EVENIMENTE

…ca-n povesti…

dsc00139 Daca s-ar face la moldoveni toate nuntile asa cum a fost cea de ieri, cred ca mi-as schimba atitudinea pentru aceste ceremonii si m-as duce pentru mai mult de o ora, ca sa-mi onorez obligatia. Tatiana Tibuleac, fosta noastra colega de la ProTV, i-a impacat pe toti ieri. Si pe parinti, oferindu-le bucuria sa-si vada singura odrasla implinita, fericita, intr-o nunta moldoveneasca. Si pe prietenii care ii duc dorul si nu au putut asista la ceremonia civila care a avut loc la Paris. Si pe fostii colegii care asteptau cu nerabdare sa le ureze tinerilor casatoriti “casa de piatra”.

Mireasa a avut o rochie si o coafura atit de frumoasa, incit nu-mi puteam rupe ochii toata seara. Tanea intotdeauna a dat dovada de mult gust si rafinament.  Pe ea n-ai putea s-o vezi niciodata cu zorzonele pe cap,coafuri sofisticate,cu volanase si paiete. Are o  slabiciune pentru lucruri simple, pentru tot ce este natural, pentru frumos. Frumosul e o chestie atit de realtiva. Stiti vorba aia: Nu-i frumos ce-i frumos, dar ii frumos ce-mi place mie. Apoi mie imi place tot cei place si Tanei in materie de frumos.

Invitati au fost vreo 75. Si asta din nou a fost pe gustul meu. Localul in care a fost nunta, l-am descoperit acum. Un restaurant traditional moldovenesc, in care nu domina mirosul de bucatarie, de tutun si nu este jerpelit pe la colturi. Geta Burlacu, moderatoarea ceremoniei mi-a spus ca e un local select si scump. Tz-inchipui, imi spune ea, zeama costa aici 90 de lei! Daca vrei ardei si cu smintina, apoi  chiar si 100 lei. Oleaca ni-i jele de animalele astea insirate pe pereti (se referea la zecile de piei si capuri de caprioare si mistreti). Localul intr-adevar arata bine, cu birne de lemn, cu elemente bine incadrate in decor. Bucatele, nemaipomenit de gustoase. Atit de buna mincare moldoveneasca nu am mincat decit acasa. Eu apreciez calitatea bucatelor unei nunti dupa pestele umplut si dupa tort. Daca pestele nu are miros de mil, de apa statatoare, daca o mincare preparata din atitea ingrediente o poti digera fara ca sa-ti fie deranjati senzorii olfactivi, inseamna ca bucatarul si-a facut bine treaba. Vinetele cu aroma de fum de gratar, paine de casa, rata umpluta cu sarmalute si ardei-pitici. Jos palaria! Intr-un local in care se gateste atit de bine, poti veni si pentru o zeama de 100 lei. Omul care are o afacere, poate vinde zeama si cu 300 lei, daca vine cineve sa i-o cumpere. Fiecare marfa isi are clientul sau.

Muzica a fost nemaipomenita. A cintat si Geta baladele ce-ti musca din suflet, si un ansamblul in frunte cu superbul viorist Marin Bunea. L-am rugat sa cinte o melodie populara, al carei titlu nu-l stiam. Ce-nseamna sa fii profesionist? Cind omul iti spune doar o jumatate de cuvint, iar tu incepi deja sa-i interpretezi preferinta muzicala.

Tortul miresei. Il vedeti si in poza. Un tort de nunta ca la cele mai alese case.Credeam ca la noi nu se mai fac din astea. Cu frisca naturala, fara flori violete si verzi, fara margele. O adevarata bijuterie de cofetar. Elegant decorat,nuante pastelate, de parca i s-a facut un dus cu ciocolata alba. La gust – doar cum face mamica acasa.

