HAI LA MASĂ, PUIȘOR!


HAI LA MASĂ, PUIȘOR!

27.99$

Visez ca „Hai la masă, puișor!” să fie oferită în dar celor care încă mai dau din umeri, când aud din ce țară venim și nu-și imaginează cum e la gust Moldova. Gătiți-le o mâncare, cum numai moldovenii pot, și invitați-i să viziteze Moldova noastră gustoasă. Această carte conține 66 de rețete + 10 destinații culinare din Moldova.

Recomand să comandați această carte la pachet cu ”Moldova din bucătăria mamei mele” ca să aveți la îndemână toate rețetele voasre preferate.

469 în stoc

Categorie:

Descriere


Am scotocit prin toate rețetarele vechi ale casei și prin amintirile mele din copilărie, ca să adunăm rețetele rămase fără atenție. De data aceasta am colaborat cu fotografa Cristina Perciuleac și îi mulțumesc din inimă pentru ochi ager, perseverență și talent. Unele bucate au fost refotografiate de câteva ori, altele înghesuite cu duiumul într-o zi de sesiune foto, ca să reușim tot ce ne propuneam. Cât am fotografiat noi cartea a apărut o altă Magda pe lume, fiica Cristinei. Așa că noi am fost foarte productive. 

Această carte totalizează rețetele mamei mele, adică meniul zilnic și de sărbători al familiei noastre. Totodată, știindu-ne un popor primitor și generos cu musafirii, am completat această colecție cu 10 destinații culinare din Moldova, unde puteți mânca gustos, ca acasă, savurând din bucate și cunoscând adevărata ospitalitate a moldovenilor. Le-am testat pe toate și vi le recomand cu mâna pe inimă.


Comentarii

Informații suplimentare

Greutate 1.3 kg
Dimensiuni 23 × 23 × 4 cm

3 răspunsuri la “HAI LA MASĂ, PUIȘOR!”

 1. Gurau Cristina spune:

  Draga Nata,

  Abia astept sa primesc cartea de bucate, care ma va lasa cu „gura apa” rasfoind-o.
  Mi-ar fi foarte util sa aflu daca aceasta editie va aparea si in variant engleza.

  Multumesc si spor in tot ceea ce faci!

  Cristina Gurau

 2. Goia Felicia spune:

  Cum as putea intra si eu in posesi celor doua carti?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *