, si sunt convinsa ca in curind ii va veni si timpul ei) cu panoul vostru, mai degraba aici s-ar potrivi maxima – cizmarului fara cizme

 • Reply curios 21 June 2012 at 10:04

  Panoul Dvs nu acopera si nu ascunde starea exterioara a primariei. asa ca не надо ля-ля. Vezi si singura ca panoul nu ascunde colturile deterioare. Prosto asta este locul pentru publicitatea celor din TV si punkt. Si ghine ca puteti sa imbogatiti bigetul local. Dati numele (linkul) blogherilor care si-au scufundat degetelul arătător în obrazul curat şi inocent!

 • Reply viki 21 June 2012 at 10:39

  E TARE REPLICA !

 • Reply alessia 21 June 2012 at 10:57

  e greu s-o recunosti, dar ai gresit de aceasta data. stii foarte bine ca daca cheianu facea mare tam-tam pe baza panourilor, si se plasa un poster cu el in centrul capitalei, stranea reactii similare. poate cineva are o problema personala cu tine, dar nu pe toata lumea deranjeaza ca anume tu esti pe poster, ci faptul ca zici una, da faci alta. si crede-ma, panoul ala nu salveaza aparenta cladirii. ai fost in sibiu recent, e plin de case si cladiri vechi, chiar erau asa neplacute vederii ca sa fie salvate? fii serioasa. greseste si nata albot, iar postarea asta previzibila, nu te salveaza cu absolut nimic. te pupam!

 • Reply svetlana 21 June 2012 at 12:11

  mai bine nici nu putea fi scris, bravo Nata!

 • Reply Anonim 21 June 2012 at 12:17

  eşti o ipocrită Nata(şă), cu accentul pe ă!

  • Reply curcudus 21 June 2012 at 20:30

   fuji de ishi proasto… ai de mancat multa mamaliga ca sa ajungi din urma natashei 😀 chiar de nu te cunosc, replica ta te caracterizeaza sau poate asta tu cu bloGURA mare. iopti
   jois mana de pe natashika, ca oricum Nata ne esti 🙂

   Nata, felicitari! dar tu stii, ca lupti cu morile de vant…!? e bine ca te sacrifici pt tara ceea. mai sunt lume care are nevoie de asa oameni ca tine si care merita sa aiba asa vedete ca tine, ca voi… ca nu toti sunt batuti cu leuca in cap…

   ca mie deja mi se rupe de stirile moldovenesti supte din deget. foarte corect ati facut ca ti schimbat formatul. ce stiri mai poate sa fie in tara ceea de cat aceeasi in fiecare zi. of of mai mai

   practic ce mai citesc este blogul tau si iti multumesc de asta. ma inspira, asa ca scrie te rog dupa posibilitati mai des. dealfel oare shi mai fashi rutiera 124 ca-mi aduc aminte ca de un cosmar de ea… iopti

   transportul din chisinau, o metoda buna de ati bate joc de oameni. aruncati odata rutierile la gunoi si puneti autobuse si troleibuse normale, ca in toata lumea civilizata…

   Nata, te-a rupt si pe alocuri asa parca ma simteam incomod, da dei in mortii massi de ipocriti

   toate bune

   • Reply las-o balta 22 June 2012 at 15:36

    Mai bine ai avea capul tau si nu te-ai lua dupa altul. Sa citesti doat blocul Natei Albu e ridicol. Asta-i doar o parere a unui om si nu inseamna ca asa si este. Om manipulat esti.

 • Reply Irina 21 June 2012 at 12:30

  Ar fi bine de evidentiat diferenta dintre promovarea unor idei de aparare a patrimoniului arhitectural, si promovarea de sine, asa ca porniti nu de la propria persoana ci de la strategiile pe care utilizati pentru :
  1. self-prmotion, anuntati ca este pur PR, necesar pentru raitinguri, si ca veti utiliza ca si restul reprezentantilor de advertising din MD spatiile dedicate acestor procese, (ps, ce ar fi fost daca dvstra nu ati fi aparut pe centru panoului, ci doar undeva un coment ca Nata nu se vede dar este prezenta, pupici)
  2. promotion pentru necesitatea de a reconstrui monumentele, niste reproduceri a acestora
  3. a acoperi un monument nu inseamna a-l demola, insa…

  • Reply Adrian 24 June 2012 at 22:15

   You’re smart and very creative 🙂
   Doar ca chiar nu cred ca oamenii is intr-atit de prosti sa manince pct 2. 🙂 Majoritatea cunosc ca banii din publicitate nu merg in fondul pentru reconstructia monumentelor, iar proportia acestora, luand in considerare endogenitatea cheltuielilor comerciale pentru panourile publicitare au un efect marginal asupra reconstruirii acestora. Sau nu esti deacord?

 • Reply Irina 21 June 2012 at 12:39

  De facto, problema nu e in panou, ci in faptul ca dstra sunte-ti pe el, blogherii au surprins paradoxul axiologic, care are un fel de schisma in ceea ce priveste monumentele arhitecturale, “eu le apar, eu le acoper” cam asa pare toata povestea asta

 • Reply oxana 21 June 2012 at 12:41

  mda…pasarea pe limba ei piere…cred ca ai prevazut aceasta situatie, poate nu intr-asa proportie…oricum, prea te scuzi…si stii ca cel ce se scuza se acuza defapt…dupa mine trebuia sa nu dai importanta cainilor caci “e usor a scrie multe cand nimic nu ai a spune”…noi te apreciem pt ceea ce faci si ce esti si cred ca adevaratii tai fani, prieteni, nici nu au avut nevoie de postarea asta plina de nervi…insa..daca as fi in locul tau un singur lucru as urmari din toate astea…”cam pe unde-mi este ratingul meu, cum inclina balanta…”pot doar sa imi imaginez ca ziua de azi e una nu chiar linistita pt sufletul tau mare, dar pastreaza-ti nervii pt copiii tai, asa imi zice mama mie mereu 🙂

 • Reply nu ma pupa 21 June 2012 at 12:47

  eu totusi vad in aceasta adunatura de cuvinte o ineficienta incercare de a se indreptati.. panoul e urat, mult mai urat decat peretii”derpeliti” a primariei, si daca gustul estetic nu va permite sa observati acest lucru, n-ar fi decat inca o dovada ca e nevoie sa va cultivati, nu doar prin cateva reportaje despre artistii pop art-ului sau si mai des despre unii pseudo artisti.. ingropati valorile autentice, si asa rare, sub lipsa gustului si le presurati cu luci ieftin de masa plastica

 • Reply petru 21 June 2012 at 12:47

  Paliubomu primarul e un jlob, care trebuie el primul sa faca regula. Restul sunt consecințe la situația creadă de el

 • Reply Legionarul 21 June 2012 at 12:49

  Doamna ….. ……., dacă Cetatea Sorocii este într-o stare semi-deplorabilă la moment, s-o învelim cu mutra ta retuşată că arată mai bine aşa? Propui tu cu creierul tău de animal sălbatic să învelim toate monumentele istorice care la moment se află într-o stare deplorabilă cu mutra ta?

  Bravo, Bravo, ai un 10+ pe azi.

  Nu făcea nimeni nici o remarcă dacă nu erai tu cea care luptă înflăcărat împotriva panourilor publicitare în oraş. Nu eşti altceva decît o demagogă din comediile lui Caragiale.

  p.s cel puţin 20% din ştirile care apar pe jurnal.md sunt luate de pe blogurile acestor „dulăi turbaţi”

  • Reply curcudus 21 June 2012 at 20:36

   propu-ne tu ceva! tu ce propui? sau tu ce ai facut in viata asta bun? hai te rog. zi-mi macar 2 lucruri bune facu-te de tine. asa anonim cum esti,pardon legionar (doar in visurile tale sau in jocurile pe calculator)

   hai, fii atit de bun

   • Reply Serj 22 June 2012 at 14:45

    curucdus, problema ta e ca îți curg zăbalele după Nata (ești fanat – într-un cuvânt) de aia și latri la toți care nu sunt deacord cu ea.. ce plm nu are dreptate ce spune Legionarul??? sunt atâtea clădiri în stare proastă în oraș, hai să le schimbăm fațada cu reclame..

 • Reply Natalia 21 June 2012 at 12:59

  Așteptam postarea asta de cînd s-a început ”lătratul” 🙂 doar că ea a întrecut toate așteptările mele. Îmi exprim încă o dată maaaarea admirație ce o am pentru persoana ta, Nata!!! Succes!!!!!

 • Reply Eugen 21 June 2012 at 13:11

  Asta-i tare de tot:
  “Iar mai poi, duceţi-vă la offlinuri cu toţi dobitocii care şi-au imaginat că-s Dumnezeu şi lingeţi gurile striclelor de bere împărţite degeaba.”
  Cei drept daca s-ar rezuma la linsul sticlelor de bere ar fi calea-valea dar totul se rezuma la pupatul in **r a primilor de catre marii nostri blogheri.

 • Reply EU 21 June 2012 at 13:21

  Nata, esti f agresiva ! Vlada a scris frumos si diplomat…Nimeni nu e vinovat ca te autointitulezi vedeta natiunii ca mai apoi lumea sa descopere ca esti ca o bula de sapun. Originalitatea ta – proiecte copy-paste fara jena, iar consecventa – spoiala…. Da, problema e cu tine ! Pt ca nimeni nu are atata tupeu…nici in declaratii obraznice, nici in plagiat crunt… Jos palaria in fata altor vedete care au aparut acolo, dar…doatr la tine totul miroase a perfizie si interes! Imi pare rau daca am fost dura, dar…lumea nu e oarba. si, de…poti sa nu le placi multora!

 • Reply mxg 21 June 2012 at 13:26

  @Nata Albot – dacă tăcei, folosof rămâneai.

  Chiar e atât de greu de în câteva cuvinte că asta e greșeală și veți depune efortul ca să nu se mai întâmple.

  Chair nu-i pasă Natei Albot de toate cuvintele și efortul depuns? Prin faptul că se apără niște decizii aiurea, făcute de alții, se invalidează toate eforturile precedente

 • Reply AB 21 June 2012 at 13:32

  Curios, după stomatologul și roșcata, menționați ambii mai sus, bănuiesc că e vorba de:

  http://blog.galbur.md/2012/06/reteta-perfecta-rusine-sare-si-piper-si.html

  și de:

  http://vladaciobanu.com/2012/06/20/jos-billboardurile-serios/

  Cât ține de întreg subiectul (de care abia azi am aflat): penibilă.

 • Reply Lilu 21 June 2012 at 13:37

  Очень здорово вы придумали с клумбой логотипом. Вы молодцы.

 • Reply Poshta 21 June 2012 at 13:44

  Nata, argumentul ca i-ati facut un serviciu cladirii jerpeltite prin plasarea panoului nu e tare deloc. Si cladirea Poshtei a fost jerpelita, de ce atunci ai protestat impotriva distrugerii ei? Daca crezi ca doar monumentele bine pastrate merita a fi aparate, iar restul pot fi acoperite cu panouri si demolate, atunci nu mai ramane nimic din Chisinaul istoric, pentru ca marea majoritatea a lor sunt intr-o stare proasta.

  Este adevarat ca panoul exista de zece ani, dar nici Angela Gonta, nici directorul Vitanta (berea Chisinau) nu se dadeau aparatori ai monumentelor. Sa strigi impotriva impaienjenirii centrului istoric cu panouri si sa-ti pui singura banner in locul cel mai vizibil, sa faci protest la Leogrand si apoi singura sa treaba acolo, este lipsa de consecventa.

 • Reply radu 21 June 2012 at 13:48

  sunt convins ca Nata are multe merite in apararea intereselor Chisinauenilor, insa in cazul de fata mai convingatoare au fost “gurile rele”

  • Reply eu 22 June 2012 at 00:05

   Un exemplu concret de merit, va rog!

 • Reply angela 21 June 2012 at 13:52

  Nata, … oamenii nu hamaie , ci foarte consecvent, asa cum ai zis tu….te dau la brazda,asa cum o faci si tu de foarte multe ori cu altii,… nu cu ciuda sau invidie ….ci , ca sa-ti arate ca fiecare om poate gresi ori face gafe si nu e neaparat sa te napustesti asupra lor, caci nu intotdeauna poti avea dreptate.. Ai zis ca ai dreptul sa alegi , pentru ca ai si facut multe….sunt deacord si cred ca nu doar eu,..atunci, cum puteti critica zi si noapte primarul , care munceste ca nimeni altul si a facut inzecit , decat altii pentru orasul asta si voi tot il presati mereu, ii scuipati in suflet…eu nu mai stiu cand omul asta doarme….dar nu poate ,…. si e normal, sa schimbe situatia intr-un an-doi…..caci nu depinde totul doar de el… Daca nu judecati voi mai inainte, pe altii, cu pacate mici sau mai mari, nu erati azi judecati de oameni… Totul se repeta, asa e viata…..ea e ca un cerc, care se invarte,…. mai degraba ori mai tarziu nimeresti exact in aceiasi situatie, doar ca in alta pozitie….

  • Reply Adela 21 June 2012 at 14:52

   bravo! f obiectiv comentariu! subscriu!

  • Reply Chirtoaca nu e asa rau cum strigati voi 21 June 2012 at 16:01

   +1

   Sa-i intrebi pe multi, nici nu stiu cine-a fost primar inainte de Chirtoaca.
   Iar acum ca Chirtoaa se evidentiaza – hai veniti la aruncat namol!

   • Reply Carol 22 June 2012 at 12:27

    Doarme tare bine primarul, stati linistiti. Si stie tare bine sa aleaga cu cine sa doarma. Nu va mai fie mila atat de el. Va manipuleaza cu lacrimile lui, ca pe niste papusi. Nu se deosebeste de altii, decat prin faptul ca poate sa se prefaca…are de toate si chiar mai mult decat va puteti imagina. Nu va faceti idoli si lasati-l pe bietul primar sa-si poarte singur de grija ca tare bine o face.

   • Reply Cornel 24 June 2012 at 13:52

    mda, chiar se evidentiaza cu tot tupeul pe care il poseda —nu am nimic cu omul chirtoaca, l-am aascultata, l-am crezut si i-am dat votul MEU de incredere de doua ori, vreau ca CETATEANUL CHIRTOACA SA-SI RESPECTE OBLIGATIUNILE!!!

 • Reply DIMEX 21 June 2012 at 14:00

  Cine se scuză se acuză 😉

 • Reply angela 21 June 2012 at 14:01

  da, si inca ceva….. eu te simpatizez, faci multe lucruri frumoase, dar….. cred ca nu vei muri de modestie…. Lasati oamenii totusi, sa aprecieze cine sunt vedete, stele si stelute…. Sarghi, ar mai trebui sa-si imbogateasca vocabularul, …..apoi sa fie “reclamat” ca vedeta TV

 • Reply Ducu Bolun 21 June 2012 at 14:12

  Natasuca tu oleaca te contrazici, daca vrei sa ai dreptate atunci imbraca toata primaria in panouri de publicitate, nu uita lu’ Bolocan sa-i dai data viitoare un porc in mina poate asa va arata mai piparat, ca baiatul celalalt am inteles ca-i de treaba..

 • Reply Eugen 21 June 2012 at 14:13

  Bravo Nata.

 • Reply Stela 21 June 2012 at 14:23

  Daca vrei sa mearga brici, tre sa pui un “mogorichi” 🙂 E frumos panoul si-s buni banii, asta in cazul in care bugetul este in minus maaare, respectiv admirati… Cu toate ca sigur ca am fi preferat cladirea primariei sa semene cu ceva mai serios, sa fie reparata…
  Ceea ce tine de proteste: Nata daca simti ca tre sa iesi si sa o faci, poftim; cred ca nu esti impusa de nimeni, dar nu este cazul sa “scoti ochii” pentru asta!!!

 • Reply Mia 21 June 2012 at 14:38

  Nata sunt Mia Cebanu,şi vroiam să scriu un rs la blogheriştii ce ţi-au sărit în cap, sper că nu te superi că am luat poza banerului de la tine pe blog.

 • Reply Adela 21 June 2012 at 14:47

  Nata, cel mai simplu ar fi fost sa scrii: sorry, greseala de comunicare. si…vedetele pot gresi 😉 ! e …omeneste!