Voalul miresei l-am imbracat Oxana Iutes. Buchetul l-a prins -Angela Gonta. Noi, alea mai maritate, ne-am uitat cu un pic de nostalgie si ne-am dus pe la casele noastre, cu tortuletul la pachet pentru cei mici.

Dupa emotiile pe care le daruieste o nunta ca asta, ai senzatia ca ai putea sa te simti bine mai multa vreme, fara ca sa ti se intimple ceva extraordinar de frumos ….doar din amintiri.

Comentarii

Previous Post Next Post

49 Comments

  • Reply danutza 12 October 2009 at 12:51

    da..foarte frumos !!!
    Nata imi poti spune denumirea restaurantului???

    facem nunta in 2010 , intotdeauna am visam sa-mi fac nunta intr-un restaurant traditional moldovenesc.
    multumesc anticipat.

  • Reply cristina t. 12 October 2009 at 13:10

    daa, stiu ce inseamna aceasta povestire. dar pt mine ea e dubla, pentru ca tot in acest local am jucat si noi nunta cu citeva saptamini in urma. privelistea de la marginea orasului, verdele ce se vedea de acolo, m-a frapat si nu am vrut in alta parte, decit in coltul de pe Valea Crucii 🙂
    a fost frumos, si gustos, si scump, dar a fost foarte bine. ne-a cintat Adrian Ursu cu formatia – un artist adevarat, care ne-a veselit si incintat cum doar el poate face. ca nevasta deja,pt o nunta de vis recomand – Adrian Ursu cu formatia, si raiul de la capatul orasului. atit!!!

    • Reply E.T. 12 October 2009 at 14:16

      Ma gindeam si eu la Adrian Ursu pentru nunta mea…ati putea sa-mi scrie-ti niste coordonate despre restaurant si cum il gasesc pe Adrian?

  • Reply doryna 12 October 2009 at 14:21

    Nata, e super tare ce ne-ai marturisit aici, dar ai uitat principalul, stii cum sunt femeilea astea curioase. n-ai vorbit nimic de mire, cine e, nu cumva e asta de pe poza?!
    imi place de Tatiana Tibuleac, de fapt aproape toate fetele de la pro tv sunt bravo (vorbesc de fetele pe care le-ai aminiti) si chiar simbata, urmarind stirile tam nisam mi-am amintit de ea si ma intrebam oare unde este Tatiana. Casa de piatra., Tatianei!

  • Reply Irina 12 October 2009 at 16:53

    …”Oleaca ni-i jele de animalele astea insirate pe pereti (se referea la zecile de piei si capuri de caprioare si mistreti)…”

    ma bucur mult pentru Tibuleac.
    Dar fraza de sus e gresit scrisa :(( sa incercam sa nu ne suparam si sa ne corectam.

    Capete de caprioare e corect si nu capuri de caprioare.

    sper ca nu am suparat pe nimeni.

    • Reply Otilia Dragutanu (ex. Palade) 12 October 2009 at 22:55

      Irina,

      Tot fara suparare, dar fraza de mai sus era un citat. si Cred ca, desi nu esti unica care stie romana, esti
      unica pe care a deranjat-o reproducerea exacta
      a frazei asa cum a fost auzita. Propun sa-ti cauti
      o slujba de redactor, daca te pasioneaza
      (b.t.w chiar pot sa-ti ofer una ;), iar pe blog ne-ar fi mult mai interesant sa vedem o parere despre articol,
      despre subiect …daca o ai.

      Tin sa precizez ca nu ma intereseaza ce greseli
      am facut in acest mesaj 🙂

  • Reply Tatiana A. 12 October 2009 at 17:29

    Ma bucur mult pt Tatiana..Astept sa aud si de celelalte fete da la Pro TV…Imi plac mult si as dori sa citesc despre ele astfel de noutati…

    Multumesc ca ai descris nunta…Nuntile cu gust sunt cam rare…Tot fala noastra moldoveneasca e de vina…Cind privesc cantitatile de bucate pe mese deseori ma gindesc la orfelinate…poate mai bine ar face un act de caritate…

  • Reply danutza 12 October 2009 at 18:25

    Multumesc Nata!!!numai bine !!!

  • Reply pavel 12 October 2009 at 18:25

    foto simbol sau e de la nunta?
    asta o fi mirele?;))

  • Reply Anisoara 12 October 2009 at 20:04

    Salut Nata,
    Am si eu o rugaminte ca multe alte domnisoare care au comentata aici 🙂 Poti te rog sa imi trimiti pe email numele restaurantului?
    Mersi mult.
    Succese

  • Reply margareta 12 October 2009 at 20:54

    Ma bucur pt Tatiana, stiam ca este in alta tara dar nu stiam unde. Sunt sigura ca si nunta de la Paris a fost la fel de super. Mi-ai expus exact parerea mea despre nunti si la fel si eu nu le accept. Toate sunt de prost gust.
    Vreau sa-ti spun despre Elena din al doilea film “Aventura Americana”. Fata asta m-a cucerit. Numai la 20 ani asa gindire, atat pozitivism. Cu asa copii ne putem mindri.

  • Reply Tatiana 12 October 2009 at 22:11

    CE COINCIDENTA, SI EU APRECIEZ NUNTILE DUPA PESTELE UMPLUT SI DUPA TORTA, DA DE TORTA CE SA ZIC, SUNT TARE PRETENTIOASA, AM O PRIETENA CARE LUCREAZA COFETAR IN MOSCOVA, SI M-A OBISNUIT DOAR CU TORTE PERFECTE, TORTA TANEI ARATA SUPER DE FRUMOS, ATIT DE SIMPLU, DE FIN, ASA IMI PLACE SI MIE, CU O NOTA DE RAFINAMENT, SPRE CA A FOST SI LA FEL DE BUNA, DE OBICEI LA NUNTI TORTELE IS TARE USCATE, DACA MA INTELEGI, SUNT SIGURA CA A FOST O NUNTA FRUMOASA, DE LA CARE ATI VENIT ACASA CU O SENZATIE DE “ASA DA”, MI-AR PLACEA SI MIE SA VORBEASCA DESPRE NUNTA MEA CINEVA ASA FRUMOS, CUM AI VORBIT TU NATA DESPRE ACEASTA NUNTA, FELICITARI SI TIE PENTRU PRIETENA TA.

  • Reply Otilia Dragutanu (ex. Palade) 12 October 2009 at 23:16

    Am vazut pozele Tanei de la cununia frantuzeasca…tare frumushel. Si aici tortul arata bine, nu mai zic de buclele miresei care ies de sub baticul de gospodina… Pitoreasca imagine! Casa de piatra!

  • Reply olesea 12 October 2009 at 23:42

    BRAVO OTILIA CA AI SUSTINUT-O PE NATA. EU UNA NU INTELEG,DE CE SE BAGA PE ACEST SITE DOAMNE FITOASE ,CARE NU FAC NIMIK ALTCEVA DECIT SA SEADE CU PAREREA…. NU TI PLACE NU TE UITA…. AICI TOTI DISCUTA DESPRE CEVA DESTUL DE INTERESANT SI FRUMPAS ,MULTUMITA NATEI CARE ZI DE ZI POSTEAZA INFORMATI FOARTE SI FOARTE SUPER. DA CELOR ,CE SE CRED ATOTSTIUTORI,NU AU DECIT SA NU MAI INTRE PE AICI. CA PE MINE CHIAR M-A ATINS FAPTUL…
    P.S CASA DE PIATRA TATIANEI SI SOTULUI SAU,O RESPECT FOARTE MULT!!!!

