EVENIMENTE

Hakama.Da.

hakamadaCum sa ai incredere in farmecul tau, chiar si daca ai trecut de 40 de ani. Iti gelozezi sotul, te apuci sa-i speli sosetele? Despre toate astea intr-un master class cu Irina Hakamada pe 11 septembrie la Chisinau.

Am doua variante: sa postez despre Hakamada mot-a-mot informatia pe care o cunosc  sau, sa-mi spun propria impresie despre aceasta femeie.

Se considera un samurai in fusta pentru ca realmente are gene japoneze. Prefera black dress-code in vestimentatie . Dupa numeroase tentative de afirmare, se dezice de activitatea sa politica. Lumea in care intrase, se adeverise a fi un rahat. Sau poate nu avea testicule suficient de mari ca sa o infrunte. Nu-mi trezeste mare admiratie faptul ca are 4 mariaje la activ. Dar mi se pare extraordinar ca cel de-al doilea copil, o fetita, l-a adus pe lume la 42 de ani. Dupa asta, da dovada de energie pentru un nou inceput. Scrie carti, intr-o veselie, si se apuca sa -si povesteasca experienta sub forma unor seminare. Are o viata destul de interesanta.

Seminarul sau: “Drive, Kaif, Kariera”  vrea sa invete femeile cum sa-si infrunte complexele si sa aiba incredere, in pofida virstei,in forta lor de atractie.

Comentarii

Previous Post Next Post

15 Comments

  • Reply E.T. 22 August 2009 at 09:27

    O femei demna de aplauze. Cine o sa mearga la seminar sa veniti cu detalii va rog.:)

  • Reply mika 22 August 2009 at 15:49

    URAAAAAAAA mi-am luat bilet la acest seminar.

  • Reply Galadriel 22 August 2009 at 19:24

    As vrea folarte mult sa o askult, imi place de ea de pe la vreo 17 ani!!!!

  • Reply Z.M. 23 August 2009 at 23:52

    Ma tenteaza seminarul si Hakamada dar mi se pare ca sunt inca prea tinara sa ascult “povetele” ei si cine stie ce idei “zburatoare ” imi vin dupa acest seminar, eu cred ca ea nu este o femeie model care ar putea invata doamnele cum sa traiasca- cum sa te desparti de vreo 6 soti si din asta sa obtii “kaif” da ar putea sa ne invete. Din titlul seminarului ei mas duce numai la prima parte “Drive”(Ma rog sunt pasionata de masini si de arta condusuilui). Si celelalte 2 parti ale temei sunt interesante dar mai mult din curiozitatea de a afla viata ei-asa suntem noi femeile, ne plac puovestile. Asa ca cu toata criza financiara din tara cel mai probabil am sa stau ascultatoare acasa si am sa astept articolul Natei si comentariile voastre pe blog.

  • Reply Vio 24 August 2009 at 00:05

    Poate improvizăm pe blog o listă, nu zic top, cu numele femeilor puternice care au existat în istorie sau care ne sînt contemporane? Eu le-aş include aici pe Jorge Sand, Edith Piaf. Voi?
    Ştiţi care a fost cea mai puternică femeie care a călcat vreodată pe acest pămînt? Feciora Maria!

  • Reply Vio 24 August 2009 at 00:08

    Îmi cer scuze, se scrie ,,George Sand”.

  • Reply rodi 24 August 2009 at 13:32

    Imi place mult scopul seminarului”Vrea sa invete femeile cum sa-si infrunte complexele si sa aiba incredere,in profida virstei in forta lor de actractie”.parerea mea e ca niciodata nu-i tirziu sa incepem de la capat char si atunci cind ne pare inposibil.sint in Italia de aproape patru ani si cred ca-mi mai trebue vre-o patru pentru a intelege viata femeelor de aici.o femeie aici nu se complexeaza de a se inscrie la universitate chiar si la patruzeci de ani,fac fel de fel de cursuri: pictura,merg la scoli serale de dans,aduc pe lume copiii si la 45,femeile isi pretuesc timpul lor,daca luna august e dedicata vacantelor atunci asa e,si multe multe dovezi la care nu le prea vad in femeile noastre.e o ideie idiala ceia ce priveste seminarul.

  • Reply tania 24 August 2009 at 16:02

    e pe 11 septembrie? super pe 12 e ziua mea de nastere, hm, ar fi bine sa merg, mai implinesc un an, mai fur de la o persoana deosebita si ceva experienta, si cuvinte cu sens corect

  • Reply Cristina 24 August 2009 at 18:58

    O prietena de-a mea si-a luat bilet. E prea scump pentru mine la moment, dar abia astept sa aud de la ea si de la fetele de pe acest site relatari!