 • Reply silvia 21 June 2012 at 14:55

  bravo angela, subscriu

 • Reply Elena 21 June 2012 at 15:01

  urat, urat, urat…. inteleg ca pt tine nu e important CE se vorbeste, ci doar ca SE VORBESTE…si asta tot nu-i bine. deci, hai sa vorbim! cred ca pt fiecare actiune, primesti bine…cel putin, asa am auzit. stii ca ai un nime greu si te folosesti de asta. bravo tie! deci, sa nu pretinzi sa credem ca faci asa…din convingere. 2. urat sa-i bagi pe baieti in fata… lumea nu e de acord cu ce ai facut tu. Sarghi tre sa munceasca, dar…pare baiat de treaba. probabil l-ai luat pe post de trepadus ca, nu cred (din anumite motive ;), ca vrei ca cineva sa-i faca concurenta lui Andrei; 3. daca tot esti extra-super-mega vedeta, sa stii oamenii au nevoie de exemple pozitive. Ai fi putut scrie cu succes tot aici, pe blog, cum ai refuzat o ditamai oferta banoasa si…toti ei, dulaii, te-ar fi aplaudat! 4. si dulaii tre sa se hraneasca, nu doar Nata Albot. doar ca unii o fac mai deschis, nu ca tine…voalat si duplicitar. 5. pt dulaii – s-a inventat demult jurnalismul de atitudine… aici si partizanatul este oarecum, scuzabil 😉

 • Reply radu 21 June 2012 at 15:13

  cred ca Nata merita un berbec din partea ministerului adevarului 🙂

  • Reply Asea 22 June 2012 at 09:46

   De acord, interesant il va accepta ???

   • Reply Dya 22 June 2012 at 13:52

    daca nu ar fi ea cea care ar decide cui sa-l ofere 🙂

 • Reply Vlada (alta, nu aia roscata) 21 June 2012 at 16:05

  Cum se se creada cineva mare blogger daca nu vorbeste despre oameni publici? Si daca mai si criticam pe vre-o unul din ei (oamenii publici si apropos, din moment ce apari intr-o emisiune de mai mult timp CHIAR esti o vedeta TV, this is how it works) si mai bine: +n like-uri pt bloggerii trufasi si o insigna cu Lenin!!! Asta da viata!!
  Nata, ei inca multumesc trebuie sa-ti spuna 😀

  P.S. Nata nu vine prescurtat de la Natasa 😛

 • Reply Romaniță 21 June 2012 at 16:46

  Știți, Nata probabil nu o să-și permită să zică asta, dar eu vă spun :SUNTEȚI NIȘTE DOBITOCI!!! Pentru că tot lătratul ăsta nu e de dragul acelor valori ci pentru că există așa un sentiment ca invidia (față de o personalitate de succes ) care zace acolo undeva și cînd apare un țînțar voi sunteți primii care faceți armăsarul și apoi mai aruncă și cu pietre!!!!

  • Reply Russo 22 June 2012 at 14:04

   parerea mea este ca Nata Albot nici nu militeaza pentru ceva, doar bla-bla-bla pentru raiting……. de asta a si dat-o in bara

 • Reply cristina 21 June 2012 at 16:52

  chiar nu-mi pasa cine apare pe panourile de pe primarie, si le vad de ani de zile… da tare as fi fericita sa vad cladirea primariei restaurata, frumoasa, iluminata si FARA panouri (cu sau fara vedete)…

 • Reply asadasad 21 June 2012 at 18:17

  Ghici ghicitoarea mea…
  http://posmotrel.eu/2011/11/despre-frumos/
  Din textul de mai sus am inteles mai bine facem din primarie http://posmotrel.eu/wp-content/uploads/2011/08/tsarani1.jpg decit sa vedem o cladire istorica intr-o faza nefericita…

 • Reply eu 21 June 2012 at 19:10

  Sfinta scuza moldoveneasca… “nu eu am inventat chestia asta”, asa ca fac si eu cum face toata lumea. nu eu am inventat mita, nu eu am inventat parcarile pe zebra, nu eu… nu eu… kaneshna, kind faci tu kikatul, nu vrei sa fii facuta cu ou si cu otet…

 • Reply Gia 21 June 2012 at 19:39

  Chiar e asa de greu de inteles ca compania de publicitate al unei televiziuni nu are nimic comun cu valorile persoanei care apare pe acel panou, … sunt foarte bizare unele comentaii, eu daca nu citeam acest blog nu mai deschideam vreodata ochii sa vad gheretele, si sa ma gindesc ca poate s ar putea face ceva ca ele ca sa dispara…

  • Reply Irina 22 June 2012 at 08:09

   +1
   Aci sunt de acord si eu. Omul la servici nu este neaparat acelasi precum acasa. Convingerile personale pot fi digerite de politica promovata de compania in care lucrezi. Cred ca e prea mult tam-tam. Panoul pe primarie e doar part of job. Si atit.

 • Reply alex 21 June 2012 at 21:22

  blin, natalia, chiar te admiram pana acu, da nus’cum te-ai cam ars acum. toata replica asta a ta a fost mai degraba isterica, si plina de “zel”. din pacate. di emisiunea voastra, si JTV are de suferit din cauza asta. nu e bine, parerea mea, de om care n-a fost cu tine la proteste. pentru ca nu aveam de facut o imagine, asa cum ai avut tu. trist.

 • Reply Mishka 21 June 2012 at 22:30

  Nata, reactia ta e prea defensiva – nu se merita!!!
  Timpul tau costa mult prea scump ca sa stai si sa te “opravdyvaieshti” in fata unor blo-heri…Cum scria poetul “e usor a scrie vesruri cind nimic nu ai a spune/ insirind cuvinte goale ce din coada au sa sune…”.
  Mai bine stai sa te distrezi cu fetele:) ca ele te merita cu adevarat. Tu esti bravo si asta o stiu toti.
  Tac cito – “take it easy”, fruntea sus si nu pierde timpu’ ai tare multe de facut!

 • Reply Constantin 21 June 2012 at 22:58

  doar 2 lucruri scriu si eu pentru prima data pe acest blog:
  1. Foarte multi lingai pe aici, imbulzeala mai ceva ca-n piata centrala. WOW 🙂
  2. Ceea ce tine de aparatori ai monumentelor aka POSTASII CHISINAULUI – mai departe de Leogrand si Primarie (2 evenimente cu maturi) nu v-am vazut. Cred ca medalia de aparator al monumente nu tre acordata Doamnei Albot.

 • Reply eu 22 June 2012 at 00:18

  Mie personal Nata Albot nu mi-a creat niciodata emotii pozitive.
  Si acum e si mai rau.

 • Reply carpediem 22 June 2012 at 04:20

  Tzara arde, da baba se piaptana.

  Filat negociaza, aka asculta cu fruntea in jus poruncile, cu rusii si nemtii cum sa mai imparta tara asta nenorocita.

  Ploho fura si vinde in stinga si-n dreapta.

  ETC. ETC.

  Iar moldovenii si-au luat rasarita si s-au pus la birfit care mai de care un nevinovat panou publicitar.

  Iata de ce veti trai mult si bine in putregaiul pe care singuri vi l-ati creat! Noapte buna si somn usor mai departe, natiune fara natiune, limba si istorie, aka mancurtizata!

 • Reply kafka 22 June 2012 at 04:30

  Nata, scrie textul in româna caci in chineza nimeni nu intelege

  P.S. Am inteles ca esti in vacanta, reusesti la festivalul de jazz 🙂

 • Reply Lili 22 June 2012 at 08:29

  Cu banii aruncati pentru panou puteati sa incepeti restaurarea cladirii; mai mare publicitate va faceati. Acum nu stiu cit costa un panou si inchirierea spatiului publicitar, insa oricum e o suma bunicica… Publicitatea se face nu doar cu panouri…
  Si da, mi-ar place sa vad cladirea primariei, asa cum este ea jerpelita, fara panouri si fete de vedete.

  • Reply Natalia 22 June 2012 at 11:06

   Lili, panourile sunt parte a strategiei de marketing dusa de companie, care nu cred ca are ceva cu parerea celor ce au aparut pe cladire, desi oricum cred ca au dat acordul de a aparea pe primarie.
   Stii cum scrie, de obicei, prin ziare – parerea autorului articolului poate sa nu coincida cu opiniile redactiei asupra unui subiect anume.
   Toti s-au deprins ca Nata Albot zice, Nata Albot face, dar de ce nu va ginditi la trust in general? Pentru ca Moldova consta doar din mici intreprinzatori de la piata, cumatri si oameni inculti care termina asem-uri sau ulim-uri si nu pot sau nu vor sa inteleaga o politica normala de promovare.
   Iar cu privire la amplasare – ia incercati sa treceti pe la primarie si sa va informati cite instante tre sa treceti ca sa instalati un panou publicitar.
   Nu totul e atit de usor si superficial cum le pare moldovenilor. Principalul e sa strigati mai tare si sa sariti la bataie!

   • Reply Vadim 26 June 2012 at 13:18

    oho. ai atacat pe toti cei care au absolvit asem si ulim. iresponsabil.

 • Reply rodica 22 June 2012 at 09:26

  Primaria mereu va fi mult mai frumoasa (chiar si cu peretii jerpeliti) decat toate panourile cu tine sau fara tine. Atunci cand militezi pt ceva sau cineva, nu trebuie sa te indoi dupa sistem numai pt ca “ti-a venit randul”.
  Acum fii buna si nu ne mai spune cat de tare TU militezi, TU vorbesti si numai TU te lupti cu sistemul ca si cum asta iti da dreptul sa calci stramb. Aici ai calcat tare aiurea si articolul mai bine nu-l postai. Ai demascat ceea ce putin isi dadeau seama!!

  • Reply EU 22 June 2012 at 12:32

   pot sa continui: invidie, frustrare, micime, … cam asta citesc eu printre randurile scrise de Nata 🙂 Pacat…. Ambalajul poate fi atat de inselator, da’ esenta da de gol. Morala: odata ajuns sus, tre sa te si mentii acolo! 🙂

 • Reply Alex 22 June 2012 at 09:47

  când mi-amintesc cum vorbea si scria la fel de sigur, eroic si indraznet despre clovnul Pavel Turcu, avea dovezi, facea filosofii si-l ridica in slavi,.,, posta prostii si afirmatii – mă sufla rece tot ce spune sau scrie – e lipsit de valoare. Un bla-bla indiferent de tema.

 • Reply misu 22 June 2012 at 10:38

  Nata,sunteti bravo,si cred ca nu merita sa le dati atit de multa importanta tuturor cretinilor….

 • Reply Puffka 22 June 2012 at 11:01

  Hmmm…e super panoul…sincer din start nu l-am observat…pe cind fiul meu de 3 ani,…Luka..care este fanul numarul 1…a observat stand la statie…si-mi zice…Mami..mami…ia priveste…”Sare si piper”ohoho//Sirghi ce felie de harbuz maninca….)))))Apropo….eram la o expozitie la MOLDEXPO…impreuna cu familia…Luka a zarit-o pe Nata…si-mi striga…”mami,mami ia uite cine merge sare si piper”)))))asa ca bafta la toti…

 • Reply Bali 22 June 2012 at 11:02

  Stiti,am citit articolele la toti.Vreau sa fiu scurt si sincer cu voi.Treaba asta a luat asa o intorsatura,cind de fapt acesti blogheri si-au expus parerea intr-un mod pasnic si politicos.NU e cazul sa deveniti atit de agresivi oameni buni.Cit tine de Dna Albot, mie personal mi se pare ciudat ca, intr-adevar, dumneaei pe de o parte apara aceste monumente istorice, si pe de alta parte singura apare in panouri ce denigreaza imaginea acestor monumente istorice.
  Eu personal cred ca fiecare dintre noi trebuie sa aiba un sistem de valori si principii.Si nu poti sa iti schimbi parerea la fiecare 5 min. vizavi de ceva, mai ales cind esti o persoana atit de vazuta ca dumneai. Asta a fost ideea
  Va salut.

 • Reply Bali 22 June 2012 at 11:10

  Si inca ceva. Pentru cei care sar cu gura pe bloggeri.Orice profesie presupune anumite activitati.La fel cum un politist are menirea sa apere legea si ordinea, la fel cum un medic are menirea sa se ingrijeasca de sanatatea oamenilor, la fel cum un profesor se ocupa de educarea copiilor, la fel in plm si bloggerii au o activitate.Si activitatea lor este de a atrage atentia asupra oamenilor in legatura cu anumite momente ,placute, sau mai putin placute, cu care se confrunta societatea.O activitate destul de fireasca.
  Faceti-va treaba, cu totii, ca lumea, si atunci lucrurile v-or deveni putin mai bune in tara asta a noastra.
  Va respect pe toti.

 • Reply Ion Durlesteanu 22 June 2012 at 12:17

  Stimata Doamna
  Nu stiu daca amplasarea pubicitatii pe cladirea respectiva este un lucru bun sau un lucru prost. Si nici nu vreau sa pun in discutie acest aspect ci doar faptul ca v-ati exprimat in sensul ca daca nu era publicitatea Dumneavoastra ar fi aparut altceva. Daca asta ati avut in vedere este regretabil caci faptul ca ar fi plasat altcineva publicitatea nu schimba prin nimic aprecierea care trebuie data faptei respective. Pentru a nu veni cu lungi explicatii sa aduc un exemplu care, pentru a mai mare putere de convingere, va fi unul extrem dar sper ca intelegeti ca nu pun semne de egalitate intre fapta Dumneavoastra si cea din exemplu. Astfel. Explicatia Dumneavoastra face parte din aceeasi linie de rationament pe care o puteau prezenta calaii regimului stalinist care impuscau oamnei nevinovati care la fel puteau spune ca daca ei nu ar fi facut asta sigur s/ar fi gasit cineva care s/ar fi comportat si mai sadic dar asa ei macar impuscau lumea cu blindete.

  • Reply nataalbot 22 June 2012 at 15:37

   impresionantă ipoteză

  • Reply misu 29 June 2012 at 21:36

   bai tu esti dement sau ce ai?

 • Reply LIKA 22 June 2012 at 13:01

  De la admiratie…la cea mai mare ura posibila…si nu din cauza panoului…ci a ipocriziei din tine…
  pacat…

  p.s. Stii bine ca Sare si Piper nu e nici pe departe o emisiune cu un rating mare, iar acest panou nu va schimba situatia 🙂

 • Reply ion chiron 22 June 2012 at 14:33

  Articolul dat este putin isterizat, denota ipocrizie si constituie o replica pregatita din timp.

  Din punct de vedere moral nu este corect sa accepti sa-ti fie afisata fotografia pe acest panou in contextul in care militezi impotriva distrugerii monumentelor, iar argumentul conform caruia panoul acopera ”peretii jerpeliti” ai primariei este ridicol.

  Oricum daca esti vedeta, scopul fundamental este publicitatea care te face sa uiti de principii.

 • Reply MINDRU 22 June 2012 at 15:30

  Nata Albot mai deprte de PRO FM nu ai cum sa sari, nu ai cum sa ajungi.

  Nu esti tu prezentatoare TV cum nu sunt eu tractorist.

  Si oricit nu ai incerca sa faci PR (folosind si lucruri frumoase si murdare, urite) tot acolo ramii la nivelul tau.

  Ai inceput acest blog intr-o maniera, ai vazut ca public e un minim infim si ai dat-o in moldovenisme ca doar stiai ca nu iti rascumperi nici hostingu.

  Rusine

 • Reply Vio 22 June 2012 at 15:50

  Eu consider ca atunci cand o cladire/monument istoric intra in reparatie, panoul ce-l acopera trebuie sa poarte imaginea acestei cladiri/monument. Astfel nu va fi insultat esteticul si
  daca se vrea o specificare despre donator/promotor/etc. poate fi alocat un colt al panoului (doar toti tindem spre frumos/european, nu?).

 • Reply angela 22 June 2012 at 17:55

  Prima lege a supravietuirii: sa nu gandesti… iar daca, totusi nu te poti abtine, atunci obisnueste-te sa taci; si daca ti-e imposibil sa taci, nu-ti mai ramine decat ultima sansa, sa spui invers , decat ai gandit ! P.S. nu-mi apartin mie spusele, e o maxima, dar cat de mult se potriveste situatiei date.

 • Reply Valentin 23 June 2012 at 02:36

  Da , ti-ai șifonat nitel reputatia, Nata ,mai ales cu agresivitatea de care ai dat dovada. Au dreptate blogerii criticîdu-te… Ai meritato din plin.
  Nu va suparati, da asa sunteti voi , marea majoritate a super jurnalistilor din MD , umflati in pene , cu nistere aere de super stele , fatarnici și … Jalnici…
  E timpul sa va mai civilizati …
  Ar fi cazul sa dati exemplu celor ce va vad pe sticla , nu sa faceti baloane la nas .

 • Reply Plahotniuc Vlad 23 June 2012 at 08:49

  Intrebare: daca in locul acestui panou era sa fie un poster cu mine si echipa, la fel de zambitori, colorati si binevoitori, care era sa fie reactia dumneata? Probabilitatea ca imi luai apararea prin asa argumente solide e egala cu zero.

  • Reply Cornel 24 June 2012 at 13:55

   daca erai matale cu comanda, eu iti desenam mustata!!!