  • Reply Anonim 13 October 2009 at 03:05

    Stiu k mirele e englez.Tim Gould

  • Reply Ludmila 13 October 2009 at 09:02

    Le doresc proapetilor casatorii un cos plin cu multa dragoste,fericire,pace, liniste sufleteasca si presurat cu mult noroc.Casa de piatra,si cu dreptul in toate!!! 🙂

  • Reply alissa 13 October 2009 at 10:49

    ah , ma cuprinde o nostalgie nebuna cind citesc astfel de articole…..
    Ma bucur mult pentru Tatiana , casa de piatra plina de fericire si copilasi sanatosi !!!:)))
    eu recent am fost la o nunta intr-un centru raional . Ma simteam foarte rau , eram racita , cu febra si dureri in git si asa nu-mi era a duce…. dar trebuia…
    Si ne-am dus cu gindul sa ne ” facem datoria” si – acasa !!! dar ce placut am fost surprinsa cind am vazut sala eleganta , mirii frumosi(care au avut un prim dans exceptional !!!) si , cel mai important – MUZICA!!! pentru prima data la o nunta am vrut sa stau si sa ascult/admir decit sa dansez…. A cintat maestrul Botgros , iar sunetele viorii sale m-au atins pina in adincul sufletului ….. si cred ca aceasta magie m-a vindecat , deoarece nu mai simteam durerile in git , iar a doua zi eram ca noua !!!;)))

  • Reply Jozef 13 October 2009 at 11:10

    Sint un pic intristat…

  • Reply Jozef 13 October 2009 at 11:47

    cad frunzele…

  • Reply anikusha 13 October 2009 at 12:26

    ehhhh, mai ca m-as mai casatori odata, doar ca sa mai simt o data ce inseamna sa fii mireasa….

  • Reply Lilou 13 October 2009 at 15:35

    Casa de piatra, dragoste si fericire tinerilor casatoriti! Nata, as avea rugamintea sa-mi comunici numele restaurantului unde a avut loc nunta moldoveneasca. Multumesc anticipat!

  • Reply viorel 13 October 2009 at 16:06

    nimic despre mire, cine e sotul Tatianei ?

  • Reply Oxana 13 October 2009 at 16:34

    Casa de piatra tinerilor casatoriti…sa inteleg ca am pierdut-o pe Tatiana ca prezentatoare? Pacat…

  • Reply natalia 13 October 2009 at 18:07

    nu am fost la petreceri la acel restaurant, dar asa la o cina cu vreo 10 oameni. Vreau sa zic ca chelnerii erau cam cu “tormoz”. uitau ce i-am rugat sa ne aduca, sau aduceau altceva. Scriu aici doar pentru aceea, ca poate citeste si patroana restaurantului si-i mai struneste un pic, caci pentru o zeama de 83 de lei ..astepti si deservirea respectiva..

    • Reply natalia 13 October 2009 at 18:09

      si apropos, au o muzica exceptionala!!! Un tinar cu o domnisoara ne-au incintat simturile cu o muzica romanesca de exceptie! Imi pare rau ca am uitat cum se numesc.

  • Reply Ion 14 October 2009 at 10:58

    Intotdeauna am simpatizat-o pe Tatiana si ii urez si eu casa de piatra. Am ghicit dupa indiciile care s-au dat despre ce local e vorba. Buna alegere….

  • Reply anikusha 14 October 2009 at 12:17

    oare ce local este acesta, nu e intimplator Hanul lui Vasile , cel care e spre drumul de la Vadul lui Voda?

  • Reply Skimput 16 October 2009 at 15:44

    Fals. Totul e fals in ceea ce spui draga Natalita. Doar stiu ca tu stii ca eu zic adevarul. In afara de capurile de capure, cu glontul in cap, si acoperite cu balana straina, totul a fost fals: mirele, care habar nu avea ce se intimpla, mireasa – vesnica regina a Moldovei, care se socotea de invidiat de “prietene” pentru ca sio tras un englezoi, totul ERA FALS. Tu crezi ca si Iubesc????? False. De ce nu ai zis despre peste ca doar ti-a placut cum arata, de ce ai pus aza cu milul? Tu doar stii de mil numai de atunci cind ai vazut acel peste, care era cu urechile nescoase si cu mil in ele. Asta a fost doar odat, si tare demult. De ce acum ti-ai adus aminte si ai bagat MIL in Falsul asta. Uite asa vrind-nevrind va deveni totul fals, numai ca sa fim pe plac la toti, si sa peremi noi cei mai buni. Doar stiu ca stii ca nu asa tb sa fie viata. Trist. si unde o sa ajungem?????? Ce valori! E greu.

    • Reply Nata Albot 16 October 2009 at 15:53

      Sper sa-ti gasesti si tu linistea intr-o buna zi….cine-i mama aceea care face oameni asa de rai?

  • Reply ryunoske 17 October 2009 at 18:28

    ca$$a de piatră 🙂

  • Reply ryunoske 17 October 2009 at 18:29

    și amar!

  • Reply nicu 17 October 2009 at 18:58

    nata, sunt cam dezamagit de comentariul tau la mesajul lui skimput. Din tot protv-ul tu pareai cea mai desteapta si cea mai destupata la minte. Omul poate scrie adevarul, nu stiu. Daca nu va lauda, gata e rau si n-are liniste. Ce-o fi asa de greu de presupus ca tatiana , ca multe fete si jurnaliste din moldova a incercat sa-si gaseasca un mire mai instarit, chiar si fara mare iubire fata de el. Numai ea stie daca il iubeste pe englez sau nu. Oricine are dreptul sa-i puna la indoiala iubirea si sa se intrebe de ce s-a maritat. Asta nu inseamna ca e om rau.
    Da, ma rog, doar in Rep.Moldova, toti se vor laudati si nimeni n-are dreptul de a pune intrebari chiar si despre marile vedete. Poate sa ne punem in genunchi si doar sa va laudam?
    Mie mi-a placut mesajul lui skimput. iata un om care gandeste, este ironic, isi pune intrebari, nu lauda ca un robot partidul si vedetele.

    • Reply Nata Albot 17 October 2009 at 19:38

      Oare de ce, daca nu ai chef sa vorbesi pe cineva de bine, trebuie neaparat sa versi smoala fierbinte peste el. Unde ai vazut pic de minte limpede in mesajul cu pricina.Un om dement, care nu stie macar sa lege doua cuvinte ca sa obtina un sens. Un om pe care rautatea il eclipseaza, iar tu ii tii apararea, ca nu cumva sa ramina suparat. Doar gunoi si rautate.De ce? Pentru ca nu stiu cine, pune la indoiala ceva despre ce habar n-are, dar crede ca e mai fraier daca se pune intr-o opozitie cu toti ceilalti I dont give a fuck!

  • Reply olesea 18 October 2009 at 23:32

    rRAUTATEA INCEPE ACOLO UNDE SFARSESTE OMENIA…((V.HUGO) CE RAU IMI PARE PENTRU CEI CARE NU SE POT BUCURA ALATURI DE ALTI OAMENI, EI DINTOTDEUNA AU EXISTAT SI TIN SA DEVINA GROSOLANI SI IRONICI NUMAI CA SA-SI ASCUNDA SLABICIUNEA PROPRIE…
    POATE MAI BINE NICI NU INTRATI PE AICI CA DOAR NIMENI VA POFTESTE.