  • Reply margareta 24 August 2009 at 21:35

    Buna Nata, buna fetelor care o sami cititi scrisoarea. Am citit si eu mesajele voastre. Chiar ca avem multe in comun. De Hacamada imi place mult, dar sa va zic sincer, si eu am multe de a o invata pe ea. Asta nu inseamna ca nu as vrea sa merg sa o ascult. Bine. La tema. Ceea ce credem noi femeele despre dragoste, tradare si altele e clar. Mi-am zis sa vad ce crede sotul meu despre. Zic:pune ,te rog, in ordinea care o crezi tu corecta intro casnicie lucrurile dupa importanta lor:sex, dragoste,respect. El imi zice: dragoste, sex, respect. Urmatoarea zic: tu te-ai gindit vreo data sa ma inseli? Imi zice: eu alung gindul asta cind vine, eu doar cred in Dumnezeu, citesc Biblia. Merg mai departe: cum ai proceda daca eu te-as insela? “Nu stiu” imi zice. Sigur discutia a fost mai lunga. Noi cu sotul suntem impreuna de 10 ani, eu sunt in a doua casnicie si prima sa rupt din motivul ca ma tradat (nu ma inselat, pentru ca relatia lui era stabila si deja de lunga durata). Adica la capitolul acesta eu pot sa citesc o lectie care reese nu din teorie, ci o lectie traita si simtita bine pe pielea mea ( mai am si virsta dn Hacamada). Eu am prieteni barbati, majoritatea sunt foarte de treaba, sotul meu este cu totul special, este un model de cumsecadenie,este sincer, dar ce sa va zic… eu nu am incredere in ei. Noi femeele suntem de pe o planeta, ei de pe alta. Pur si simplu, traim, ne bucuram de viata, ne dam toata staruinta de a face ca lucrurile sa mearga bine, si daca nu da Doamne se intimpla ceva, atunci si ne apucam de treaba, adica a solutiona asa cum pe fiecare ne duce mintea. Noi femeele suntem foarte destepte, scapam de toate cite se abat pe capul nostru, ne lingem ranile si mergem mai departe. Pentru ca planeta noastra este mai tare.

  • Reply Stella 24 August 2009 at 22:58

    Va rog sa-mi spunetsi si mie cum ajung la seminar?Vreau neaparat un bilet…si detalii..Multumesc anticipat

    • Reply Nata Albot 24 August 2009 at 23:50

      Draga Stella, evenimentul este pe 11 septembrie, iar biletele le poti gasi la sala cu orga.

  • Reply E.T. 28 August 2009 at 10:47

    Draga Margareta
    dupa parerea mea actualul sot este o recompensa un bonus in viata ta. Daca ai fost sincera si inteleapta Dumnezeu ti-a dat un alt sot despre care poti sa vorbesti frumos si sa afirmi ca niciodata nu e prea tirziu. Ma bucur pentru tine si-ti doresc doar clipe senine alaturi de El.
    Cu respect
    E.T.

  • Reply Julia 11 September 2009 at 12:17

    M-am trezit cam tirzior gasind blogul asta 🙂 Cu 10 min. in urma …
    Eu o admir pe Nata, o femeie exemplu 🙂 deci, MULTUMESC MARE MARE pentru blog! Tu ne oferi o posibilitate sa invatam kite ceva de la tine… 🙂 tnx 🙂
    cred despre seminarul Hakamadei k va fi foarte folositor celor care il vor urma, si sunt fericita si totodata si trista k n-am reushit sa-mi iau bilet, da partea buna e ca totushi, sunt o multime de femei destepte in Moldova asta, pe care nu le preocupa doar kestii de moda, makeup, barbati (CU sau fara BUGET)); gospodaritul prin bucatarie,problemutele vecinei, etc.
    si acum, despre maria sa, barbatul.
    tot mi-a intepenit un gind in cap pe care l-am auzit foarte demult: “Lumea a inceput de la matriarhat”…
    eu n-am vazut barbat ” NEpodkabluchnik” … mai mult sau mai putin…dar, ma rog, e BARBAT! 🙂 cred ca o femeie desteapta nu trebuie sa-si demonstreze prea mult capacitatile ei deosebite, taria de caracter in fata unuia de sexul tare, dealtfel risca sa-l “scape”, poate evada … de frica… deci, SA OCROTIM BARBATII! Eu cred ca era matriarhatului inka domina, si nu va ceda degraba, barbateii pur si simplu ne ajuta nitel…(sa ramina intre noi, fetele:)
    eu nu am experienta prea mare in relatii, dar cred ca daca a gresit o data, si mai ales daca e si din vina ta, ar trebui iertat, nimeni nu este perfect.
    in ceea ce priveste “iertatul prostiilor si minciunilor” intr-un cuplu de “dragul” copiilor, familiei, cred ca e cea mai mare prostie, daca deja nu mai este nimik intre cei doi, nu au rost sa se inshele reciproc si singuri pe ei.
    asta am vrut sa va spun, MERCI inca o data pentru blog, si,
    numai bine!!!

  • Reply Julia 11 September 2009 at 12:23

    sorry, “nu ARE rost”

  • Leave a Reply