   • Reply ana 25 June 2012 at 18:08

    da eu va ajutam

 • Reply EU 23 June 2012 at 11:25

  imi aminteste de perioada cand Nata facea aprig publicitate la apa plata ca dupa ceva timp sa o vedem militand zambitoare pentru cafeaua ness…tot ea a scris pe blog clar: pentru bani!!! Nata, cat costa convingerile tale …? 😉

 • Reply Ani 23 June 2012 at 11:38

  pe mine si ma amuza si ma intristeaza tot circul din tara noastra. Iata inca un subiect fooarte important, ba chiar vital pentru omenire: este sau nu consecventa Nata Albot??? Eu toata noaptea nu am putut dormi gandindu/ma la acest subiect…. Si pentru ca sunt si eu de vita moldoveanca din talpa, nu am putut ramane indiferenta si am ticluit un mesaj cu pro si contra argumente. Mesajul pro: da, Nata Albot e consecventa din simplul motiv ca e om si e presupun moldoveanca, iar moldovenii toti sunt consecventi si luptatori pentru dreptate si adevar. Absolut toti, fara exceptie. Si politicienii, si primarii, care zic una si fac alta, care mint cu nerushinare, care manipuleaza cu opinia publica, care ne au de proshti aparand la tv cu show/uri ieftine, care se plang pe la emisiuni tv ca o duc greu si nu au de lucru sarmanii… care apar pe cateva minute cu o camera de filmat in fata la nishte oameni chinuiti si impart chipiuri pe degeaba…. ei tot fac pentru ca poporul sa traiasca mai bine…; la fel de consecventi sunt si liderii religioshi care propaga bunatatea si milostenia si in acelashi timp conduc mashini de lux… Nu sunt ei vinovati sarmanii, vinovati sunt enoriashii bogati care le daruiesc asemenea bijuterii, ia ei, de sunt oameni si nu pot refuza, la urma urmei nici nu e politicos sa refuzi un cadou…. la fel de consecventa sunt si eu, atat de tare sustin pe cei ce lupta pt un chisinau frumos, ma doare inima pentru ei, apoi ies si cumpar o paine sau un kg de roshii de la ghereta de langa casa si ma gandesc, bine ca nu trebuie sa ma duc pana la market… ca nu am mashina, iar sa car sacosele cu alimente, nu am nici un chef…. Apoi ma asez in fata tv si vad un nou protest legat de uratenia orashului si ma gandesc, da, au dreptate… iaka bravo lor ca au ieshit.. off… autoritatile astea chiar nu fac nimic… norok de asha oameni ca x,y,z…. Mesajul Contra: nu, Nata Albot nu e consecventa, pentru ca argumentele justificatoare folosite de catre toti cei enumerati mai sus nu tin: “structurile responsabile nu si/au facut treaba”, “pai si noi suntem oameni, greshim si noi, suntem si noi slabi”, “dapoi asha fac toti…”, “inca spuneti multumesc ca am aparut noi asha frumoshi pe acest panou, daca nu avea sa admirati in continuare o cladire jerpelita.. si da, de vina e primarul, nu noi… Noi suntem frumoshi, iar voi trebuie sa ne admirati, ca noi din asta ne hranim” etc… Concluzii: pentru toti cei ce vorbesc de consecventa: cine dintre voi ar refuza sa apara pe un asmenea panou stiind ca asta ii il face mai bogat, mai influent, mai sigur pe sine, mai mai….? Cred ca foarte putini… eu cred ca as ceda (arda-i focul de bani, eu ca atare ma consider om bun, da parca vreu o viata ma buna….)….eroi suntem atata timp cat suntem nevazuti, da/i omului putere si renume si vei vedea cine e el cu adevarat…PS: TOATE-S PRAF, LUMEA-I CUM ESTE SI CA DANSA SUNTEM NOI…

 • Reply Co 23 June 2012 at 13:18

  Cum spun moldovenii: ‘this really got out of hand’ 😉
  1. Nata Albot nu este [prprietara sau directoarea] Jurnal TV. Decizia de a amplasa panoul [unde este] a fost una mult anterioara.
  2. Nu vad de ce Nata Albot trebuie sa se scuze pentru plasarea publicitatii emisiunii sale [de rind cu multe altele, anterior, ale aceluias post].
  3. Chiar nu vad cum s-ar ameliora starea acelei cladiri prin neplasarea publicitatii pe ea. [Problema e alta, oameni! = managementul veniturilor primariei din publicitate]. In plus, acel panou e unul din cele mai reusite si integrate proiecte de publicitate stradala [folks, you better get used to the idea.]
  4. Reactia Natei este cum este. Dar asta nu ma face s-o privesc printr-o alta prisma. Isi stie meseria, are spontaneitate, e perseverenta, si e umana – asta implica reusite si greseli.

  Subiectul este epuizat. Toata lumea, cred, are de invatat de pe urma acestei altercatii. Viata merge inainte!

  • Reply Viorica 26 June 2012 at 09:23

   subscriu mesajului de mai sus.

 • Reply Lara Croft 23 June 2012 at 20:25

  Ma gindesc sa-mi scot posterile cu Justin Bieber ;)) si sa o pun pe Nata ;DDD
  Acum serios vb: toata viata invatam din greseli si Nata aici nu face exceptie.
  Eu o pup si o rog sa-si repare cumva greseala !

 • Reply Cornel 24 June 2012 at 08:49

  Nata, dai in p….a masi pe toti desteptii astea, fa ce faci, caci astea , care te pupa in c….r nici o s…a nu fac, maninca la rahat si se dau mari “bleghuiri” – sa venit cu initiativa de a pastra imobilele cu iz istoric – yok, blegherii taceau, sa venit cu gheretele – yok, bleghile mincau blinele, sa vorbit de mizeria din oras – yok bleghiurile scuipau saminta de rasarita… sunt citiva patani, care turuie si ei cate o data, numia ca ei toti impreuna abea daca fac, cat tu una singura, in rest niste puslamale si puslamitze, care au fantezii erotice la capitolul – BLOGHERI! Ma pardonesc de terminii utilizati, dar astea despre, care scrii nu merita in genere atentia TA!

