EVENIMENTE

PE ULTIMA SUTĂ

În următoarele zile risc să nu mai am timp de blog, adică sigur nu voi mai avea. Am însă câteva detalii pe care vreau să vi le dau. În primul rând, poftiți de citiți programul evenimentului nostru de duminică. Și nu cumva, careva, seara să scrie că s-a plictisit la Ia Mania, că vă mânânc. Trageți cu ochiul pe program și dacă nu vă regăsiți în el, nici nu veniți să pierdeți timpul. Mai bine vă duceți la  frigărui, la vilă sau la piscină, la Prezident sau la țară, după caise.

Mă întreabă lumea, habar nu am din ce considerente, dacă vor putea intra la eveniment, neavând o ie în garderobă. Bineînțeles că veți putea. Veți putea să vă și cumpărați o ie, dacă vă permite portofelul. Dacă visați de mult timp la un prosop, covor tradițional sau ie, oală de lut, aveți ocazia rară să le găsiți la Ia Mania.

Nu ratați șansa să încercați unul din atelierele noastre. Fie de copt plăcinte, pâine sau fie de olărit, fie de împletit fibră vegetală.

De asemenea, veți putea pe loc să vă personalizați o traistă sau un tricou, cu toate rechizitele puse la dispoziție.

Intrarea la eveniment este din str. Alexandru Cel Bun 19. Dacă nu puteți în ruptul capului să lăsați mașina acasă, atunci o puteți parca pe str. Columna 60. Parcarea este gratuită, dar nu este supravegheată. Deci nu lăsați obiecte scumpe în mașină. Cine vine în ie, plătește jumătate de bilet la intrare.

Veniți printre primii și veți prmi  o coroniță  din flori sau un sticker cu care să vă colorați husa de la telefon sau ipad.

 

Sperăm să avem și o mini paradă de cosânzene. S-au înscris multe, dar nu toate au timp să onoreze niște angajamente.

Cine o să vină flâmând, sătul va pleca. Sarmale, plăcinte, babă neagră și albă, tarte cu fructe, ba chiar și colțunași. Toate vor fi prăgătite de gospodine alese pentru Ia Mania.

Nu treceți pe alături de Academia Veselă.Vor fi chiar la intrare. Acolo vă puteți lăsa copiii pentru distracții.

Cei de la because.md ne colorează și relaxează evenimentul cu sacii lor minunați – bean bags.

Nu ratați șansa să faceți poze la eveniment cu orice gadget pe care îl aveți la dispoziție. Cei de la Starnet ne promit wifi gratuit. Iar pozele cu hashtagul #iamania#starnet trebuie încărcate pe fb. Cele cu mai multe like-ri vor fi premiate de Starnet.

Nu ratați prezentarea noastră de modă. Avem vreo 10 colecții cu ii sau ținute cu elemente din portul popular. Prezentarea începe pe la ora 18.00

Nu ratați nici recitalurile artiștilor noștri. Viorica Lupu și Taraf Lăutăresc, Peeno, Vatra Neamului, Cornelia și Marcel Ștefăneț. Cristina Scarlat cu Aurel Chirtoacă & Band vor încheia seara cu un program inspirat din melodiile Mariei Tănase. Sperăm pe la 20.00 să vă lăsăm pe toți să plecați acasă.

Important e să nu plecați voi mai devreme . Vă așteptăm cu drag!

Comentarii

Previous Post Next Post

2 Comments

  • Reply noraviNora 29 June 2013 at 13:47

    Frumos! Ie superbissima! Iti sta de minune! Pe 24 Iunie si eu am purtat ie. Tare m-am bucurat sa vad, ca nu eram singura, la concert, in Piata Palatului.

  • Reply Ludmila 1 July 2013 at 09:37

    Draga Nata, spune te rog unde pot fi gasite aceste minunate Ii care au fost aduse la IA MANIA. Din pacate n-am putut sa iau parte la acest frumos eveniment, dar imi doresc foaaaaaaaarte mult o ie. Poate sunt careva contacte ale doamnelor care au pus in vinzare ii. Multumesc mult si SUCCES in continuare!

  • Leave a Reply