  • Reply Skimput 20 October 2009 at 21:08

    Ooopsss. Deci, eu, neputind a lega niste cuvinte, cred ca si am fost gresit inteles. Anyway. Nata, de ce te superi pe mine? Eu nu am ofensat pe nimeni, nu am zis la nimeni ceva de rau. Balcanismul din noi intodeauna s-a uitat la capura vecinului. Si noi cu 2 lei in buzunar intodeauna am tins sa fim mai buni decit Gorge Soros. Iarasi, nu critic sau ofensez pe cineva, ci doar expun niste lucruri vazute de mine insumi. Am un prieten de facultate, care angajat la BNM si am fost in vizita la el, dupa 8 ani, la care el trebuia sa plece la tara sa se aprovizioneze cu cartofi si fel de fel de chestii de laparinti. In schimb se duce cu BMWul sau. Eu de 12 ani sunt plecat din tara. Soarta a facut ca in ultimii 8 ani nici sa nu prea vorbesc romana, insa eu nici in ruptul capului nu am ptut sa inteleg de ce el permanent mi sa plins pe skype ca e greu in Moldova, pe cind avea in dotare BMW si cu apartament luat in ipoteca.
    Eu cunosc mireasa. Ea face parte din acel leat de femei, moldovence, care acum vad barbatul numai dupa buzunar. Si asta, poti tu sa te superi ori nu e true. Eu, toata viata mi-am dorit sa am o sotie moldoveanca, ca mama mea (apropos, nu era cazul sa pomenesti de ea). Am incerca in studentie sa ma apropii de acele fete, care imi placeau si pe care, daca aveau sa ma accepte, aveam sa le iubesc asa cum…. dar, in acel moment a venit aceasta mode de a se da cu cei cu banul si nu cu un student, vai de capul lui. Am fost foarte dezamagit in acei ani. In schimb la o dragoste din partea mea primeam un look pragmatic si o tratare superficiala. Eu nu am fost genul care sa merg ca nebunul pina neputinta si ma tin scai. Imi era destul o singura intilnire, sau chiar discutie.
    Fiind, plecat si cutreerind lumea, intimplator fiind intr-o misiune ONU intrun camp de refugiati, soarta, si norocul a facut ca sa ma intilnes cu Homa, acutala mea sotie. Ea era refugiata, de 18 ani si cu doar citeva haine la ea. Imi este greu sa va lamuresc cum sa petrecut tot, cum ea vorbea in Kswahili, eu in frnaceza, germana, roama si engleza. Ea credea de la inceput ca cortul und eprimeam eu pacientii, era casa mea, nu stia ca eu is venit din alta tara si ca leafa mea nu e mincarea oferita in in camp. Simpletea ei ma frapat. Dupa o vreme ce am fost plecat din Burundi, bu puteam sa-mi gasesc locul. Nu puteam so sun, sai scriu, si nici ea la fel. Peste 8 luni am plecat din contul meu. Cu greu, dupa 2 luni am gasito pe ea in Rwanda. Cind am venit, ea a inceput s aplinga si zicea ca sa rugat la toti ocrotitorii ca eu sa fiu repartizat in campul ei. Acolo ne-am si casatorit. Acum avem 2 copii si locul nostru in Krefeld, Germania. Si eu intodeauna ii zic….moldoveanca mea!
    Imi cer scuze, daca am deranjat pe cineva.

    • Reply Nata Albot 20 October 2009 at 22:27

      Iti multumesc pentru aceasta istorie frumoasa. Fiecare dintre noi a trecut prin diverse dezamagiri emotionale are tineretii, dar asta nu ar trebui sa ne faca ranchiunosi sau rautaciosi sau sa ne marcheze atit de mult incit sa nu fim in stare sa ne bucuram pentru bucuria altcuiva. Pe mireasa o cunosc si eu si crede-ma ca putea sa-si ia soti mult mai avuti…daca isi dorea anume asta. Felicitari pentru povestea ta de dragoste, de ce oare fiind atit de implinit, nu poti observa doar partea frumoasa a lucrurilor…(iarta-ma pentru mama ta),critici moldovenii, dar te-ai purtat ca un “moldovean” in comentariul tau anterior. Daca te deranjeaza atit de mult subiectul, scuteste-ma de atentia ta, dar nu fi rautacios…

  • Reply Natalia 6 December 2009 at 00:48

    Casa de piatra, Tatianei1
    Desi abordati aici un subiect foarte frumos, pe care apropo il admir si eu, mi-a trezit niste amintiri mai putin placute – mi-am amintit de nunta mea, care a avut in final si o surptiza mai putin placuta, dar care am inteles ca face parte din sceenariul nuntii la moldoveni (si nu numai). Dar pina la urma, nu nunta a fost ceea ce m-a intristat acum, dar tortul. Cred ca abia acum, dupa mai bine de doi ani, am realizat ca nici nu am gustat tortul de la nunta mea, adica l-am gustat, dar nu i-am simtit gustul si imi ramine un gol si un gust amar…..pentru totdeauna.

  • Reply Alina 16 December 2009 at 00:25

    m-am regasit si eu aici..eram nu numai eu ci si sotul meu!!nu ne-a inteles multa lume…..de ce nu multi?de ce nu nunta mare mare!!a fost restrins..a fost frumos..incit simbolic sa serbam nunta noastra…a fost gustos….si atmosfera mincarii pe toti oamenii nostri dragi i-a lasat cu un fel de !!!mai vin aici sa maninc mincare buna ,…amintindu-ne cum sarbatoream cu voi!!daca pot spune ca Popasul Dacilor e locul care ne cheama si ne face sa zimbim mereu….locuim aproape si zilnic avem acele emotii care ne -au invaluit in ziua nuntii si nu numai ,aici am si botezat fetita noastra!!!si deci vroiam sa spun ca o atmosfera calda ..oameni dragi si mincare buna ca acasa………ne-au facut ziua frumoasa….chiar si fara stilul modern cu multi invitati pe care ii stii si pe care nici nu ii stii!!

  • Reply Alina 16 December 2009 at 00:46

    nu te supara te rog ca scriu aici ..dupa atita timp ce s-a postat mesajul..ma regasesc! si imi vine aici sa scriu emotiile care le simt si momentele in care ma regasesc si simt ca pot spune ceva!!! pot sa impart si sa ma distainui ……

  • Reply ecaterina 20 December 2009 at 21:09

    ha-ha!!!! tin minte exact cum ne spunea profu ca se spune “capuri” si nu “capete”!!!! Capetele la plural se atribuie doar la “capete de ate” si in cazul animalelor folosim -“Capuri”!!!!!))))

  • Reply Marina 9 March 2010 at 13:23

    Salut Nata,
    Am si eu o rugaminte ca multe alte domnisoare care au comentata aici 🙂 Poti te rog sa imi trimiti pe email numele restaurantului?
    Mersi mult.

  • Reply Zebra Verde 15 February 2011 at 18:52

    Salutare Nata!

    Am ajuns pe acest site cautand informatii despre un local in care as putea organiza nunta. Mi-a placut cum ai descris nunta Tatianei.. si cum scria cineva mai sus.. oricare mireasa si-ar dori un asemenea “reportaj” despre nunta ei.

    Ai putea te rog sa-mi trimiti numele restaurantului pe mail?

    Iti multumesc anticipat.

  • Reply Daniela 1 June 2011 at 11:07

    Nata, poate in 2011 totusi mai continua cineva sa faca tort din frisca naturala, mai stii care e cofetaria? Merci

    • Reply nataalbot 2 June 2011 at 07:18

      Nu e rau la Creme de la Creme, acolo inca mai sunt prajituri cu frisca naturala….

      • Reply Daniela 2 June 2011 at 10:03

        Marci, acolo ma gandeam si eu, caci foarte putine laboratoare mai fac prajituri si torturi cu gust ca acasa 🙂

        • Reply Veronica 27 July 2011 at 15:05

          Buna, va recomand o cofetarie unde am mancat un tort delicios care avea frisca naturala. Cofetaria Merci e deschisa recent in Bucuresti, se afla langa magazinul Profi (str. Jean Steriade). Au laborator propriu. Numarul lor de telefon este 031.437.93.50.
          Va recomand cu mare placere si incredere Cofetaria Merci!
          Au prajiturile si torturile delicioase.

    Leave a Reply