CANATA

CA SĂ AVEM DE CE NE AMINTI

Aprilie. La noi totul abia începe să se dezmorțească. Dar până scăpăm definitiv de iarnă mai durează. Munții de zăpadă promit o tranziție lungă pină la mult dorita căldură. Nici măcar o nouă zăpadă nu mă va mira. E lungă iarna în Canada. Lungă, geroasă și tare frumoasă.

Copacul din fața casei mele însă îmi amintește insistent de venirea primăverii.Are o duzină de mărțișoare pe el.

Campania noastră de popularizare a mărțișorului în lume s-a încheiat. Sunt convinsă că au fost mai mult de 1000 de Mărțioare distribuite printre noii pietoni din viețile noastre departe de casă.
În anul viitor sper din tot sufletul să fim mult mai mulți, moldoveni din toată lumea, dornici să guste din această dulce senzație pe care ți-o oferă povestea mărțișorului spusă unor străini: ochii lor interesați, necesitatea lor de a-ți arăta afecțiunea și dorință de a-ți cunoaște țara și a-ți respecta tradițiile. Mulțumim noilor noștri prieteni din Marea Britanie și Olanda. 1000 de mărțișoareneapărat vor reveni. Și vreau neapărat, în încheiere, să vă mulțumesc pentru toate mărțișoarele superbe trimise din Moldova. Visele venite odată cu ele deja au început să se împlinească. Ați observat?

Comentarii

Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply ally 3 April 2014 at 11:18

  bravo Nata , ne duci traditia si faima peste tot in lume , noi chiar iti ducem lipsa aici in Moldova si te asteptam cu drag , mereu acasa <3

 • Reply Rodika 3 April 2014 at 11:34

  Am avut lacrimi,de mandrie,….Sunteti FOARTE BRAVO !!!!!!!!
  Nata, sunt convinsa ca TU poti aduce primavara si in Antarctida!!!
  Bine zis,omul face locul!!!

 • Leave a Reply