 • Reply hehe 25 June 2012 at 01:55

  eehhhh cita placere primesc cind vad ca a inteles lumea cine esti! cum de te-au luat la munca nata? ai dormit cumva cu sefu??:) ….nici frumusete nu ai si nici un picushor de minte… ma refer la frumusete pentru ca te-am vazut nu demult fara make-up :))…

 • Reply hehe 25 June 2012 at 01:58

  a citi cineva toata povestea pina la sfirsit? plictisitor…

 • Reply Victor 25 June 2012 at 14:02

  Indiferent dacă este frumos panoul sau clădirea, nu cred că trebuie de făcut o discriminare între acestea. Dacă este plasat acolo înseamnă că are dreptul la viață, iar criticile sunt păreri subiective, care nu întodeauna reflectă realitatea

 • Reply ana 25 June 2012 at 18:09

  cornel , da dovada de cultura

 • Reply Dorin 25 June 2012 at 18:27

  Măi, da invidioşi oameni mai trăiesc pe pământ, asta ca să nu remarc dor Moldova. Deşi, suntem într-o ţărişoară destul de mică, mîndria e la ea acasa, se simte bine, condiţii are…dar, nu numai invidioşi suntem noi, dar mai avem şi o tactică de a ataca cu preţul de-a ucide, de-a taia pe viu, de-a minţi etc. Chiar nu am nimic pro sau contra acestei “dudui”, se mai lasă ea câteodată să mai fie şi plăcută, dar probabil că asta e rar de tot si, e doar atunci când e cu moralul la pământ…Nu am nimic nici împotriva faptului că “copia moldovenească” a Xenie Sobceak râde cât o ţine gura, în ambele cazuri destul de “rabocie”. Doar ca nu pot înţelege, de ce una care se bate cu pumnul în piept pentru faptul că e prea naţionalistă şi pe care o tot doare “coatele” despre ce se întâmplă în această mică, dar frumoasă ţară, încearcă cu orice preţ să se vadă şi mai cu seamă să se simtă văzută şi simţită?! Nu pot înţelege tactica de-a ataca cu nişte poze pe care le poţi face chiar şi astăzi, căci după cum a argumentat “duduia” , ea acoperit fisurile şi vopseaua decojită de pe Primărie cu face-ul ei, pe care tot ea, îl crede că-i foarte sexy. Pe naiba, nu e sexy şi nu e frumos defel, dar, na, mă rog, cu gusturile omului nu te poţi pune. Cu ceva timp în urmă se făcea mare tărăboi pe la primărie, precum c-ar trebui scoase toate panourile unde femeile apar într-o ipostază excentrică, caci nu care cumva să se masturbeze “flăcăii” la văzul acetor panouri. Astăzi, văzîndu-i mutrişoara acestei femei, m-am gândit că situaţia ar putea să se repete…prea “frumos” râzi Nata(şkă), şi prea bogată este mintea omului…
  Şi de fiecare dată se scuză fata, de ce? probabil că are pentru ce, probabil că simte că o face intenţionat, în ciuda tuturor “vedetelor”, care se visează pe acel panou fermecat. Nu-mi rămâne şi mie să te invidiez, “drăguţo”, doar că trebuie să mă gândesc pentru ce, probabil pentru scrisul care-l faci, cam lipsit de caligrafie)))

 • Reply daniela 26 June 2012 at 14:16

  nu inteleg de ce trebuie sa replici la fiecare critica cu asa cruzime si avint, e corect ca sunt momente si situatii cind cel mai bine e sa taci.

  Cred ca imaginea ta a avut de suferit, dar ce frumos si interesant ar fi fost daca ar fi aparut stirea ca jurnal tv intentioneaza sa-si amplaseze acolo publicitatea pentru emisiunea Sare si Piper iar Nata Albot refuza sa apara din motive de consecventa si “feeling” pentru unul din monumentele istorice ale Chisinaului. Ar fi fost f.original 🙂

 • Reply Ion Gnatiuc 27 June 2012 at 17:46

  Nu merita atata atentie. Am incercat sa caut ce au facut pentru cultura din Moldova indivizii pe care ii pupi, dar in afara de vorbe nu am gasit nimic…

  Si Luchianiuc, crede ca daca a ars niste cadouri de la rusi este eroul patriei?! Nu stiu ce inseamna pentru ei a actiona, dar nici a vorbi nu prea se pricep. Ciclejerking.

 • Reply Anastasia 28 June 2012 at 09:14

  Eu vad ca lumea asta a luat-o razna, careva dintre voi nici nu pot dormi :-), luati-o mai usor.Nu cred ca merita nici fapta doamnei Albot, si nici persoana ei atita zarva, a dat-o in bara, nu vi s-a intimplat si voua? E omenesc.La urma urmei toata atentia ce i-o acordati confirma doar ca Nata Albot reuseste sa va captiveze, si asta cred ca-i scopul ei.

  • Reply MINDRU 1 July 2012 at 22:35

   Cind esti FAKE si cazi de sus – te faci muci
   fetele de 16 ani trezitzi-va pe cine consideratzi idol?

   😀

   • Reply Anastasia 11 July 2012 at 19:38

    cred ca nu prea stii alfabetul de nu reusesti sa prinzi firul unui mesaj atit de simplu expus mai sus, desteptule

 • Reply Victoria 28 June 2012 at 17:19

  super Nata! si panoul e super tare si articolul, bine ca poti sa ii pui la punct dar bucura-te ca te critica, asta e treaba lor si totodata o atentie numelui tau… lasa sa fie citit si criticat pe toate blogurile… fii mai degajata, oamenii care vad cit muncesti tu, apreciaza si nu le pasa ce scriu blogurile si ce inaltime la pantof ai, tat ok!

 • Reply ADRIAN GHENEA 10 July 2012 at 09:24

  UPS…

 • Leave a Reply